Přejít na obsah

BoboPupik

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

O uživateli BoboPupik

  • Datum narození 19. září

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 308
  • Rok výroby
    2009

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Ostrava
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

BoboPupik's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Milane, mě vytahaný řetěz na originál diagnostice nehlásil nic, pročti si moje příspěvky jak to bylo v mém případě.
  2. Ahoj, no 50-60 km/h na pětku fakt nejezdím. To zpřevodování (hlavně pětky) mě neskutečně irituje. Raději bych ve 130km/h netočil 4100 rpm. Dolévání 1 litru oleje na 4000 km je normál ( i dle servisu). Já dolévám cca 5 litrů na servisní interval, tzn co 7 měsíců kupuju 5 litrů pro výměnu a 5 litrů pro dolévání. Pokud budeš v servisu, mimo stavu svíček si nech zkontrolovat stav rozvodů. pokud jezdíš převážně ve městě 50km/h na pětku, viz fórum auto startuje až napodruhé. Hodně štěstí.
  3. Ahoj, Takže mám vyměněný řetěz, přetěsněno víko, nové vstřikovače a pád dalších věcí, které ale už s motorem nesouvisí. Auto má teď starty bez problémů, ale tento týden nemrzlo, tak uvidíme jak se ochladí. Ceny z originál servisu je dole. Na díly pro staré auto je 25% sleva. **Edit: mám najeto 186 tis km. Otázka je kolikrát, kupoval jsem ve 110 tis v AAA
  4. Ahoj, jsem na tom obdobně jako matii, můj post je o několik příspěvků výše. Takže v Peugeot servisu je auto již skoro 3 týdny. Diagnostika jim neukázala vůbec nic (původně mi diagnostika Delphi ukázala koherenci vaček a špatnou směs). Postupně tedy nahráli nový software, vyměnili vstřiky, svíčky, zkontrolovali rozvody (řetěz na výměnu), sundali výfuk a rozřezali katalyzátor. No dávat 40tis za opravu (vše výše uvedené) když stejně neví co je s motorem se mi opravdu nechce. Zkusím sehnat díly na vrakovišti a sehnat někoho kdo se nebude bát těch rozvodů. Nemáte nějaký typ jak postupovat? Předem díky za rady.
  5. Zdravím, diagnostika Delphi dnes: P2177 - Seřízení směsi. Příliš chudá směs. přerušovaný P0170 - Seřízení směsi. Koherence. Přerušovaný Můžete mi prosím navrhnout jak ideálně postupovat? Děkuji moc za všechny rady.
  6. Zdravím, mám obdobný problém s 308 1,6 VTi, rv 2009, 186tkm. Po nastartování padají otáčky, nebo to rovnou chcípne. Musím to chvíli držet pod plynem a ohřát, ale i tak to pak ještě chvilku skáče. Jinak po delší době hned naskakuje "Antipollution system faulty", ale jak jsem pochopil tak ta hláška může znamenat v podstatě cokoliv. Dle servisu problém s variátory na vačkách. No nevím, nechce se mi rovnou nechat rozebírat celý motor a dělat s tím i komplet rozvody. Máte radu jak postupovat, případně nějaký rozumný servis v Ostravě/okolí, který se na Peugeotu nebude moc trápit? Díky moc
×
×
  • Vytvořit...