Přejít na obsah

enzo82

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

enzo82's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. enzo82

    šířka pneu - r15

    Ahoj, mám 195/50 R 15 na 7x15\" et18 discích a problém se škrtáním nemám. Takže tam půjdou bez úprav bez problému...
  2. enzo82

    306 el.okno

    Proměř si napětí v těch konektorech. Je tam 5 děr, prostřední je tuším + a ty 2 okolo prostřední jsou kostry - . Mě to nešlo u spolujezdce vytáhnout nahoru, dolů to cvaklo jak to bylo nadoraz, pročistil jsem přepínače a přetáhl kostru pro vytahování nahoru na kostru co měla stahovat, od tý doby mi nejde ovládat od místa řidiče, ale aspoň u spolujezdce to jde. Celej princip je v tom že na krajní konektory přepínač přitáhne + a - a na druhej směr to prohodí. Primitivním dotažením napěti na ty konektory to můžeš ovládat a vytáhnout si to okno.
  3. enzo82

    Olej do posilovače řízení

    Jo přesně tak, je tam ta samá specifikace: ATF II. Já ho dolejval nedávno do svýho mazla.
  4. enzo82

    Vytahování okna u spolujezdce

    Tak už jsem to dneska rozchodil, sice jen provitorně, ale vytahovat už jde. Zatím sice jen u spolujezdce, od řidiče ne, ale venku je zima a zatím to stačí. Problémem byly špinavé kontakty jak u řidiče ovládající spolujezdcovo okno tak ten u zpolujezdce. Druhá chyba byla v -12V na konektoru ve dveřích spolujezdce, po vytažení -12V na konektor už to chodí. Na jaře až bude větší teplo too snad rozchodím tak jak má být. Díky všem za nápady, čau.
  5. enzo82

    Vytahování okna u spolujezdce

    Ahoj s tím nemám zkušenost, ale napadá me jedině mechanickej problém s vodící lištou toho okna. Zrovna teď o víkendu nebudu mít čas se v tom hrabat. Pak dyžtak dám vědět, holt autí jezdí nonstop a dostat se mu pod tapecírunk není jen tak S tím napětím na motoru jsem to zkoušel, šlo do něj 12V pouze v jedný polaritě. No zkusím se na to ještě podívat až bude čas a nebudu na cestách. Zatím díky a čau.
  6. Zdravím všechny, o víkendu jsem se pustil do přepájení drátů mezi dveřma a karoserií, však to většina z Vás zná , u spolujezdce byly přeškubaný tři. Nyní je řekl bych vše O.K. ale nejde mi vytáhnout okno u spolujezdce nahoru. Dolu to jde bez problémů. Po 2 hodinovým nervování se mi okno povedlo nahoru dostat normálně vypínačem, ale zaboha nevím čím to je že se mu najednou chtělo. Koukal jsem na dráty co vedou do dveří tak by je to mělo akorát přepólovat v závislosti na směru posunu nahoru-dolů. Možná se pletu, prosím tedy o rady nápady atd. Díky.
  7. enzo82

    Silná kouřivost u 2.1TD

    Ahoj. Napadlo mě vzduchovej filtr. Ale ten byl asi taky vyměněnej. Jestli ne tak to zkus.
  8. enzo82

    jak jezdit s turbodieslem

    Zdravím kolegu se stejným motorem. Mám v podstatě to samý, motor je lepší za studena točit tak max. do 2500 až 3000 ot. ale pozor na to aby nebyl zase podtáčenej, vylágruje se klika. Po ohřátí mu dávám až do 4000 tisíc, ale málokdy je to třeba. na pětku při 90 až 100km/h točí klidnejch 2250 což je naprosto na pohodovou jízdu. Maximálku má 180 v papírech, max jsem jel 140 ale chce se mu dál, jenže teď to klouže. Na vychlazení turba stačí tak půl minutky, tzn odpásat se sbalit věci v autě a pak motor vypnout. Jinak turbo je i slyšet ale není to zase hrozný, jen takovej malej sykot, začíná mi fungovat kolem 2000 až 2250 ot. Přeju hodně šťastných km a spokojenost.
  9. Tak jsem si do P 306 nalil tuhle sragoru (Sheron Stabil cca 2 litry + voda) a ona neni do motoru s hlinikovou hlavou. Je to tam 24 hod. Vyleju to zitra, musim se bat nejakych nasledku? Pro jistotu to proplachnu vodou a pak dam konecne neco na bazi G 48. Holt chybama se clovek uci
×
×
  • Vytvořit...