Přejít na obsah

navy61

Uživatel
  • Počet příspěvků

    20
  • Registrace

O uživateli navy61

  • Datum narození 4.7.1961

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 3008
  • Rok výroby
    2019

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Trenčín
  • Stát
    Slovenská republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

navy61's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

4

Popularita

  1. Zdravím. Mám záujem o 3008 ku. Môžem poprosiť o výbavu podľa VIN? VF3MCYHZRKS405072 Ďakujem.
  2. Ahoj. Poprosil by som výbavu VF38ERHHADL040130. Ďakujem.
  3. Zdravím. Môžem poprosiť o 308ku? VF3L35FAGDS217656 Ďakujem.
  4. Skúšal som všetko možné, ale v PP2000 pod diagboxom v 7.44, v celkovom teste mimo BSI a MOTOR A PREVODOVKA sa mi nezjavia žiadne iné počítače. Či je to inštaláciou alebo neviem čím, telematika ani nič ďalšie tam nie je. Skúsim nainštalovať staršiu verziu a uvidím. Ale to chcem na druhý počítač tak to chvíľu potrvá.
  5. Znova som si to preštudoval, pozrel na internete, je tam verzia diagboxu 5.02 s update na 5.20 od ferinka2. Dúfam že bude stačiť. Stiahnem, nainštalujem a dúfam pomôže. Potom dám vedieť. Ale ak niekto vie ako tieto veci aktivovať v novšej verzii diagboxu, aby som nemusel zbytočne preinštalovávať, budem mu vďačný. Synovia majú novšie peugeoty a tie zas staršia verzia nemusí načítať.
  6. Takže ta horšia možnosť, zohnať PP2000 verziu 5.29 a preinštalovať. Alebo je to Diagbox verzia 5.29 a tá obsahuje plne funkčnú PP2000 pre naše staršie autá? Tú musím tiež niekde zohnať, lebo s diagnostikou som dostal Diagbox v7.01 a k tomu update na vyššie verzie. Pochopil som správne?
  7. Zdravím. Skúsim oživiť túto tému. Po zakúpení diagnostiky Diagbox V7.44, skúšam rôzne vylepšenia o ktorých som sa tu dočítal. Auto vyrobené 2004, RT3. Pracujem na grafickom zobrazení origo cúvacích senzorov podľa tohto návodu:Parkovaci asistent.docx. Použil som PP2000 ktoré mi dia ponúkne na začiatku diagnostiky. A narazil som na problém. Prvá časť - práca v BSI bez problémov. Začalo sa mi pri priblížení k prekážke zobrazovať autíčko, ale bez farebných čiaročiek čo zobrazujú vzdialenosť k prekážke. Zvuková signalizácia ide OK. Druhú časť návodu nemôžem urobiť, pretože sa nemôžem dostať do nastavení telematiky. Prítomné počítače ukáže len BSI, a motor a prevodovka. Žiadne iné tam nevypíše. Nevie niekto poradiť čím to môže byť, alebo upraviť návod aby sa to dalo urobiť v Diagboxe? V Diagboxe som skúšal všetko možné ale nepomohlo. A zas nie som až taký odborník. Nechcem niečo dobabrať. Za každú radu ďakujem. P.S. Chodím na týždňovky, tak prepáčte ak nezareagujem hneď.
  8. navy61

    Diagnostika lexia

    Zdravím všetkých na tomto vlákne. Stal som sa majiteľom diagnostiky z aliexpresu. Po doplatku na colnici, to prišlo, NB s W7 32bit pripravený, tak poďme inštalovať. Všetko prebiehalo podľa návodu, ale po zadaní hesla vypísalo že je nesprávne. Pritom bolo určite správne. Odinštalovať a cely postup znova s rovnakým výsledkom.Našťastie som si pamätal že existuje toto vlákno. Po asi hodinovom čítaní a hľadaní som našiel príspevok od Hodo65 kde pekne v bodoch zhrnul podmienky na inštaláciu. Nevedel som že mám byť pripojený na internet. Vypol som ho, lebo zo skúsenosti viem že keď sa používa takýto software nemal by sa pripájať na inet. Po pripojení prebehlo všetko ako má a už som aj vyskúšal napichnúť auto (407, 2005) a všetko funguje. Chcem poďakovať prispievateľom krtek2, ferinko2, Hodo65 a baffy, ktorých príspevky mi veľmi pomohli. Teraz sa už "len" naučiť ako dia používať.
  9. Zdravím. Mohol by som poprosiť o údaje o mojom vozidle? VIN: VF36DRHRH21132680 Ďakujem.
  10. navy61

    407 nestartuje

    Ukončím môj príspevok - niečo sa udialo. Po napísaní predchádzajúceho príspevku som išiel, so starou baterkou ktorú som nabil, na dlhšiu cestu. A odvtedy prestalo pri štartovaní nulovanie času, prišiel mráz -6 a naštartovalo v pohode, baterku som ani raz nenabíjal. Novú som nekupoval, zatiaľ dobre slúži stará. Pripomínam že auto jazdí málo, väčšinou stojí. Musel to byť len štartér a elektronike asi trvalo kým sa prispôsobila. Ináč si to neviem vysvetliť. Nech je to ako chce, som rád že problém zmizol.
  11. navy61

    407 nestartuje

    Pridám aj ja svoju skúsenosť. Auto 407 2.0 Hdi sedan mám pol roka. Ťažšie štartovalo, trvalo dlhšie než naskočilo. Ale naštartoval som vždy, tak som neriešil. Akurát ma štvalo že sa vybíjala baterka, každé cca 2 - 3 týždne som ju nabíjal. Pritom podla záručného listu má 1 rok. Auto nejazdí dlhšie vzdialenosti, myslel som že sa vybíja preto. Schladilo na -2 C, točím až baterka nevládala, nenaštartoval som. Tiež pri štartovaní vynulovalo čas. Akoby som na chvíľu odpojil baterku. A to už robilo skoro stále. Začal som riešiť. Vyšlo mi že štartér môže ísť do skratu a vybíjať baterku. Dal som ho na repas, skontrolovali, vymenili púzdierka všetko stálo 25 eur. Motor hneď lepšie chytá. Baterku som pred vymontovaním štartéru nabil, týždeň bola mimo auta, potom som ju premeral a bola slabá. Takže problém je v batérii. Pritom má rok, mám aj záručný ale bola kupovaná pôvodným majiteľom v Košiciach, kde sa ja nedostanem. A je to čosi neznačkové, možno aj preto odišla. Tak ma čaká kúpa novej. Dúfam že to pomôže.
  12. navy61

    Parkovací senzor (vadný)

    Môžem ťa, TheJaro, poprosiť o poslanie kontaktu na toho chalana v Blave? Z času na čas tam chodím za synom, tak by som sa s nim dohodol. Ďakujem.
  13. navy61

    407 nestartuje

    Ďakujem za odpoveď a pripomienku od Strakiho. Keď som to včera obzeral, presne nad tým som rozmýšľal kde tie káble uchytím. Auto mám len pol roka, riešil som viditeľnejšie veci. Teraz spoznávam a odhaľujem skrytejšie závady. Čaká ma ešte repas čerpadla posilovača riadenia, vydáva dosť silný piskot, ale funguje. Ale k veci. Ten olej treba odstrániť, všetko po rozmontovaní vyčistiť nech vidím či to je stále zatekanie, alebo to bolo urobené pri nejakej oprave. Odkaz na video postupu rozmontovania a čistenia som videl niekde vyššie. Keď bude cez sviatky trocha lepšie počasie, tak sa do toho dám. Bohužiaľ nemám garáž, tak všetko robím na dvore. Zatiaľ ďakujem
  14. navy61

    Parkovací senzor (vadný)

    Považoval som vec za uzavretú, začal som riešiť ďalšie problémy na aute a nedostal som sa na toto vlákno. Myslel som že zobrazenie sa zapnúť nedá, keď to tvrdia v autorizáku, ale čítam že nemajú pravdu. Tak ďalšia úloha, zohnať niekoho kto je ochotný a schopný to cez dia aktivovať. Ak by sa niekto z okolia Trenčína ozval a pomohol mi, bol by som vďačný. Ďakujem.
×
×
  • Vytvořit...