Přejít na obsah

Monttty

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

O uživateli Monttty

  • Datum narození 29.1.1980

Monttty's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

1

Popularita

  1. No najeto mám něco málo na přes 70k, tak že to snad ještě půjde. Nevím ale kvůliu jednomu spínači za 20kč měnit zařízení za 15k mi příjde vcelku zbytečný. Se musí nechat do té páčky nějak vlézt ne?
  2. Zdravím, mám 307 něco přes půl roku a zatím jsem narazil na dva problémy se kterými bych se chtěl poradit. 1) nedávno mi přestalo fungovat tlačítko na přepínání funkcí počítače, před tím než uplně umřelo jsem cítil že už mele z posledního tak se mi tam podařil nastavit aspoň dojezd. 2) pokud jedu delší trasu (cca 170km) tak ke konci cesty je cítit, že pedál spojky nejde tak spojitě jak by měl jít (jako by někde něco drhlo). Pokud dojedu a auto použiji další den je zase vše v pořádku. Chtěl bych se zeptat zda se dají tyto dva problémy odstranit svépomocí nebo bude zapotřebý značkový servis?
  3. Monttty

    Jake zimni prezuvky na 307?

    Pánové to mi teda vysvětlete. Většina z vás tam dáváte na zimu R15. Já mám v TP uvedené pneu jen R16 a R17. Ono to není u všechech 307 stejné?
  4. Zdraví. Mám takový dotaz. Před měsícem jsem si pořídil 307 a udivilo mě, že spojkový pedál zabírá hodně vysoko. Dá se to nějak poštelovat někam ke středu nebo to je náznak toho že je někde problém? Zvyknout se na to dá, ale rači se ptám.
  5. Monttty

    Jaký olej Do HDI 66 kw

    Jak to tady tak čtu, tak na to kašlu dám tam ten doporučovaný total a bude klid. 14kol není svět. Díky za názory.
  6. Monttty

    Jaký olej Do HDI 66 kw

    když se mi válí doma v garáži tak, je asi zdarma, ne?
  7. Monttty

    Jaký olej Do HDI 66 kw

    není za polovinu je zadarmo. Jedná se mi o to abych tomu motoru neublížil. To že výrobce někoho doporučuje může být taky jen věc jejich vzájemné dohody než z technických důvodů.
  8. Monttty

    Jaký olej Do HDI 66 kw

    Chtěl bych se zeptat mám sice ten silnější motor, ale co by udělal s mím motorem tento syntetický olej 5W30 pro težká užitková vozidla. link:http://www.bp.com/sectiongenericarticle.do?categoryId=9004006&contentId=7008123
×
×
  • Vytvořit...