Přejít na obsah

Adrajs

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

Adrajs's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Adrajs

    Plynový pedál HDI

    Já jsem jezdil na diagnostiku skoro každý týden, ještě, že to bylo grátis k bratrancovi, jinak bych se nedoplatil, dle něj to asi v té chvíli nemá ty správný volty , v tý zásuvce, tím prostříkáním se to vzpamatovalo.
  2. Adrajs

    Plynový pedál HDI

    Nazdar, já jsem měl podobný problém u stejného motoru, koupil jsem na vrakáči potenciometr, stál mě litr korun, v Peugeotu asi 3 tácy, ale změna žádná, potom mi známý poradil ať pořádně prostříkám sprejem na kontakty tu jeho zásuvku, nechám to uschnout a ještě jsem to samé udělal u zásuvky řídící jednotky u motoru a najednou problém přestal existovat, jestli to u tebe bude tím potenciometrem, tak ti ho můžu poslat poštou, dej vědět.
  3. Tak já ti teda zkusím poradit, když se k tomu nikdo nemá. Náhodou mám stejný motor - 80 kW a mně to dělalo podobné věci, takže jsem si ten slavnej potenciometr sehnal na vrakáči - stál tágo, ale změna žádná a ve finále mi známej poradil prostříkat tu jeho zásuvku elektroprotektorem - kvůli vlhkosti, chce to pořádně prostříknout, potom nechat vyschnout a vyzkoušet za jízdy. Když tak můžeš prostříkat i zásuvku teplotního čidla a opatrně i řídící jednotku. Jestli ti to nepomůže, tak ti ten potenciometr můžu za tágo poslat + poštovné, tak dej vědět, jak jsi dopadl.
  4. Adrajs

    FAP filtr - trvalé odstranění

    U nás v Táboře to dělá známý tak, že Fap filtr vyndá z potrubí, na teplé myčce ho pořádně propláchne, jsou tam jenom voštiny, žádná elektroníka, nechá ho pořádně na sluníčku vyschnout a zase ho vrátí zpátky a autí si spokojeně chrochtá. Jo děkuju Pe.Tr za ty moje otištěné fotky.
  5. Adrajs

    BOČNÍ AIRBAGY

    Zdravím, já mám taky 2000, HDI Break, samozřejmě nový model a mám boční airbagy v tom plastovém krytu u sedáku předních sedadel, jako u starého modelu:xvul.
  6. Adrajs

    Otáčky na volnoběh u HDI

    Až teď jsem se sem dostal , tak pedálem to podle mne není, poloha tý rolky lanka u regulátoru u motoru je stejná, ale dneska jsem zkusil při těch vyšších otáčkách silou domáčknout tu rolku lanka do konce a ono to šlo asi o milimetr maximálně o dva a otáčky klesly na optimum, ale lanko je podle mne natažené správně, to samé i pedál, taky nemá žádnou vůli, ty s tím máš nějaké zkušenosti ?
  7. Adrajs

    Otáčky na volnoběh u HDI

    Vidíš to mne nenapadlo, zítra vyzkouším a dám vědět, díky.
  8. Omlouvám, už se to tady řeší několikrát, ale já mám taky podobný problém, ale je to u 406 Break HDI 80 kW nový model, otáčky na volnoběh při ohřátém motoru se drží okolo 1100 ot/m, ale otáčky nekolísají, motor běží jako studený na sytič, ale už je dávno ohřátý, cca 90 st. C. Když vypnu klíček a znovu ihned nastartuju, tak najednou drží optimálních 850-900 ot/m, ale jen co popojedu pár metrů s přidáním plynu tak to začíná znova. Vyměnil jsem tu el. krabičku, která je na konci plynového lanka u motoru, ale nepomohlo to, diagnostika ( vyzkoušel jsem jich víc ) nic nezjistila - žádné chyby, tak už nevím, ještě zkusím vyměnit to teplotní čidlo, co dává data do ŘJ. Zkuste něco poradit, prosím prosím. Vím, že se to tady řešilo, ale to byly benzínové motory, tak jestli někdo neví nebo nemá podobné problémy. [upravil dne 12.6.2007 Adrajs]
  9. Adrajs

    volnoběh???

    No já mám podobný problém, ale je to u HDI 80 kW nový model, otáčky na volnoběh při ohřátém motoru se drží okolo 1000-1100 ot/m, ale když vypnu klíček a znovu ihned nastartuju, tak najednou drží optimálních 850-900 ot/m, ale jen co popojedu pár metrů s přidáním plynu tak to začíná znova. Vyměnil jsem tu el. krabičku, která je na konci plynového lanka u motoru, ale nepomohlo to, diagnostika ( vyzkoušel jsem jich víc ) nic nezjistila - žádné chyby, tak už nevím, ještě zkusím vyměnit to teplotní čidlo, co dává data do ŘJ. Zkuste něco poradit, prosím prosím a předem dík.
×
×
  • Vytvořit...