Přejít na obsah

PatoRS

Uživatel
  • Počet příspěvků

    151
  • Registrace

O uživateli PatoRS

  • Datum narození 28.9.1984

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

PatoRS's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

0

Popularita

  1. PatoRS

    Topí hrozně málo :(

    Tak dnes som vyhodil ovladace kurenia. To otocne koliesko je sprevodovane a boli preskocene zubky preto to nemalo plny chod. Otazka sa nuka preco to bolo preskocene? Slo lanko tazko? Ked som snim hybal tak slo celkom dobre. Tak som preistotu ajtak troska namazal lanko a pobehal som snim aby vosiel olej do bovdenu. Nakvapkal som aj na ostatne ked uz som to mal rozobrate. Tak uvidime ci to v zime neprdne zas. Ked som to skusal teraz tak to kuri dobre.
  2. PatoRS

    Brzdy predok poradte znacku

    nie snazil som sa ich nebrzdit na plne pecky zozaciatku. Ono to niekedy robi za studena niekedy aj zatepla neni to tak ze ked ich zohrejem iba vtedy. Mam brzdovy system ATE mohli by to robit tie vodiace skrutky ci osky brzdica? oni su ulozene na takych akokeby gumach moze to byt vybite? ono mi to robilo aj na starych brzdach uz ale podozrieval som kotuce mal som taku slabsiu znacku. Vlastne mi to robi skoro odkedy mam auto nejakych 5 rokov a bez nejakej zmeny. [upravil dne 2.10.2012 09:12 od PatoRS] [upravil dne 2.10.2012 09:13 od PatoRS]
  3. PatoRS

    Topí hrozně málo :(

    Ahojte kedze ide zima a mne to ide nanervy zeby som mal dalsiu zimu chodit v takom slabo vykurenom aute tak sa chcem popytat na jeden problem. Asi pred rokom v zime sa mi stal taky pripad ze pri otacani kolieskom pre teplotu vzduchu mi tam nieco akoby prasklo a teraz ked to otacam tak je stav nasledovny. Pri otacani na studene smerom na modre pole sa tam nedostanem a ostane stat kolecko na rozhrani cerveneho a modreho. Lenze v tom pripade je to akoby na maximalne modrej polohe a pri otacani do cerveneho sa dostanem akokeby na tristvrtinu cerveneho a potom tam nieco pukne a dostanem sa na max cervene lenze kuri to tak akokeby som mal prepinac v polovici tepleho cerveneho pola. Akokeby sa to cele posunulo. Co to moze byt? Citam tu o bowdenoch a klapkach. ako sa ktomu dostat ci niekde nieco premazat? Len nepovedzte ze musi von palubka
  4. PatoRS

    Brzdy predok poradte znacku

    Tak po vymene brzd najazdenych cca 1500 km a obcas pri brzdeni citim take vibracie ci trasenie auta. Co by to mohlo sposobovat?
  5. PatoRS

    Brzdy predok poradte znacku

    No uz zakupene. kotuce a dosticky ate za 115 eur.
  6. PatoRS

    Brzdy predok poradte znacku

    No uz zakupene. kotuce a dosticky ate za 115 eur.
  7. ahojte odisli mi platnicky vpredu tak po 80 tisic a chcel by som aj kotuce uz vymenit. Popozeral som aj tuna forum. Tak rozhodol som sa zuzit vyber a momentalne roymzslam nad Ate a ate dosky alebo zimermann a zimermann dosky. alebo je mozne ich skombinovat . Covy nato je ten zimermann dobra znacka?
  8. PatoRS

    Montaz hmloviek.

    Stefi odkial su tie nacrty?
  9. PatoRS

    Montaz hmloviek.

    Kadial previezt kabel od prepinaca do motoroveho priestoru? Momentalne nato kukam jak bager do tvrdej hliny a nic ma nenapada. Rele s poistkou vlozim do poistkovej skrinky pri motore.
  10. PatoRS

    Montaz hmloviek.

    Ferry diky moc. Akurat som.si stiahol aj jak nato lebo v starom pc som mal ale zdochol disk. Trosku som tam pozeral este neviem ako to poriesim.
  11. PatoRS

    Montaz hmloviek.

    Ferry diky moc. Akurat som.si stiahol aj jak nato lebo v starom pc som mal ale zdochol disk. Trosku som tam pozeral este neviem ako to poriesim.
  12. PatoRS

    Montaz hmloviek.

    Tak zakupil som si nejake veci na kablovacku a pomaly zacinam. Kto ste napajali podobne hmlovky odkial ste tahali napajanie? Z baterky ? Alebo z nejakeho isteneho obvodu? A ovladanie rele chcem napojit z parkovaciek. Odkial zobrat niekde od prepinacej packy alebo od poistkovej skrinky pod palubovkou? Nechce sa mi velmi rozoberat palubka:myslim [upravil dne 26.7.2012 12:21 od PatoRS]
  13. PatoRS

    Montaz hmloviek.

    Tak kto nemate vobec predpripravu na hmlovky. Tak si musite zohnat konektory knim. Peugeot neviem ci to drzi ako nahr.diel tak jedine vrakace. Ja som skocil za chlapcami do servisu a zo starej kablovacky asi z octavie som ucvakol toto. akurat na hmlovke treba odbrusit jednu drazku z konektora a pasuje ako rit na serbel.
  14. PatoRS

    Montaz hmloviek.

    Takto je to spravne?
  15. PatoRS

    Montaz hmloviek.

    Spravna pozicia spodneho drziaka? Takto? Alebo ten cuplik do tej diery kde je na foto skrutka?
×
×
  • Vytvořit...