Přejít na obsah

Ulicnik77

Uživatel
  • Počet příspěvků

    31
  • Registrace

Ulicnik77's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Mam prosbu, vcera jsem zustal \"trcet\" na krizovatce Radici paka prestala poslouchat, neda se s ni hybat. Podle prvni prohlidky mam pretrzeny tahlo v prevodovce. Mate nekdo poneti kolik takova sranda stoji? Musi se koupit original Peugeot? Nebo je nejaka ekonomictejsi varianta? Uz jste to nekdo resil? O vikendu ji asi nikde nesezenu ze Diky moc
  2. Ulicnik77

    Podvozek 406 - problém

    Micky : vim co to je, mel jsem stejny problem, je to pricnik stabilizatoru, rika se mu \"kost\". klepalo mi to taky. NAstesti stoji jen asi 500,- kc a da se vymenit samostatne a celkem jednoduse. Jedna se asi o nejlepvnejsi soucastku na totohle mazlika. Vsechno ostatmi co jsem kdy menil bylo mnohem drazsi. Snad krome tech cudliku co drzi ty gumy okolo dveri, ktere moje deti s oblibou ukopavaji. Mam uz nakoupenou krabici do zasoby. 1 kus stoji asi 3 kc :-) Prosim dej pak vedet jestli to byl ten pricnik ju?
  3. Ulicnik77

    Peugeot 406 1,8 16V

    Ahoj vsichni, nebyl jsem tu na foru asi tak rok a naposled jsem tu resil prave spotrebu 406ky. Ted koukam ze je vic lidi se stejnymi potizemi, tak par postrehu ktere jsem nasbiral.: Jinak ja mam break 1.8 - 85KW rv 2003. Tankuji jenom Shell V-Power nebo obcas Racing :-) Z prvu jsem mel velike potize se spotrebou. Prumer byl 12 - 14 litru na 100 (hlavne po meste) Zprvu jsem zkousel snad vsechno. diagnostiky, konzultace, fora. Menil jsem svicky, filtry, aditiva, olej a nic. Pak jsem nechal po nekolika marnych pokusech snad se vsim prehrat SW ridici jednotky. Spotreba klesla na prumernych 10 - 10,5 po meste. Hodne je to ale jak jsem zjistil na ridici. Moje zkusenosti nyni: okresky (do 90km/h ... 6,4 - 6,9) mesto (zacpy, kolony ....9 - 10,5) dalnice (okolo 130 ... 8,8) dalnice (okolo 160 ... 9,2) Celkovy prumer po 45 tisicich km mam 8,8 ale po tom meste trpim a to je fakt tech 10l/100km zjistil jsem (a nevim co je na tom pravda) je tyhle modely se motoricky moc nepovedly a maji snad tesne pistni krouzky z toho duvodu je mensi setrvacnost. Udajne se to ma po cca 80tisicich km zlepsit (ja mam najeto 67tisic) Je to ale divny kdyz sesplapnu pedal palubni pocitac v mziku vynese okamzitou spotrebu na treba 20 - 28 litru ale kdyz pak hned sundam nohu z plynu (a treba jedu z kopce) mam spotrebu treba 28, po 5ti sekuntach je tam treba 18, po dalsich 5ti 9litru, a az treba po pul minute je tam 2-3 a to uz 30 sekund neslapu na plyn a jedu z kopce. Mate nekdo stejny potize? Nebo je to normalni? Nekdy jedu z kopce 3 minuty, zarazenou 5ku, bez plynu a spotreba je 2,5 litru a nejde dolu. Jinak spo treba pocitace sedi +/- 1 procento s namerenou (do plne nadrze) No jak jsem koupil tak prodavam. Koukam ze nejsem sam kdo ma potize se spotrebou ale pokud nekoho napada co s tim, ocenim dobrou radu. Jinak jsem s vozem moc spokojeny a krome ceny nekterych dilu nemam vyhrady. Vsem pekny den
  4. Ulicnik77

    Spotreba u 406 - 1.8i/*%kW

    tabletka ti prida 10 - 15 procent vykonu taze bych to s tou Babetkou neprehanel :-)
  5. Ulicnik77

    Spotreba u 406 - 1.8i/*%kW

    Jeste jeden poznatek: pokud dobre ctu ruzne reakce a odpovedi tak to vidim tak ze motoricke verze te 1.8 jsou 2! Jedna starsi 80kW a s tou nejsou potize a pak novejsi 85kW a tam je spotreba vyssi. Nebo ma nekdo z vas kdo pisete ze jezdite pod 9 litru tu novejsi? Ja mel pred tim Lagunu, a nikdy jsem nejel pod 9,5 litru. Ikdyz jsem letel po dalnici s nohou na podlaze. To tady kdyz mam nohu na podlaze tak jedu za 18 litru
  6. Ulicnik77

    Spotreba u 406 - 1.8i/*%kW

    Hm takze zase vim ze nic nevim ale jsem rad ze se konecne nasli lide kteri maji s timhle motorem taky vyssi spotrebu. Pokud je to pravda s temi pistnimi krouzky, cim bude mit auto najeto vic tim lip (ekonomicteji) pojede. Je fakt ze kdyz to z kopce rozjedu na 180km/hod, po par stech metrech mam na tachometru rychlost okolo 60km/hod. proste tam neco brzdi. Diky za ten tip s tou prevodovkou, zjistil jsem ze z ni tece olej takze jeste proverim i tohle. No a protoze tu bylo spousta dotazu na tabletku, tak musim rict ze nevim jak se jmenuje, dal mi ji kamarad na zkousku zadarmo, rikal ze stoji 80 kc a do plne nadrze staci pulka. Byl s tim moc spokojenej a ja (ikdyz furt tankuju Shell V-Power) budu jezdit uz jen na Shell95 a doplnovat to tabletou. Kazdopadne pristi tyden vam sem napisu co to bylo za tabletu a kde ji muzete sehnat.
  7. Ulicnik77

    Spotreba u 406 - 1.8i/*%kW

    Hmmm tak posun. Prumerna sporteba po meste mi zacala pomalu klesat. Ted jsem na 9 litrech po meste. Jenze nevim jestli ej to tim novym SW, nebo tabletkou kterou jsem dostal od kamarada do nadrze. JE to nejaky pripravek, stoji to asi 80 kc a do plne nadrze se da jen pulka. Cena na celou nadrz (skoro 70 litru) je tedy 40 kc ale brutalne mi pak stoupnul vykon. Jezdim na Shell 95 a vykon mam ted vetsi nez kdybych tankoval Shell V-Power. Takze se to urcite vyplati. U techto tabletek uz zustanu :-)
  8. Ulicnik77

    Spotreba u 406 - 1.8i/*%kW

    Ahoj jasne ze bez kvaltu to nedela. Ted jsem si nechal prehrat kompletni SW pro ridici jednotku motoru a vysledek zadny.
  9. Ulicnik77

    Spotreba u 406 - 1.8i/*%kW

    Diky Mirku urcite mi dej vedet. Tonouci se stebla chyta :-)
  10. Ulicnik77

    Spotreba u 406 - 1.8i/*%kW

    Cauky, takze 1) emise mam pry jako kdyby auto vyjelo z fabriky (taky mam najeto 27tisic) 2) volnobezne otacky jsou 750 - 1000 (podle toho jestli jede klima takze nevim nevim. Bud budu zkouset snizovat treni v pistech - pokud je pravdiva ta teorie o uzkych pistnich krouzcich (cemuz moc neverim) a to but nejakym aditivem nebo tam soupnu nejaky super olej. Nebop teorie cislo 2 - mam pry zkusit prehrat SW ridici jednotky motoru. AMte s tim nekdo nejake zkusenosti? V pondeli mam jet za nejakym expertem do Benesova ktery mi to pretahne. Jaky mate zkusenosti?
  11. Ulicnik77

    Interier kuze

    tak mi bylo v Peugeotu vysvetleno a tem co to stejne jako ja nevedeli posilam dal: kazdy vuz ma specialni ridici jednotku interieru tzv. BSI a ta je naprogramovana na dany interier. TO znamena jakakoli zmena v interieru znamena natahovani novych rozvodu plus novou BSI z toho plyne mnoho prace, vysoka cena
  12. Ulicnik77

    Spotreba u 406 - 1.8i/*%kW

    tak mam za sebou prohlidku v Peugeotu, ani se neptejte kolik jsem platil. Vysledek: strohy - diagnostika je ok. asi moc slapete na plyn chlapce ach jo. Mam za sebou prave cestu na slovensko a zpet. 500km. celou cestu plynula jizda dalnice a jednicky silnice. Jel jsem jako duchodce. Z kopce nohu centimetr nad plynem, max rychlost 110 km/hod. Pruherna spotreba dle pocitace 9,9 dle nadrze 9,4 l. TO me opet zklamalo :-( Nekde jsem ale slysel ze nektere 1,8 litrove motory od Peugeotu trpeli drobnou vyrobni vadickou a tou by meli byt prilis tesne pistni krouzky. Prej se to po 80 tisicich km mozna povoli. No teda??? Zajimalo by me co na tom je.
  13. Ulicnik77

    podivné pípání???

    1) radio je originalni a puvodni 2) ono to pipalo jen jednou od te doby nic :-(
  14. Ulicnik77

    podivné pípání???

    No zatim vsechno mimo. Pipak na couvani to nema, alarma tam taky neni. Pipalo to v interieru ale strasne nahlas. Rychlost asi tak 1x za sekundu. (svetla pipaji 3x za sekundu). Nevim co by to mohlo byt. Kazdej na me kouka jak na vola. Neni mozny ze jsem nechal zapnuty radio a ze to takhle po par minutach zacne signalizovat?
  15. Ulicnik77

    Interier kuze

    jo a je to cely v elektrice
×
×
  • Vytvořit...