Přejít na obsah

Barbora

Uživatel
  • Počet příspěvků

    15
  • Registrace

O uživateli Barbora

  • Datum narození 13.12.1969

Barbora's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Barbora

    prodám přehrávač 307

    Dal jsem tam panasonic na mp3,adapter na ovládání pod volantem,plně funkční(1500kč),display nejede,stačí když jsou názvy a info na přehrávači.Hlavní pro mě bylo přepínání,ladění z pod volantu.Jsem spokojen,jede to a v pohodě.
  2. Barbora

    KUNY a jiná havěť v motoru

    Před šesti lety mě kuny dokonale udělali paseku ve feldě.taky připojení k baterce a jinak spousta kostí v mot.prostoru.fůůj.pak to řešil nějaký kocour na sídlišti.byl to prej zajímavý souboj,ale od té doby klid. [upravil dne 24.6.2007 Barbora]
  3. Barbora

    cítím benzín-klima

    Diky za pomoc,ráno to budu řešit.
  4. Zdravím pánové peguetáci.prosím o radu.při zapnutí klimatizace je cítit dost benzín(jenom chvilku),je to normál?půl roku to bylo v pohodě.peugeot 307.děkuji. [upravil dne 24.6.2007 Barbora]
  5. No právě,jsem z toho trochu vedle,pokusim se volat do peugeotu.nebo budu jezdit jen do plné.fakt nevím co s tím.dík
  6. Barbora

    swedak 306

    Dost bobrý!poklona.super
  7. Barbora

    OVLÁDÁNÍ POD VOLANTEM

    Ok,chlapci už se na tom pracuje!!!vždyť tohle forum poháhá jen nám co máme peugeoty,jinak z nás jen tahají peníze.
  8. Barbora

    OVLÁDÁNÍ POD VOLANTEM

    nezlob se,ale není jedinej dovozce stalarm.opravdu to mám za 1450.- hledal jsem týden a ptal se jak magor abych to vyřešil.bylo mě zcela jedno kolik za to dám.hlavně že to funguje.a se stualarmem jsem si taky dopisoval-jsou taky funkční. [upravil dne 18.6.2007 Barbora]
  9. 307,rv 2001,první majitel - mooc poctivý ,já jsem druhej,1.6 benzin,109 koníků.Mám ho třetí měsíc,zatím pohoda.jen jsem řešil v záruce výfuk,centr.zam kufru.jinak v perfektním stavu,který doufám,že ještě dlouho vydrží.Jo a nevím jak řešit pal.počítač,aby ukazoval opravdový dojezd v km,minule zbývalo 49km do tankování a bohužel zůstal jsem viset bez benzínu.Díky
  10. Barbora

    OVLÁDÁNÍ POD VOLANTEM

    na panasonic jsem použil redukci z www.connects2.com ,označení SPGP 006 pro peugeot.jinak je to taky pro blaupunkt.clarion.jvc,kenwood,pioneer,sony.zapojoval to známý a v pohodě.cena 1450.-kč.
  11. Barbora

    Přesnost palubního počítače

    Mám s tím taky problém,počítač ukazuje dojezd 49km,ale autí se zaseklo a nejelo.po dodání paliva opět vše v pohodě.Jde to nějak resetovat,nebo nastavit,aby to bylo přesné?Díky vám všem co s tím máte zkušenost.Peugeot 307.Děkuji.
  12. Barbora

    OVLÁDÁNÍ POD VOLANTEM

    Já řešil to samý,dal jsem tam panasonic na mp3 a koupil redukci za 1450.-kč,šlape to v pohodě a hlavně nemusíš koukat na radio když řídíš.Peugeot 307.přehrávač musí mít schopnost ovládání.
  13. prodám originál kazetový přehrávač z peugeot 307(r.v2001),plně funční,bez závad,jako nový.foto můžu zaslat.potřeboval jsem mp3,tak jsem ho vyndal.je to clarion.cenu nabídněte.
  14. potřebuji pomoc!moje 307 nejde nastarovat,baterka normálně točí,žádná výstražná kontrolka nesvítí - jen kontrolka baterky zůstává červená.zkoušel jsem to i přes kabely z jinýho auta,ale stále nechce naskočit motor (benzin 307 1.6).zkoušel jsem i rezervní klíč,jestli to není chyba imobilizéru,ale stále marně.Poradí mě někdo?prosím a díky.
  15. Barbora

    klimatizace

    mě to svítí uplně všechno,tak tam máš asi nějaký problém
×
×
  • Vytvořit...