Přejít na obsah

JaKoB

Uživatel
  • Počet příspěvků

    162
  • Registrace

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

JaKoB's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

0

Popularita

  1. Tak nějak si to představuji. Nevíš jak dlouhý je ten kalíšek? Mě tam totiž vznikla nějáká moc velká mezera, jakoby byl střední díl trochu kratší.
  2. Mám tento typ katalyzátoru. Katal. 1,8 16V 81 Kw
  3. Nechci teda nic tvrdit najisto, ale já tam vlnovec nemám. 81 kv ho neměly.
  4. Vlnovec je pohyblivý díl, ten tam přece nemůže být. Mě se to v pátek v tomto místě trocho prohlo a začal mi zadní díl výfuku bouchat o tažný zařízení a dnes jsem zachytil o zem tím středním dílem a roztrhl ty výfuky od sebe. Potřebuji, aby tu byl pevný spoj a držel potrubí v rovině.
  5. Uhnila mi koncovka (kalíšek) na katalizátoru, který je sponkou spojen se středovým výfukem. Jak to nejrychleji řešit a bez demontáže katalizátoru. Vím že by mělo stačit navařit nový kalíšek, ale nevím přesně který objednat, na e-shopu nejsou rozměry (délka). Při výměně středového výfuku mi to tam nějak blbě dali, protože tam mám nyní asi 6-8 cm mezeru. Který tam má být? http://www.primavyfuky.cz/doplnky/opravne-dily/
  6. Tažný mám. dnes jsem jel asi 40 km a stále blinkry blbly, až na posledním kilometru jsem si s vypínačem začal hrat - vlevo , vpravo. několikrát zasebou a najednou začal blikat jak má. Uvidíme co bude dělat zítra. Takže to vidím na vyčištění vypínače. Není zde náhodou někde návod co povolit a jak postupovat, abych něco nepo....
  7. Díky, budu muset tedy shánět tu páčku. Když to zkouším, tak se mi zdá že to tou páčkou nebude, protože není ani náznak toho aby začala blikat jedna strana. Zkusím zajet na tu diagnostiku, zda něco odhalí a pak dám vědět jak to dopadlo.
  8. Taky jsem měl před 14 dny v autě kunu. Mám s ní pořád problém. El.plašič nepomáhá, naftalín v motoru jí taky nevadí.
  9. ještě jsem nenapsal, že už dříve zlobila a to tak ,že zničeho nic se sepl levý blinkr a musel jsem páčkou zahýbat a někdy i dokonce držet na středové pozici jinak stále blikala vlevo.
  10. Cenu té páčky náhodou nevíte, abych mohl rozbít prasátko ? Díky za odpovědi.
  11. Ještě jsem někde četl, že muxy jsou od roku 2002. Tak to by bylo dobrý.
  12. Tak pokud tě dobře chápu, měla by na mým autě jít vyměnit jen ta páčka ? Stejně za ní budou chtí ranec peněz. Mě strašil dnes mechanik, že to může být i to BSI.
  13. Dnes jsem zjistil, že když dám páčku stěrače vlevo či vpravo, tak mi blikají všechny směrovky. Na středové poloze je vše v pohodě. Když pohybuji páčkou zda není něco v kontaktech, nic se nezmění. Může to dělat jednotka BSI (nevím zda je v mém modelu auta) ?? Četl jsem zde o různých problémech s páčkou sm.světel, ale na tento konkrétní jsem nenarazil. Je těžké se dostat k páčce a pročistit ji ? Popřípadě po čem se mám dívat. Mám nový model 406, ale ze začátku výroby, takže nevím co v něm je ještě ze starých Old modelů.
  14. Mě to párkrát taky udělalo a z pátku na sobotu v noci dost pršelo a ráno jsem auto musel taky otevřít klíčem. Po nastartování pak dálkáč zase funguje. Baterkou v klíči to určitě není.
  15. JaKoB

    Servisbox

    Možná by pasoval. Budu se muset poptat. Dnes jsem se dozvěděl, že by se možná závada dala smazat, ale nejde to v origo diagnostice Peugeotu.Prý na starších modelech nejde závada smazat natvrdo, proto se mě po určité době stále opakuje. Je zde někdo, kdo má diagnostiku ve které by to šlo ?
×
×
  • Vytvořit...