Přejít na obsah

etienne

Uživatel
  • Počet příspěvků

    73
  • Registrace

1 Sledující

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

etienne's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Jasne, ta sa meni vzdy pri rozvodoch.
  2. Fiiloo: ja nekupujem vselijake buracky - neviem kolko to ma km a nepotrebujem aby sa mi to po 5000 km zase pokazilo. Kupoval som nove. Repas bol tusim za 35, nove za 45, takze nebolo o com. Kupoval som priamo v peugeot. Doslova repasovat sa kvoli variabilnej geometrii neda. A co sa tyka rozvodov, tie menim automaticky pri kupe kazdeho auta.
  3. etienne

    Koza/latka alebo 2.2 HDI/2.7Hdi

    Pastorek: Suhlas - ak chcem nieco co je lemrave staci mi Fobia HTP a nepotrebujem limuzinu.
  4. etienne

    Koza/latka alebo 2.2 HDI/2.7Hdi

    Dobra volba.
  5. etienne

    Odchod...

    Pechy: Jak len kritizujem ? Co len kritizujem ? Nepovedal som ze Peugeot je ZLE auto, tvrdim len ze BMW je v niektorych vlastnostiach lepsie. A kritizovat Multiplu ? Prepac ale nafuknuty sacok nekritizovat, jasneeee ved aj kontajner ma pekny dizajn :-)
  6. Vymena turba za nove, vymena cidla tlaku turba, vymena hadice k turbu a popri tom vymena tesnenia olejovej vane tusim.
  7. etienne

    607 vyfuk

    Pozeral niekto ci ten vyfuk nemaju v Elite alebo Auto(v)kelly ?
  8. etienne

    Nahon

    A majitelov s velkou davkou trpezlivosti.
  9. etienne

    spotreba a dojezd

    Moja byvalka - spotreba IBA v meste (inde som nechodil) 8,9l, dojazd cca. 600-700 km v meste.
  10. etienne

    Jaká je 607 2,2 Hdi?

    3.0V6. Nie 2,2 Hdi. 2,2 Hdi su podla mna poruchovejsie, nie az tak vyvazene, slabo vykonne motory. 2,7 Hdi alebo 3.0V6. ... bilko607: A jak sportak nejde Sportak = Lancer Evo, Impreza, Z350...
  11. etienne

    Koza/latka alebo 2.2 HDI/2.7Hdi

    Kozu s vyhrievanim sedadiel. Nieje o com. Je pekna, pohodlna. V zime sa zohreje vyhrievanim a v lete si na nu mozes hodit uterak. Kolko je takych tropicky - cez 30 stupnovych dni v roku ? do 20. A nemat kvoli tomu kozu sa mi zda smiesne 2,2 je uplna lemra, na maximalku sa dostava tak ze silnym posobenim oci tlacis rucicku na tachometri, bezpecne nemozes prebiehat lebo sa to rozbieha ako felicia... Skratka 2,7 Biturbo (aj ked spotreba je tam docela vesela) alebo 3.0 benzin.
  12. Preflashnut verziu na inojazykovu je jednoduche, je treba cd origo peugeot, niekde doma sa mi vala, ked niekto z hore uvedenych posle spravu, snad sa k tomu niekedy dokopem.
  13. etienne

    vybledlý display na 607HDi

    Spolahlivy servis nepoznam. Ani na Peugeot ani na ziadne ine auto. Najjednoduchsie Ti odporucia najprv vymenit kable, potom riadiacu predpokladam. Kebyze k tomu dojde kupit na ebay. Zjavne ten problem, ktory mas je poruchou nejakej suciastky - a to bud prehrievanim, alebo nefunkcnostou po requeste na nejaku funkciu po nejakom case. Inymi slovami, neviem si predstavit, ze by to bola banalita (jedine ze vzdy chodis po cca. 15 minutach po brutalnych hrboloch a mas uvolneny kabel:D) a nevyriesis to sam. Profika na elektroniku Peugeot napr. v SR nepoznam.
  14. etienne

    Navigace do 607

    Harry: Mam a Tebe samozrejme poskytnem. Posli maila.
×
×
  • Vytvořit...