Přejít na obsah

Ticcino

Uživatel
  • Počet příspěvků

    2 158
  • Registrace

O uživateli Ticcino

  • Datum narození 15.11.1976

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Ticcino's Achievements

Toto forum je můj domov

Toto forum je můj domov (5/6)

0

Popularita

  1. Ticcino

    Točí, točí, nechytne

    IMO to točí normálně. Napětí zkontrolovat mohu. Jde o napětí při startování? Jako v zátěži? Co jsem měl kdysi v háji baterku na Tempře, tak tam to nechtělo chytit po delším stání. Ale nikdy ne po krátkém stání i třeba po krátké jízdě.
  2. Ahoj, předem se omlouvám, že lezu na Peugeot, když se to týká Thalie, ale jde mi spíše o obecný pohled na věc, než to frknu do servisu, poněvadž jsem stejně kopýtko... Žena má Thalii. Nevím přesně jakou, určitě ale benzínovou, pravděpodobně 1.4. No a děje se to, že auto občas nechce chytit. Občas dost často. Třeba včera. Ráno (po asi týdenní odstávce) v pohodě nastartovala, dojela 5km do krámu, zaparkovala a odtamtud už neodjela. Startér normálně točí, ale nechytne to. Jsme to strčili z kopce a na první ťuknutí chytlo. Nechcípá. Baterka sice není kdo ví jaká, po půl minutě intenzivního startování jde spolehlivě do kopru, ale tím to nebude. To by nestartovalo po delší odstávce... Hledal jsem trošku na netu. Jsou tam různé možnosti, ale nevíce se to točí okolo nějakého snímače otáček klikového hřídele, potažmo imobilizéru. Jenže jakto, že to chytne při roztlačení na první ťuknutí? Díky za každý nápad. Ticcino
  3. Ticcino

    Servicebox pro Škodovku

    Posílám SZ. Nepotřebuju to dnes. Předem díky.
  4. Ahoj pánové, chtěl jsem se zeptat, zda nevíte, jestli existuje něco jako Peugeot Servicebox, ale pro Škodovku. Ségra by ráda koupila auto. Viděl jsem ho jen zběžně, ale chtěl bych vědět, jak vyjelo z továrny - jaké má vybavení. VIN mám. Dik
  5. Ticcino

    Urezlý držák výfuku

    Ahoj, jen pro úplnost. Držák mi k výfuku přivařili. Odpojovala se pro jistotu baterka a vypojovaly se kabely k počítači (v motorovém prostoru). Po opravě vše funguje, ale hlavně zmizelo hučení při 2600 otáčkách (pravděpodobně rezonoval právě ten výfuk).
  6. Ticcino

    Urezlý držák výfuku

    Jojo, je to autoservis
  7. Hoj, no, samozřejmě, že mně se to nepovedlo. Po hodině pachtění jsem to vzdal. V servisu měli ohromnou radost. Vyšlo to na pětičento. Ale zase mi pěkně slícovali nárazník s oběma blatníky...
  8. Čau chlapci, Posledních pár týdnů mi z pod auta při přejetí nerovností cosi zvonilo (jako rožnovské zvony). Nejdřív jsem nemohl nic najít, ale nakonec jsem zjistil, že mi urezl držák výfuku (307 break / facelift). Je to přímo na trubce, asi půl metru od nádrže, v zadní části auta. Ve středu jsem objednán na zavaření. Nějaké rady? Kolega říkal, že je dobré před vařením odpojit počítač motoru, ale co já vim, kde to je? Je to doopravdy nutné? Ono se možná ukáže, že to svařit ani nepůjde. Roura je sice ve slušném stavu, ale ten držák vypadá mizerně. Možná by bylo lepší k tomu držáku nějak přiheftnout takovou šroubovací objímku (svorku) a ten výfuk šroubovat. Co vy na to? Jaký je průměr roury? 1,6 benzín. Já se pod to auto nedostanu. Má roura stejný průměr i u koncovky výfuku? Tam to jsem schopen změřit... Dík [upravil dne 5.8.2013 21:18 od Ticcino]
  9. Jo, vysavač mě napadl. A i jsem to zkoušel ještě dneska. Má to ale několik problémů. Otvor pro žárovku je malinkej a je tam přístup jak k penězům. Navíc z venku je čočka, přes kterou není vidět. Pokud použiju tenoučkou hadičku, tak chybí dostatečný tah. Pokud použiju tlustší hadičku, tak ta sice táhne, ale zase jí nenarvu dovnitř. Navíc nemám dostatečnou škálu hadiček Kdyby to sklo aspoň bylo magnetický, tak je to venku raz dva.
  10. No, to jsem taky četl, že to jde vycvaknout malým šroubovákem. Ale fakt se mi to nepodařilo. Ono, když člověk ví jak na to, tak asi v pohodě, ale já to prostě nedal. Hele, v servisu jim to může zabrat komplet maximálně hoďku. Takovou částku jsem schopen investovat.
  11. Hoši, ani prd. Nárazník jsem skoro sundal, ale nejde mi to vycvaknout od blatníku. Crcal jsem se s tím asi hodinu, jeden zácvak jsem dal. Druhej ne. Nerad bych něco ulomil, takže jsem to zase smontoval dohromady a zítra zkusím vysavač a hadičku. Pokud selže i to, tak to hodím do servisu. Žárovka tam byla uplně obyčejná. Na krabičce je napsáno Autolamp a ACI. Vždycky jsem tam dával obyčejný, cenově kolem 40Kč/ks. Tahle stála asi dvacku. Vydržela svítit asi 10 minut. To by mi tak nevadilo. Spíš mě naštvalo, že upadlo to sklo, no.
  12. Už na tom pracuju...
  13. Ahoj, praskla mi H1 žárovka v přední potkávačce. Bohužel tak nešťastně, že komplet skleněná část žárovky zůstala uvnitř ve světle. Potřeboval bych to dostat ven. Vidět do toho přes čočku samozřejmě není, takže asi bude muset světlo ven. Chtěl jsem se zeptat, jak na to? Jestli musí jít dolů i nárazník nebo to jde bez toho? Peugeot 307 po faceliftu (s čočkama) Díky.
  14. Ticcino

    Identifikace krytky

    A já jsem si říkal, že jsem to viděl někde na koberečku. Tak já ještě pohledám na straně spolujezdce. Asi jsem tu dírku přehlíd. Dík.
  15. Ticcino

    Identifikace krytky

    a ještě z druhé strany
×
×
  • Vytvořit...