Přejít na obsah

Strenght

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

Strenght's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Strenght

    koupě 306

    No, me se zda rok 97 s najetyma 180ti za ty prachy(kdyz jeste pripocitas veskery opravy a dodelavky) jako dost.. Nedavno jsem kupoval taky 306(pravda, normal hatch, 1,4 benzin), ale najeto 51 tis.(zrejme dokonce bez stoceni tachometru:)) ve vybornym stavu z roku 98 za 73.tis.. hledej, urcite se da sehnat lepsi..
  2. Strenght

    El. ovládání zrdcátek

    Podle mne otočný přepínač bud ovládá levé neutrální a pravé zrcátko,neztrální slouží že nejdou ovládat ani jedno. Ja chapu jak ten spinac ma fungovat.. ale me tak proste nefunguje..
  3. Strenght

    El. ovládání zrdcátek

    Pravy mi problem nedela, u toho mi serizovani funguje(prakticky v jakykoliv poloze otocnyho spinace:))
  4. Strenght

    El. ovládání zrdcátek

    jak je prosimte natacis rucne? Me se hrozne branej..
  5. Strenght

    Nový klíček

    No, to jste me ale moc nepotesili.. co se da delat no..:/
  6. Mam Peugeota 306 1,4 r.v 98.. bohuzel sem k nemu pri koupi dostal jen 1 klicek, takze bych potreboval dodelat nahradni.. V Praze mi rekli ze to delaj za 990 Kč, nevite jestli by mi ho nekde neudelali levneji? Preci jenom litr za blbej klicek je dost..:/
  7. Strenght

    El. ovládání zrdcátek

    Vrtal jste se nekdo v tom otocnym spinaci? Me totiz prakticky v kazde poloze pohybuje jenom s pravym zrcatkem.. levy se chyta jen vyjimecne nekde uprostred a to jeste jen nahoru a dolu a ne do stran.. resil tohle nekdo? Achjo, zlaty manualni nastavovani zrcatek:)
×
×
  • Vytvořit...