Přejít na obsah

Bejk13

Uživatel
  • Počet příspěvků

    118
  • Registrace

O uživateli Bejk13

  • Datum narození 21.1.1985

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 406
  • Rok výroby
    1998

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Polná
  • Stát
    Česká republika

Kontakty

  • ICQ
    364004024

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Bejk13's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

0

Popularita

  1. To sou fakt blázni,kdyby jim to uklouzlo tak bohužel nesmetou jen sebe,to je to nejhorší.Dneska kolem sedmý na D1 Brno Jihlava jel 40-50 protože to byl fakt led a pár jedinců to mastilo 90 jakoby nic,magoři.
  2. U sjezdu to beru,to už jsem napsal.Jinak to předjíždění nebudu rozebírat,to je věčný téma na milion stránek,co člověk to názor a kdo to nezkusil tak nemůže porovnávat.Nebo taky dnes na D1,kdy všichni jeli cca 60 ale pár nadšenců s kamionem z HU a SK si to dávali 90 jako by nic a pak nás většina lidí hází do jednoho koše.Já se do předjíždění nepouštim pokud vidím v zrcátku auto.
  3. Ano ano,jak říkáš.Jděte tedy se stádem a předbíhejte a nebo všechny pouštějte a jen nadávejte proč to pořád stojí,proč se to ani nehne.Až mně dojete,stačí bliknout a já uhnu,jinak nee. A kromě těch benzínek za tu krajnici jezdim fakt kůli těm majákům,protože si myslim že třeba záchrance jde o každou minutu. [upravil dne 1/12/10 21:58 Bejk13]
  4. Seš snad na mně naštvanej proto,že si to taky vždycky zkracuješ kudy to jen jde na úkor ostatních?S průjmem si může odskočit mimo dálnici. Pokud bych to bral že jedu normálně osobákem svojí cestu někam,je mi to jedno,ale když jedu na čas s kamionem,tak mně takovýhle zbytečný zdržování prostě štve a proto před pumpou prostě nikoho nepustim. [upravil dne 1/12/10 21:47 Bejk13]
  5. Abych upřesnil,pokud je za 300-400m sjezd,tak to auta podjíždět nechávám,ale pokud je benzinka,tak to ne,protože 90 procent aut si to chtěj jen zkrátit a to mně fakt dokáže naštvat,protože pak se to jen zdržuje dál a dál.
  6. Ale já jezdím s autem co má 2,5m
  7. http://www.zakruta.cz/silnicni-zakon/50/jizda-vozidel-s-pravem-prednostni-jizdy/ Odstavec 8,píší tam i že se může za krajnici a píší že toto auta dělají před zastavením.Tak nevim,co vy na to?
  8. A jakto že nemám opustit svůj pruh?Bylo nám řečeno že co nevíce doprava,tak teda nevim.A jinak pokud by se uhýbalo až když jede auto s májaky,tak to jde docela těžko co tak sleduju,protože každej je na sebe nalepenej co to de.A jinak ano,dělám to i naschvál,když můžou stát všichni ostatní,proč by nemohli TI vyvolení co podjížděj počkat též?Jsou snad VIP?
  9. Neumím hledat v zákonech,ale co já vím,tak je dáno že pokud je kolona,tak mají auta vpravo uhnout co nejvíce vpravo a v levém pruhu co nejvíce ke svodidlům.Tak jsem byl vyškolen.
  10. Fusion: Zákon. [upravil dne 1/12/10 20:00 Bejk13]
  11. Ja když je kolona,tak jdu hned na pravo za čáru a ty co se snaží podjíždět maj smůlu,protože tam nemají prostě co dělat a za další pokud je kolona,tak ze zákona se musí mezi jízdnímy pruhy utvořit minimálně 3 metry mezera a to před zastavením,takže já tam jedu v podstatě pořád,protože když všichni zastaví u střední čáry těsně u sebe,tak když pak jede auto s modrejma majákama,nikdo už nemá kam uhejbat a to je docela průser hlavně pro záchranku.A jak někdo psal že kamiony se před zůžením ze dvou pruhů nacpou do levýho a drží to,tak je to údajně proto,že většina oa nepraktikuje pravidlo zipu a cpou se co to dá.
  12. Radši bez komentáře.A takhle by se to mělo dělat na ně: [upravil dne 9/11/10 12:28 Bejk13]
  13. Na školení řidičů nám říkali,že je možné zimní gumy nahradit řetězi na všechna kola,tak doufám že toho někdo nebude využívat a lítat na letních jak dobytek a v kufru mít čtyři řetezi
  14. Zrovna včera jsem se na to koukal na Truck foru,holt mistři volantu a hlavně maj vlek kterej se dá zlomit takhle úplně!
×
×
  • Vytvořit...