Přejít na obsah

Pavel 307

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 307
  • Rok výroby
    2003

Profilové informace

  • Město
    Ostrov
  • Stát
    Česká republika

Pavel 307's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Pavel 307

    blinkry

    Tak uvidíme,skusim to.Diky.
  2. Už se tady psalo o páčce,která při vracení volantu přepne blinkr.JÁ MÁM TROŠKU JINÝ PROBLÉM.Zapnu blinkr,začínám točit na tu stranu a blinkr přestane blikat.Musím se páčky dotknout a už sase maká.Dělá to ,když je vlhko,zima.Po ohřátí auta,problém není.Myslí si,že by to chtělo vyčistit,prostříknout kontakty,ale nevím jestli je to možné.Némá někdo stímto problémem skušenost.Dělalo mi to u stahování okna,tam jsem vyčistil a prostříknul tišták a je to dobré,ale u té páčky nevím jestli tam něco takového je a mám strach,aby tam na mě nevyběhlo nějaké péro a už to nedám dohromady.To auto je dovoz z Italie a myslim,že jezdilo u moře a jestli ta sůl to nemá nasvědomí.
  3. Je to super a spojka jde krásně lechce.Zatím jse nic nezměnilo,zabírá to stejně.jinak jsem udělal pár fotek,jak jsem to sestrojil.Kdyby měl někdo zájem můžu poslat.Jinak cena- oprava chybí jedna nula-13000kč.
  4. tak jsem to smontoval a máká to .ale není to tak jednoduché.Jednohmotnostní setrvák je o 1cm užší a u hydraulické spojky to nevystavuje,nejde to vyštelovat jako u lankové.Takže se musí podložit takový kužel,o který je opřená vydlička.Já jsem jí vypodložil o 4mm,pak se musí prodloužit vodítko ložiska o 1.5cm a koupit nové gufero,protože se musí vyndat,jelikož při vaření prodloužení,by se vyhřálo.Nová spojka a ložisko a šup spátky. Po nastartování zvuk nádhera,žádné pazvuky,ale kvalty mi šli dost z tuha.Co teď Jedno řešení bylo,zase vyndat,a ještě podložit kužel a nebo nevyndavat a podložit hydraulickou spojku,protože místo při sešlápnutí tam bylo.Tak jsem to podložil a makalo to mám zatim najeto asi 150km a vše vpořádku. Varyanta je to podstatně levnější vyšlo mě to na 1300kč i s prací,ale je to udělané jak jsem popsal.V peugeotu by se asi divily:roll
  5. Dnes by mi měla přijít jiná vydlička,tak uvidím.Každopádně to musim zase vyhodit ven.Ale ujištují mě že to nějak dáme dohromsady,aby to makalo.Jinak sjem sehnal dvouhmotnostní setrvák za 6000kč jenom jsi tam dojet,ale nevím jak dlouho by mi vydržel. Určitě dám vědět jak jsem dopadl,jak jsem ten problém vyřešil.Jinak mě to stálo zatim 4500kč setrvák+komplet spojka,500kč nové obložení a 1000kč nové spojkové ložisko.Něco kolem 1000kč za benzín.takže cena super:super,zati.Ještě to není funkční.
  6. Zatim .nic,ale budu trpělivý.Nic jiného mě totiš nenapadá.
  7. Tak jsem dnes provedl výměnu setrvačníku dvouhmotnostního za jednohmotnostní.Dopadlo to,ale špatně.Nevystavuje spojka,1cm je dost,vydlička při sešlápnutí pedálu je na doraz bloku.But se k spojkovému ložisku něco přidá,aby bylo dál a nebo je i jiná vydlička,která je jinak prohlá a maká to. Je tu nějaký borec který poradí.
  8. Tak to tady pročítám a taky nevím co a jak.Špatný setrvačník mám určitě.V Peugeotu mi řekli něco kolem 22000kč,to se mi nechce,ale musím jednat rychle,nebo bude škoda mnohem větší.Jsou tady dva názory-setrvák ze 307 2.0 HDI 90k jednohmotnostní a nebo ze 406 nevím jaký typ.V Peugeotu jsem to tam nahodil,bylo mi řečeno,že tam dávají jenom to co tam má být origoš.Nezničím něco,poradte.
×
×
  • Vytvořit...