Přejít na obsah

combayn406

Uživatel
  • Počet příspěvků

    34
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 406

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Jihlava
  • Stát
    Česká republika

combayn406's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. combayn406

    Klepot zadná náprava

    většinou stabilizační tyčky, u mně příčné . určitě se to tady mnohokrát řešilo, skus hledat
  2. Mě to tam \"rachotilo - cinkalo\" kovovým zvukem a byla to řemenice, protože má uprostřed gumový mezikruh (2,0HDi 90k) a ten se odtavil:(
  3. combayn406

    Stabilizačná tyč

    koupil jsem teď od fi. Meyle provedení HD a oproti Sasic má klouby o dost větší a asi i odolnější
  4. no mě to uhnilo přesně ve sváru vlnovce s trubkou katu, tak jsem to sundal z auta v garáži a nechal znovu svařit na dílně :) a dodnes OK
  5. tak příčina byl levý O-kroužek, tak preventivně oba nové a hadice taky. Otestovano na cca 1500 km
  6. Každá delší cesta v létě mě děsí, protože se mi skoro vždy přestanou vracet-odbržďovat přední brzdy . Poslední dobou asi jen levá strana, ale je to velmi nepříjemné - auto nejede a po zastavení neudržím na ráfku ruku a nerad bych přehřál gumu. Destičky jsem už mnohokrát čistil, rozhejbával, ale dnes po 15km jsem zase poznal ,že to tam je zase:grr !!! Pedál ztvrdne a brzdí to velmi tvrdě. Pomáhá zastavit a několikrát přešlápnout brzdy, než tam je ta normální vúle. Brzdovka před rokem měněná. Co se dá ještě udělat kromě generálky (O kroužky na válečkách,prachovky,hadice) , brzdový válec snad můžu vynechat. [upravil dne 12.7.2010 combayn406]
  7. combayn406

    výměna výfuku

    v teplý garáži s jámou a brigádníkama asi jo:D, já řešil HDi po částech. Záleží jak věříš výrobci výfuku;)
  8. combayn406

    kryt motoru

    určitě se narodil se šroubem vespod:D, tak by tam někde na hlavě měl být. Už jsem je skoro všechny taky lepil k sobě. Já mám dva s umělou špičkou a dva s kovovou;)
  9. combayn406

    vycisteni klimatizace 406

    Jestli máš pěnu, tak myslím, že přes to odpadové potrubí- pod výměník by to mělo největší účinek, protože tam zústává to co pak pěkně smrdí, někdo to tady řešil. Potrubí ústí ale dole nad výfukem(je tady někde obrázek) a pokud tam máš krycí plechy , tak až nad nima:(.
  10. mastnota = teče prasátko-váleček:myslim
  11. tak desky mám půl roku nové, protože se mi na jedné odrezlo obložení, kotouče jsem sundával na podzim kvůli vyčištění bubnů ručky a nic zvláštního jsem na nich nezjistil.
  12. kotouče - žeby přirezlé místo ?? nevím přesně stranu, ale víc to slyším z levé strany.
  13. Čau vespolek !! Od koupi svého combyku 2,0 HDI 66kW 2001 při intenzivním brždění od 50km/h víš mi bouchá vzadu v rytmu otáčení kola. Letní-zimní kola žádný rozdíl. Stabilizační tyčky vodorovné obě vyměněné. Co dál ???
  14. combayn406

    Letní pneu

    Jezdí něgdo na Michelin Energy Saver \"úsporných gumách\" ?? Ojel jsem K406 a jako velký skrblík mě zajímá esli je na té reklamě něco:myslim je ???
×
×
  • Vytvořit...