Přejít na obsah

Zbyňa1

Uživatel
  • Počet příspěvků

    230
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 406
  • Rok výroby
    1999

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Šumperk
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Zbyňa1's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

0

Popularita

  1. Zdravím všechny, nechci zakládat nové téma a tak se přidám sem. Mám takový problém, že se mi samovolně zapnou VAROVNÉ blinkry??? Někdy hned po nastartování, někdy při jízdě. Stačí zapnout a vypnout klasický blinkr ( je jedno na kterou stranu ) a je zase nějakou dobu pokoj. Neporadíte mi někdo v čem je chyba? Děkuji za každou radu
  2. Zbyňa1

    Budou pasovat tyto prahy ?

    Zdravím, chlapi, já bral tady: http://www.vyfuk-levne.cz/detail/574641|POLCAR/ a pasovaly přesně! I cena byla rozumná a do tří dnů po objednání byly prahy doma. Dokonce ta místa na zvedání heverem taky pasovala.
  3. Zbyňa1

    cyklovač stěračů

    Zdravím, vyměň si gumičky na stěračích. Mně to dělalo to samé a vyčetl jsem tady, že když se na skle začne tvořit tenká vrstva vody, kterou zanechájí za sebou špatně utírající gumičky stěračů, tak je to vyhodnoceno jako mokré okno a stěrače utírájí a utírajííí! Každý rok dávám nové a to je potom jiná jízda
  4. Zdravím, chci se zeptat zda vyřadím EGR ventil tím, že pouze u něj odpojím tu hadičku a zaslepím ji? Chci to vyzkoušet, jak se bude motor chovat po vyřazení ventilu za jízdy. Zkusil jsem to jen na moment a díval se zda se mi neukáže po nastartování nějaká chyba, ale nic se neukázalo. Myslíte si , že s tím můžu zkusit chviličku jezdit?
  5. Taky mi občas blikala kontrolka a pomohlo mi procvakat hnědý konektory pod popelníkem, od té doby mám pokoj...
  6. Tak opět zdravím a hlásím, že kapaliny mám dosti a kontrolka opravdu zhasne až se trošku ohřeje chladící kapalina. Že by to čidlo bylo vadné a neukazovalo dřív než se ohřeje?
  7. Tak, čidlo jsem vyndal podle návodu a vyměnil těsnící kroužek, kolem kterého pronikala chladící kapalina. Vše jsem vrátil zpět, už nic neuniká, ale... ...když ráno nastartuji, rožne se mi kontrolka nízké hladiny chladicí kapaliny a zhasne až tak po 2km jizdy! To světýlko mě vyleká, vždy zastavím, zkontroluji hladinu v nádobce i když je tam dosti kapaliny a jedu dál. Může to být nějak zavzdušněný nebo něco a jak tu nádobku mám odvzdušnil? Čidlo Asi vadné nebude když před výměnou toho \"O\"kroužku se kontrolka nerožla nikdy.
  8. Zbyňa1

    Blikání kontrolek...

    Tak podávám informaci, jak jsem pokračoval v řešení problému mého autíčka. Po úspěšném startu jsem se radoval jen dva dny. Ranní start rozhodl o koupení nové baterie jelikož ta stará baterka pravděpodobně nevydržela ten zkrat cívky na startéru a taky moje pokusy, prostě jsem opět ráno nenatočil... Tak co se týče přípravy na zimu, baterii novou mám a tak doufám, že vydrží taky alespoň 5 zimních období jako ta co jsem právě z auta vyhodil. Jinak ještě jednou děkuji všem za rady.
  9. Zdravím, potřeboval bych radu, jak vyndat z vyrovnavací nádobky snímač hladiny. Jak je na ní přidělaný? Potřebuji ho oddělat a bojím se abych něco nepoškodil, je to plast...
  10. Zbyňa1

    Blikání kontrolek...

    Tak se opět hlásím, abych napsal, jak jsem dopadl s tím startérem... ...startér byl v pořádku chyba byla na mé straně a tak jsem ho namontoval zpět. Pak jsem udělal kontrolu a důkladné očištění veškerých spojů mezi baterkou a startérem, kostrou jak na karoserii, tak kostrou u starteru a hlavním přívodem k pojistkám v motoru. Nejvíce zaoxidovaný byl ten silný +ový vodič co jde od baterie přímo na cívku startéru. Vše jsem dobře dotahnul a po chvilce napětí jsem šel nastartovat. Nastartovalo okamžitě, až jsem se málem lekl. Zapnul jsem světla a změřil kolik voltů je při nastartování na kontaktech. Bylo tam 14,4V. Ještě bych chtěl změřit jaký proud odebírá auto když je všechno vypnuté, nevíte někdo kolik by to asi mělo být mA ?
  11. Zbyňa1

    Blikání kontrolek...

    No, teď baterku nabijím a potom jí vyzkouším znovu podle toho jak radíš. Ten startér zítra vezu právě tam kde to dělali a jako reklamaci, jiný servis co repasuje okolí Šumperka neznám jak Bludov Agrega. Dělá mi to stejné co minuly týden, taky jsem věřil, že je opravený a v pořádku. Vyměnily cívku, zadní kryt a kontrolovali. To alespoň bylo na faktůře! Snad zjistí co mu je a dají ho dohromady.
  12. Zbyňa1

    Blikání kontrolek...

    To jsem neměřil , ale na baterku z jiného auta to taky nenastartovalo, ani přes kabely. Jenom cvakala cívka a točit startér nezačal...
  13. Zbyňa1

    Blikání kontrolek...

    Tak jsem celé dopoledne zkoušel auto nastartovat a zbytečně... Po nabití baterky jsem jí vložil do auta a po zapnutí klíčku se vše chovalo naprosto normálně, proběhlo krátké žhavení, slyšel jsem čerpadlo v nádrži a tak jsem se rozhodl zkusit nastartovat. Po pootočení klíčku do polohy \"start\", opět pohasly kontrolky a jen bylo slyšet zaskočení pastorku. Poklepání na starter a pár dalších pokusů a opět vybitá baterka. Zkoušel jsem nastartovat přes kabely z jiného vozu a jen cvaká pastorek. Hned jsem vymontoval startér a zítra ho opět zavezu do servisu. Na faktuře je psaná výměna cívky a zadního pouzdra, ale asi to bude v něčem jiném. Nevíte co by to mohlo být? [upravil dne 16/9/12 12:33 od Zbyňa1]
  14. Zbyňa1

    Blikání kontrolek...

    Uvidím zda nabití pomůže nebo budu muset hledat závadu jinde. Mě jen zarazilo, že jsem ještě včera ráno nastartoval, ujel asi 4km a odpoledne už ani ťuk. Taky to blikání a zhasínaní kontrolek?! To mě v tu chvíli napadlo, že je něco ve zkratu.
×
×
  • Vytvořit...