Přejít na obsah

polinejk

Uživatel
  • Počet příspěvků

    33
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 406
  • Rok výroby
    1997

Profilové informace

  • Město
    Slaný
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

polinejk's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. polinejk

    Něco špatně, ale co?

    Destičky a kotouče jsou téměř nové. a nedělá to jen občas. dělá to každé ráno když je to studený.. že by to dělalo i při dobrzdování motorem?? a s tim homokloubem. .. při plném rejdu a razantním rozjetí nic neklape. Neche se i vyměňovat téměř nové destičky jen abych zkusil jestli to je opravdu tím.. je nějaký fígl jak zjistit ty destičky?
  2. Ahoj. Mám takový problém a vůbec nevím co by to mohlo být, tak se chci zeptat, jestli někdo neměl podobný problém. Když jedu do pravotočivé zatáčky, nebo při brzdění a nebo při brzdění motorem. Slyším z předu nějakou rezonanci, jakoby chroupání, takové vrčení, říkal jsem si že asi poloosa či kloub, ale divné mi je že po ujetí několika kilometrů cca 20 km to přestane dělat.. asi tím jak se vše zahřeje.. no vůbec tomu nechápu čím by to mohlo být.. Předem děkuji za nějaké návrhy a nápady.
  3. já ho koupil asi před půl rokem v Peugeotu na Mělníku za 49,-
  4. polinejk

    diagnostika na peugeota

    zdravim.. chci se zeptat. ten prográmek jak vypadá?? je v češtině?? a co je k němu všechno potřeba aby to šlapalo jak má?? bude ho umět použít i laik?? nebo je potřeba školení od někoho kdo už ho zkoušel?? a kolik stojí ten kabel??
  5. polinejk

    vyhrivani zadniho okna

    Koukni na pojistky v Motorovém prostoru pojistka FM8 ( intenzita 40A ) ohřev zadního okna.
  6. polinejk

    Pružinka v popelníku

    moc děkuji už mi je jasný co tam chybí. Ten šmejdík na to očko od pružinky
  7. polinejk

    Pružinka v popelníku

    Ahoj. nemáte někdo fotečku jak tam ta pružinka má být?? mám stejný problém takovej hlavolam asi mi tam něco bude chybět. prosím o radu
  8. No ono to po dvou dnech když jsem si oblékl pracovní s tim že jdu se na to podívat tak začal na jednou jít. pak zase nešel a pak zase jo. takže si to dělá co chce poslední dobou jde stále.. tak asi někde nějakej studenej kontakt..
  9. jojo cd měnič je moc dobře řešenej.. velká spokojenost.
  10. polinejk

    Větrák nevypíná

    jo tak to přesně nevim, říkal ten co to dělal že tam jsou 3 a jedno z nich to bylo.. víc nevim asi buděš muset vyzkoušet
  11. no pane, když dam na max tak se nic neděje prostě se netočí. tak já jdu číst.. zatim dik. jinak budu muset asi někam na diagnostiku.
  12. polinejk

    Větrák nevypíná

    já měl stejný problém. ale nevipínal se vůbec a musel jsem vypojit baterii. bylo to spínací relátko oprava 1000,- ale je možný i to čidlo.
  13. Ahoj. Mám problém. Včera mi přestal foukat z ničeho nic ventilátor na topení. Mám autoklimu a když přidávám intenzitu foukání tak na displeji naskakuje, ale ventilátor je stále ticho a nefouká vůbec.. Nevíte někdo čím by to mohlo být? na co všechno bych se měl podívat než umrznu?? Moc prosím o radu
  14. polinejk

    Ventilátor nejde vypnout .

    Ahoj. mám problém. Dnes večer jsem přijel před barák s mou 406 a normálně vypnul motor. Vystoupil jsem a slyším jak běží ventilátor. Po půl hodině ventilátor stále běžel teplota motoru byla pod 70 stupňů. musel jsem to vypnout tím, že jsem vypojil baterii. Nevíte čím to může být na co se mám podívat??
  15. polinejk

    Zadní náprava

    no uchycení uchycení posledního dílu mam v pohodě tim to neni. zajímali by mne to uložení tlumiče ale nevim jak to poznam. jak je ozkoušet. Nejlpeší máš, když u toho mohou být dva lidi. Vyndej si čalounění z kufru na té straně kde je tlumič abys na něj viděl...dej na něj ruku, a někdo druhý ať Ti pořádně zalomcuje všema směry autem, pokud tam ucítíš vůli....šup pro nové uložení či možná dotáhout...ale to už asi bude vymlácené...takhle to můžeš zkusit ze spodu, jen pozor na ruku ať při pohybu auta a dílů nápravy Ti to ruku někde nesevře!!! Tak to hej podívám se na to. dík
×
×
  • Vytvořit...