Přejít na obsah

Honzas1028

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

O uživateli Honzas1028

  • Datum narození 28.10.1973

Honzas1028's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Honzas1028

    Opravy u 405

    Včera ni odešla do věčných lovišť brzdová trubička(ta co spojuje předek se zadkem). Vyplatí se shánět originál nebo nějakou druhovýrobu nebo oměřit délku té původní a nechat si na metráž nalisovat konce a doma to v ruce naohýbat podlé té původní. Jaké máte zkušenosti s ovzdušňováním. Jde to nebo je to horor? díky za jakýkoliv postřeh či zkušenost.
  2. Honzas1028

    Spojka na 405

    Ještě jednou bych se zeptal, podaří se mi klasickým (dvojrameným) stahovákem dostat dolů kulové čepy z těhlic, nebo budu potřebovat nějaký spec. přípravek. Díky za radu rád bych se do toho dopoledne dal.
  3. Honzas1028

    vymena spojkoveho lanka

    Řešil jsem tento problém před časem, bohužel na mé 405 problém není v tom plastovým bazmeku ale ve spojce. Přítlačák je K.O. a vypínací síla se neúměrně zvýšila po výměně prasklého jsem neujel ani kilometr a prasklo to znovu. Pokud se ti to projeví znova tak se připrav na spojku.
  4. Honzas1028

    Spojka na 405

    Diky za vaše odpovědi, jen se ještě vrátím k případným problémům kolem výměny spojky . Po pročtení " Jak na to? Peugot 405" shledávám kritická místa při demontáži převodovky (stažení kulových čepů z těhlic) jde to pouze doporučeným stahovákem nebo i jinak? Býva to přirezlé, jak to řešit. Jsou ještě jiné na které jsem z popisu v "Jak na to?" nepřišel:myslim
  5. Honzas1028

    Spojka na 405

    No omlouvám se že jsem zapoměl upřesnit, obsah je 1,6 a r.v 1991,
  6. Před časem jsem se stal majitelem postarší 405, do minulého týdne bez problémů. Při cestě z práce se mi praskl plastový díl spojující spojkové lanko s pedálem. Po mírně obtížném shánění jsem jej sehnal, namontoval což byl trochu boj, ale 405 teprve "očuchávám", při první jízdě cca po 1 km to prasklo znovu. Když jsem tu plastovou spojku kupoval byl jsem upozorněn na to, když odejde znova je pravděpodobně v "kopru" spojka (přítlačák). Rád bych zjistil jak náročná výměna přítlačáku je. Vím, že to obnáší vyndání převodovky a pár věcí kolem. Na kolik mi přijde přítlačák a případné další díly na spojce. Máte někdo zkušenost s takto projevující se závadou. Jaké speciální nářadí je třeba (stahovák na čepy, středící kolík), nebo to jde pořešit univerzálním vercajkem co má většina z nás doma v každé lépe vybavené dílně. Díky za případné odpovědi Honzas1028
×
×
  • Vytvořit...