Přejít na obsah

ferokulda

Uživatel
  • Počet příspěvků

    30
  • Registrace

ferokulda's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. ferokulda

    Nefunkční tachometr

    Prý je tam ozubená tyčka a ozubený kolečko. Teď jde o to, co je očesaný, ta tyčka se prý dá vyměnit, ale to kolečko aby se vyndalo, tak se musí rozebrat převodovka. Jinak počítám, že když ten mechanismus budu chtít vyndat (to žlutý víčko jak je na fotce, abych se na ty ozubený věci dostal), tak budu muset vypustit olej z převodovky?)
  2. ferokulda

    Nefunkční tachometr

    Tak jsem vyčistil kontakty konektoru, co je u diferenciálu (jak je tu na fotce) - nepomohlo. zezačátku jízdy funguje tacho normálně, ale když zrychlím (nad 30km/h) ručička spadne a už se nezvedne. Prý to budou očesaný zuby nějakýho pastorku co je v převedovce, co vy na to?
  3. Tak žárovičky vyřešený, měl jsem tam jen špatný kontakt. [upravil dne 29.10.2010 18:40 ferokulda]
  4. A kulik jich tam je?
  5. Počítám, že ty žárovičky budou prodávat jen v Peugeotu, nebo je mají i v třeba Autokelly?
  6. Dík za obrázky. Měl bych ještě 2 dotazy: 1) Ten starej olej je už špatnej, jakej tam mam dát novej (typ...)? 2) S vláknem to nesouvisí, ale abych nemusel zuakládat nový, jakej typ (označení) žároviček je v přístrojovce na kontrolku rozsvícených světel? Mam jí tam prasklou a chci ji vyměnit.
  7. A u dieselu je to stejný jako u tý 1,0i benzínu?
  8. Zdravim. Nevíte, kde se na 106 (1,5D r.v. 96 novější model) vypouští olej z převodovky? Jě tam někde nějaký šroub? A kudy se tam potom zase naleje?
  9. Ještě bych se zeptal, někdo mi říkal, že na 106 jsou 2 druhy poloos, který se liší v náboji, co jde do kola. Víte o tom něco?
  10. Ještě se zeptam na názor, vzali byste ty poloosy raději někde z vrakárny-potom by byly origo Peugeot, nebo ty repasovaný třeba z autokelly-to asi originály nebudou, ale zase by asi dýl vydržely.
  11. ferokulda

    Odkdy má 106 ABS?

    Tak kontrolku žádnou nemám a co jsem koukal na poloosu o kola, tak tam žádný kroužek nemám. Takže mám asi bez ABS.
  12. Zdravim. Nevíte někdo, odkdy se do P106 začalo montovat systém ABS? Mám 106 1,5D rv.1996-už ten novější model. Popřípadě jak to poznam, že ho v auté mam (nějaká kontrolka...)?
  13. Takže bude lepší sehnat přímo na naftu. Ještě bych měl 2 dotazy: 1) sehnal-li bych ty poloosy na naftu, ale s ABS (což má 106 nemá), vadilo by to nějak? Ty ozubený kroužky jdou prý sundat. 2) šli by ty poloosy (resp. homok. klouby) zrepasovat, provádí se to?
  14. Zdravim. Shánim na svou 106 (1,5D rv. 96-novější model) přední poloosy pohonu kol. A chci se zeptat, jsou stejný u dieslových a benzinových motorů? Mohl bych je tam teda dát z benzínový 106? Vím, že ty benzínový poloosy jsou slabší (mají asi o 6mm menší průměr) než naftový ale zas chlápek na vrakárně říkal, že ty naftový jsou uvnitř dutý, a ty benzínový plný.
  15. ferokulda

    Nefunkční tachometr

    A to čidlo je na převodovce v jakých místech? A poznam ho asi podle toho, že k němu povedou nějaký kabely?
×
×
  • Vytvořit...