Přejít na obsah

dvorda

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

dvorda's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Dobrý den, mám takovýto dotaz: zničila se mi ochranná lišta na prahu P306 (viz foto). Bohužel ani nevím, zda-li je to doplněk, nebo nějaký originální díl. V autoservisu Peugeot mi řekli, že by lišta mohla být originál a že by se teoreticky dala sehnat za 6200,- Proto se vás chci zeptat, jestli to je opravdu originál (dle fotografií zde na foru soudím že ano) a kde by se eventuelně tento díl dal sehnat... Předem děkuji za rady!!!
  2. dvorda

    problemove startovanie...:(

    I já bych se rád podělil se zážitky při startování... Přítelkyně má P306 2.0HDI z roku 2000, já Golfa 1.9TD z roku 93. Oba jezdíme ke stejným pumpám a to i k levným. V zimě přidáváme do nafty jako aditivum benzin, klasická aditiva co jsou v prodeji nefungují. Golf naskočí na cvrknutí startéru. To že si pak rovná ventily a hrnky je věc druhá, leč pochopitelná. Má za sebou poctivých 450 tisíc km :-) Peugeot se musí trápit několik s. A je jedno, jestli je léto, nebo zima. Má najeto 80tisíc km a byly na něm dělány rozvody, celková kontrola elektroniky, vstřikování, výměna filtrů i hadic a má nové žhavičky. Prostě to nechápu. Starý golf chytá znamenitě a nový stroj strašně. Baterie v Golfu je 66Ah Varta, v Peugeotu 61Ah Varta. Mám pocit, že by tomu HDI slušela větší kapacita baterie, jenže ta se k motoru jaksi nevejde :-( Jakou baterii tam máte vy? Přihrádka je dělaná na baterii velikosti 24cm, což je maximum. Pak by se to muselo někak složitě upravovat :-( Takže to shrnu asi takhle: trocha benzinu do nafty nikdy neuškodí a prosím frantíky, aby vyrobili nějaký lepší motor .-)
  3. dvorda

    ostřikovače

    Stejný problém :-( Stále ucpané trysky, taxem v Peugeotu zakoupil originální rozprašovací na P306. I mně stříkaly dolů. Vypodložení nepomohlo. A štelovat nejdou. Takže jsem je vyhodil a s nimi i cca 560,- Kč. :-( Kdyby tak někdo poradil, z jakého jiného auta ostřikovače pasují a fungují.....
  4. dvorda

    Ostřikovače

    Ahoj, i já mám problémy s ostřikovačí. Hledal jsem nejen na tomto foru, leč výsledek je rozporuplný :-( Ucpávání trysek jsem vyřešil malým palivovým filtrem. Ale osvědčil se mi se sítkem, nikoliv s papírovým filtrem. S úspěchem jsem ho používal i na svých předchozích autech. Nicméně můj Peugeot 306 z roku 2000 stále odmítá ostřikovat. Vždy se z trysek line jen čůrek a to ještě ne ze všech dírek. Zakoupil jsem v origo ND Peugeot ostřikovače, které měly mít efekt rozprašování. Cena cca 280,-/kus. Bohužel stříkaly dost dolů, takže jsou opět k ničemu. Proto se Vás, uživatelů PT fora, ptám, z jakého auta mám ostřikovače použít. Z čeho mi budou pasovat a fungovat. I já bych chtěl styl \"rozprašování\", neboť to mám na služební fabii a funguje to super. Připomínám, že mám Peugeota 306, hatchback z roku 2000. Předem všem díky za postřehy!!
  5. Dobrý den! Prosím o radu: koupil jsem Peugeot 306 2.0.Hdi r.v.2000 a nefungují mi mlhová světla. Ani přední, ani zadní. Pojistky OK, páčkový přepínač zdá se také.... Nerozsvítí se mi ani kontrolky na přístrojovce... Můžete mi někdo poradit??? Je v tomto autě společné relé pro obě mlhovky?? Víte které to je? A nebylo by schema elektroinstalace?? To by mi asi taky pomohlo.... Mám auto v plné výbavě... Předem děkuji za reakce i pomoc. Z. Dvořák
×
×
  • Vytvořit...