Přejít na obsah

v.morava

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

v.morava's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. v.morava

    slabne a slabne

    Ne ne ono je to auto taty ja jen jezdim o vikendech ....syn chudy student:) ale i v servise kde jsme to meli kvuli klima nam rikal ze to netahne a tak nam rekl ze by to mohla byt vaha vzduchu ale to mi tady bylo vyvraceno:( koukal jsem se i na auto kelly a tam to nenabizeji tak to bude asi fakt ze tam nic takovyho neni:( tata je vyucenej automechanik ale jak jde o elektriku je mimo:( a v ty 406 je toho uz moc:( Kdyz se to hreje tak jsme to dali na diagnostiku a tam neprisli na nic:( zadna chyba:( a potom to postupne zacalo slabnou proste nebere od spoda ale az tak 3000 ale i ve vysich otackach obcas jemne zacuka tak vazne nevim asi budeme muset k peugeotovi do znackovyho serv.
  2. v.morava

    netahne

    Dobrý den. Nedávno jsem koupil peugeot 406 1.9TD jezdil važně pěkně ale poslední dobou má menší zátah od nízkých otáček. Nejdřív jsem si myslel že je to špatnou váhou vzduchu ale z tohoto omylu jsem byl hnedle vyveden. Prý žádnou nemá:)po připojení na diagnostiku nevykazovala řídící jednotka žádnou chybu a auto někdy jemně zaškube při sešlápnutí plynového pedálu na podlahu. Ventylátory se spínají těsně před stovkou:( čidla proměřeny a v pohodě. vzduchoví filtr jsem vymenil a nic:( Jestli bude někdo vědet čím by to mohlo být předem moc děkuji za jakoukoliv radu:myslim
  3. v.morava

    slabne a slabne

    dekuji tak to jsem vubec necekal:o
  4. Ahoj. Měl bych takovej mensí dotaz. Koupil jsem Peugeot 406 1.9 TD pekny poježdění. začíná ale nějak slabnou a tak jsem se doslechl že to bejvá dosti často váhou vzduchu je citit jak za tech par mesicu auto zeslablo. Videl jsem navod na vycisteni vahy ale na Motoru 2.0 HDI a važne nevim kde je váha u 1.9 TD:myslim jestli někdo něco víte tak prosim napište nebo jestli znate nejaky na vod na netu???? Predem dekuju za odpoved.
×
×
  • Vytvořit...