Přejít na obsah

harry.dj

Uživatel
  • Počet příspěvků

    62
  • Registrace

O uživateli harry.dj

  • Datum narození 13.7.1980

harry.dj's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. harry.dj

    Automaticka prevodovka?

    :potlesk:potlesk Takže V6 je takisto o sekundu pomalšia, ten automat si proste musí preradiť. Ty z manuálom tu sekundu stojíš na spojke a preraďuješ to iste potrebuje urobiť aj automat. Ako písal Vopičí počítaj stým a reaguj o sekundu skôr ja to robím a zvykol som si. Keď dám plnú podlahu tak to trvá ešte dlhšie lebo vtedy podradí o dva stupne a najviac ťahá pri 3500 otáčok a ako píše výrobca tam je ten najvyšší výkon 207 koni 208 aj so mnou. Nič sa netráp to je cena za luxus a pohodlie že nemusíš mat ruku na rýchlostnej páke ale frajerke v nohavičkách :myslim
  2. harry.dj

    peugeot-aci zahlasujte

    pani ďakujem :potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potleskvám všetkým veľmi pekne a som vám vďačný a poprosím smelo pokračujte . Ďakujem ja som vždy hovoril že v peugeote je sila.:super Ďakujem. [upravil dne 10.9.2008 harry.dj]
  3. Zahlasuj prosím za moju dcérušku na http://www.mamidrink.com/fotosutaz/?stranka=&radenie=3 Nemusíš sa prihlasovať len klikni na foto FRIDA alebo FRIDUSKA. Ďakujem ti veľmi pekne. :potlesk:super:bacha
  4. dph sa v nemecku vola (neviem ľi to dobre pišem) merverschtoer a to sa vždy vracalo a nemusel si kupovat veci na firmu.len to k_urva dlho trva lež to dostaneš spat.
  5. harry.dj

    motor v núdzovom režime.

    dokial ti v jednom momente nezdochne a ty ho už nenaštartuješ a zaplatiš k_urevsky velke peniaze za opravu,daj si to urobit teraz ked ta to bud stat par drobnych.
  6. harry.dj

    automat alebo manual???

    chlapi neviem či viete ale po vzoru audi na automaticku prevodovku sa zvečša dava doživotna zaruka pri životnosti auta (to je zhruba 10.rokov). audi to roby tak že chybnu prevodovku vyberu a zašlu do audi v nemecku a audi obratom asi 1 mesiac pošle novu prevodovku a zakaznik zaplati len montaž a demontaž na voz. chybnu prevodovku v audi rozoberu na sučiastky a sleduju čo sa najviac opotrebovalo a zapričinilo nefunkčnost tej prevodovky a snažia sa vyvinut tie sučiastky kvalitnejšie. ak nieje človek debil tak mu auto skorej zhnije a zhrdzavy než zniči prevodovku. stou vymennou by to malo ist aj u peugeota ale treba kontaktovat francuzou nie tich našich predajcov čo stoja za ...... a ešte za ........ .
  7. harry.dj

    OTVORENIE KUFRA

    neviem či ti to pomože v tvojom pripade,ale ked otvoriš kufor tak na pravom boku dvery kufra je otvor z obrazkami odomknute zamknute.
  8. harry.dj

    Kocarek v kufru

    ja zložim sedeni (tam kde malička sedi) a dam to do zadu kufra a potom zložim aj koliečka z ramom a dam ho do prednej časti kufru a ešte tam vozim cestovnu tašku,nakup futbalovu a baskedbalovu loptu (rozdavali na omv) a potom v klude zavriem kufor. treba len trochu rozmišlat a v klude to naukladat.
  9. idem si pred včerom tak autom a zničoho mi začne hlasit chyby (air bag spolujazdca,esp,abs,chyba prevodovky,airbag,chyba motoru,kapalina v ostrekovačoch,kapalina motoru....) a dalšie veci,no pekne v poradi mi to blikalo ako to je aj v priručke,,ale auto išlo v pohode išiel som do peugeotu na diagnostiku. vymazal mi všetky chybi a išiel som dalej,nevedeli ani tam prist nato čo sa stalo (počasie bolo take že 35´C a den predtim pršalo vela, rozmyšlali sme aj takym smerom či tam niečo nenavlhlo,teplo a vlhko robi zle elektrine) všetko bolo ok a asi po dvoch hodinach zase sa to zopakovalo. tak znova do peugeotu a hladali sme čo tomu može byt a našli. praskla membrana na snimači tlaku posilovaču riadenia a cez zasuvku vytekal olej a stekal pekne rovno do alternatoru auto nedobijalo iba občas pri vysokich otačkach a kedže nemal napetie pisal tieto všetky chyby. a vtedy som pochopil čo mi kamarat v ten den hovoril že čo som si dal urobit na svetla stroboskopi,že to videl ked išiel oproti mna a to bol problem ten že nevedel naštartovat xenony. no zasa zabava, snimač 1.050,-sk,vyčistenie ,prekružkovanie a vymena ložiska v alternatori 2.400,-sk,robota v peugeote (diagnostika,zmontovanie,namontovanie alternatoru) 2.000,-sk takže zabavka na dva dny za 5.450,-sk dakujem pekne.
  10. harry.dj

    Koza/latka alebo 2.2 HDI/2.7Hdi

    jofo ja mam 3,0 V6, vyskušal som aj 2,2 neporovnatelne, 207 koni je fakt citit žere to sice 11litrov ale ta 2,7 može žrat menej ale pri cene nafty je to už asi jedno (42,50,-sk) koža je v poriadku,udržba je jednoducha a je to pohodlnejšie ako latka,vyhrievana koža ti je zbytočna, v peugeote je ta koža tak hruba že ti skor vyhreje vnutro auta ako sedadlo. moj zaver je taky. chod do bazaru a skus si požičat na povozenie 2,2 a potom vyskušaj silnejši voz. ja som išiel do AAA tam som vyskusal slabšiu (BA) potom v bazare v (TT)som vyskušal 3,0 a už som ine nechcel.
  11. mna do V6 stali 17.tisic. ku_va na tu moju suku je šecko drahe:myslim:bacha
  12. harry.dj

    Navigace do 607

    dakujem, jan.minarovych@gmail.com musime už ist konečne na tu kafu zavolam. [upravil dne 8.4.2008 harry.dj]
  13. harry.dj

    Navigace do 607

    mate niekto,alebo date zdielat mapy aktualizovane konec roka 2007,alebo už 2008.??????????????????????? ak mate podelte sa. dakujem
  14. ty si dislovy, ja na svojom bezninovom som mal tuto hlašku vždy ked mi odišla zapalovacia cievka (to je cievka na sviečke niekedy sa tomu hovorilo fajka) odišla mi jedna za mesiac hned dve naraz a asi ped dvomi dnami dalšia ale to som už vimenil aj zbivajuce tri, poučenie je take že ked odide jedna treba vymenit všetky lebo odidu po čase a su stym zbitočne problemy. jdena stoji 1.500sk,-v peugeote a 1.000sk,- v citroene (C5 ma taky isti 3liter V6 ako 607,je to ten isty motor) a vymena jednej trva tak 2 minuty aj z odeklovanim sacieho potrubia na vnutornych valcoch predne idu bez toho len date dole krit z napisom V6 (pozor,je to plast) najvic roboty a čakania je z vymazavanim chyb,nie vždy ta mechanik zoberie hned :-), a neviete si predstavit ako trasie 607ka ked ide na 5 valcou to je hruza a na 4 valce sa ide všetko v nutri rosipat.
  15. harry.dj

    Odchod...

    to l znmena \"long\" je o par centimetrov dlhchši ako obyčajna verzia a samozrejme ako si hovoril je to fullka a auta boli robene pre vladu a ich poskokov.
×
×
  • Vytvořit...