Přejít na obsah

Borovec

Uživatel
  • Počet příspěvků

    15
  • Registrace

Borovec's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Borovec

    iPod v autě

    O tom adaptéru za 2500 vím, to by bylo nejlepší řešení. Ale je to na Clarion a já mám Philips, takže mám asi smolíka. No nic, až to nějak vyřeším, dám vědět a nafotím to:-)
  2. Zdravím, tohle téma jsem tu ještě nikdo neotevřel. Mám iPoda a rád bych si ho integroval do auta. Připadá i to lepší, než vyhazovat spoustu peněz za changery, navíc se do toho pohodlnějc dává hudba. Prolezl jsem spoustu e-shopů a možností je několik: FM transmitter, to se mi ale nechce, kvalita je bídná a musí se to prý často přelaďovat. Kazeta (mám kazetové rádio) se vstupem do iPodu, to by šlo, ale nechci aby mi tam lítala spousta drátů Možnost napojit to do vstupu pro CD changer. To ale Nevím jestli u rádia Philips je možné. Rád bych, aby mi to ovládala aspoň páčka pod volantem, když už nic. Kazeta vyjde asi na 400,-, napáječ tak 800,-. Řešil už někdo tohle? Díkec
  3. Borovec

    Peugeot 406 coupé

    Kdopak mě to zdravil v Pátek na Karlově náměstí? Červené coupe, nebyl to někdo z vás?:-)
  4. Borovec

    Peugeot 406 coupé

    Jinak pánové, kdyby někdo chtěl vyměnit dojezdové kolo za plnohonotnou rezervu, dejte vědět, nabízím to druhé:-)
  5. Borovec

    Peugeot 406 coupé

    Kdyby někoho zajímalo, tady je srovnání starých a nových motorů 2.0 a 3.0;-)
  6. Borovec

    Peugeot 406 coupé

    Tak jsem zkoušel to podsvícení palubky a měli jste pravdu. Když se zapnou světla, trochu (dost podstatně) to pohasne. Zkusím podle toho popisu zapojit pomocí relátek denní svícení a zkusím nafotit postup. Dave: Nápis Airbag tam naštěstí je:-)
  7. Borovec

    Peugeot 406 coupé

    Ne v pohodě, pokud to nejde tak s tím nic nenadělám. Budu radši jezdit a ne sledovat spotřebu:-) Každopádně dík všem za cenné informace.
  8. Borovec

    Peugeot 406 coupé

    Hm, tak to je fakt guláš mezi těmi auty. Re měl vše v plné palbě a páčku neměl, já mám páčku a výbavu daleko chudší. Dave: OK, mrknu tam, páčku jde mačkat stejným způsobem jako tu na klakson. Komisar: Rádio má svůj display dole a ovládá se páčkou na volantu. Není zbytečné aby mělo 2 displeje, nebo proč je to taková výhoda? A co myslíš tím bohužel je tam 15 pinů, hlavně že tam budou 2 konektory, ne?:-)
  9. Borovec

    Peugeot 406 coupé

    Hm, takže je možné, že někdo přede mnou skutečně jen vyměnil displej. Protože ta páčka má na konci to přepínání. Teď je jen otázka, zdali se dá displej typu B sehnat na vrakáči za slušný peníz. Anebo jestli to vůbec má cenu se tím zabývat. Displej se vyndává jednoduše? Ještě se zeptám, vy třílitraři máte všichni sedadla (posun, poloha) v elektrice?
  10. Borovec

    Peugeot 406 coupé

    No jo co se dá dělat, nějak mi nevadí, že mám "zbouchané" auto z továrny. Horší by bylo, kdyby bylo bourané a to se mi přeci jen nezdá, že by bylo. A navíc, ta moje Calibra byla bouraná a přesto jsem s ní byl moc spokojen, mimochodem, ještě jste neřekli, co jste měli před tím:-) To MPavel: Když tedy mám stejný display jako re, to znamená, že mi tam ten pal. počítač přeci jen půjde?:-)
  11. Borovec

    Peugeot 406 coupé

    Jo jo jasně, je to tmavě šedá, jen v techničáku je napsáno černá. Holt úředníci:-)
  12. Borovec

    Peugeot 406 coupé

    Jo, ještě dodávám, je to dovoz z F, v roce 2003. Na ty čísílka na tlumiči kouknu.
  13. Borovec

    Peugeot 406 coupé

    Chlapi díky za odpovědi, tady je fotka interieru. Zkoušel jsem tu regulaci podsvícení a funguje to jen na počítadlo kilometrů na tacho, tedy ne na panel. Takže to fakt asi někdo vybrakoval. No a když koukám na to místo airbagu spolujezdce...taky nevím. Prodejce říkal, že airbagy jsou ok, a při prohlídce předního prostoru jsem taky nenašel stopy po bourání - zdá se mi to nebourané. Co jsem se díval, byly výbavy coupe a coupe pack. Coupe pack byly automaticky na třílitra až od 2001 aspoň co jsem si dohledal. Jinak začlo pršet a stěrače začly automaticky stírat, to mě docela potěšilo:-)
  14. Borovec

    Peugeot 406 coupé

    Díky chlapi, to jsem ani nečekal za noc tolik odpovědí. Fotečky budou, auto jsem vyfotil jen telefonem, takže digitálem to nafotím pořádně. To MPavel: Tady jsem vložil foto interiéru, ohledně toho PC. Ať jsem zkoušel cokoli přepínat, žádná spotřeba se nikde neobjevovala. Plnou výbavu měly třílitry tuším až od roku 2001 s tím novým motorem, takže je to asi možné. Četl jsem i tu diskuzi ohledně domontování Pal. počítače, ale tenhle panel jsem tam nějak nezahlíd. Mám pocit, že nějaké kupátko tu mělo stejný problém. Tak kdyby někdo věděl... Jinak co jste kdo měl před tímhle? Já měl Opel Calibra 2.0, něco v podstatě dost podobného. Mám rád dlouhé kupátka, v dnešní době toho moc není. Všechno jsou buď bobky s useknutým zadkem, nebo škatule na převážení krámů:-)
  15. Borovec

    Peugeot 406 coupé

    Ahoj, tak jsem se zaregistroval, protože jsem čerstvý majitel P406coupe-asi tři dny.Rád bych napsal pár dojmů o tomto voze.Rozhodoval jsem se meze Chevy Camaro a 406c. Jelikož Camar je dost málo, výběr moc nebyl a jelikož jsem vbíral už 2 měsíce, volba padla na černé coupe. Je to 3 litr, na tachometru najeto 130 tisíc, rok výroby 2000. Musím říct, že mě to auto očarovalo. To pohodlí, zvuk a elegance by se jen těžko někde jinde hledal. Auto má pár vad, ale jsou spíše drobné. První je, že se nedají otevřít pravé dveře, asi vypadlo nějaké táhlo. Další věc, co mě vadí, že ve dne nejsou skoro vidět údaje na displeji. Pak taky nechápu ten budík uplně vlevo, co to vlastně ukazuje. Když zapnu klíčky, vyletí napravo, je tam asi 10 vteřin a pak se vrátí. Při jízdě měří teplotu oleje. Fakt nevím, co má znamenat ten začátek. Auto taky nemá jeden zadní podběh ale to je taky drobnost. Jinak jsem byl dost překvapen, že tam nejsou sedadla v elektrice a nemá to ani palubní počítač, to jsem považoval za samozřejmost. Docela mě to mrzí, vědět spotřebu je vždycky dobré. Jinak jsem ale zatím velmi spokojen a nadšen. Navíc pojišťovna Wustenrot dělá pojištění ne dle objemu ale dle výkonu, nejvyšší kategorie je nad 141kW a výše, autíčko má však 140. Tak to krásně vyšlo a nemusím mít pocit, že platím tu největší pojistku:-) Takže to je na úvod asi tak vše, dám vědět později. Doufám, že dáme všichni nějaký sraz, bývám Praha, Sev. Čechy!
×
×
  • Vytvořit...