Přejít na obsah

mirek.b

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

mirek.b's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. [align=center]voskovej Valvoline[/align] A kde se to dá koupit? ZDE se dá něco koupit od Valvoline, stačí si jen vybrat...
  2. mirek.b

    Přepadovej ventil?

    Mam 206. Volal jsem do Peugeotu a technik mi rekl, ze pres ventil by to melo odtect. Na servis jsem jet nemusel, leda jen preventivne. Palivo mi neutika, benzin taky citit neni. Pokud by se mi neco nezdalo, tak tam skocim. Samozrejme, ze bych vysledek zverejnil tady na foru.
  3. mirek.b

    Přepadovej ventil?

    Taky jsem se asi vylecil tankovat pri zajistene pistoli. Kdyz jsem prisel na pokladnu personal na me koukal dost prekvapene co se vubec stalo:D. Prej by je to u skodovek neprekvapilo, ale u Peugota by to nikdo necekal. Nez pribehl chlapek s nejakou nadobou a vapexem, z nadrze vsechem prebytecnej benzin odtekl. Ale zpet k tematu. V horni casti nadrze je umistenej multifunkcni ventil, kterej slouzi k odvetravani par z nadrze, a taky jako zachrana pokud se nekomu povede precerpat nardrz (treba jako me:myslim) aby mu to nechlejstlo do obliceje.
  4. Ahoj Peugotaci, stala se mi taková nepříjemná záležitost. Při tankování na benzince se mi nezavřela pistole při tankování benzínu při plné nádrži. Spousta benzínu zůstala vylitá na zemi. Auto jsem si nechal zdvihnout, nádrž není navrtaná. Výpadá to jako by palivo unikalo někde z horní části. V interiéru není ani kapky a citit výpary taky ne. Není někde na nádrži něco jako přepadovej ventil? Nebo to může být prasklá membrána na únik par benzinu?
  5. mirek.b

    Náplně do 206

    diky, ten odkaz na lubricant advisor je
  6. Čaues chlápaci, pátral jsem tady po fóru, ale nenašel jsem pro mě uspokojující odpovědi na často padající otázky, nebo jsem špatně hledal... Jaký oleje a kolik použít do?: převodovky posilovače Kolik litrů brzdovky No a na motorovej olej se ptát nebudu, protože můj favorit je Total Quartz 7000. PS: motor v mým mazlíkovi je 1.4I 55 kW
×
×
  • Vytvořit...