Přejít na obsah

Bedatravnik

Uživatel
  • Počet příspěvků

    14
  • Registrace

O uživateli Bedatravnik

  • Datum narození 21.12.1985

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 807
  • Rok výroby
    2007

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Krucemburk
  • Stát
    Česká republika

Kontakty

  • Veřejný E-mail
    martin.travnicek@email.cz

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Bedatravnik's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

3

Popularita

  1. Bedatravnik

    807ka výměna turba

    Prosím o radu jak nejrychleji turbo ven u 2.2 hdi P807? Máte určitě super vychytávky.dekuji za rady
  2. Bedatravnik

    407 2.0HDI RHR ko. motor

    Ahoj mám prosbu taky mně skočilo RHR v P807 jde vyndat na autě pouze hlava nebo musí motor celý ven? Nějaké figle a tahy? Děkuji za rady.
  3. Ahoj potřebuji radu na P807 2.2hdi 2005 mně nejde motorek stahovačky u řidiče jenom v něm při sepnutí tlačítkem cvaká relé.Motorek sem zkoušel z jiného vozu ovladače také a stejná závada.Kabel ve dveřích vypadají také dobře.Nemate někdo schéma zapojení abych mohl proměřit zda tam jde proud tam kam má?Děkuji za rady
  4. Jasný dal sem i ten váleček a kousky ve vaně byly ale jak letěli dolů tak je asi vyhodila klika a urazilo to mazací trysku 4.pistu takže se to trošku zkomplikoval a musel sem ještě měnit tu trysku což byl hlavně problém vydolovat tu starou nová už je na šroubek.
  5. Ahoj, také mám problém s webastem na 2,0Hdi 100kw RHR. Vůbec nereaguje a na diagnostice ukazuje napětí baterie 2,8V po vytažení pojistky nic. Nelze spustit test ani nic jiného. Měl někdo podobný problém? Můžou být přerušeny kabely? Nemá někdo schéma kudy to vede a kam? Děkuji za nápady. Zkusím ho připojit asi ještě přímo na baterku ale nemá někdo schéma toho konektoru?
  6. Váleček samozřejmě taky nový vana zatím dole nebyla budu dělat o víkendu to už sem nestihnul ale přes sací koš by to projít nemělo a hlavně kdo ví jak to je tam dlouho ale o víkendu pro klid duše udělám taky.
  7. Tak jenom info v čerpadle nebyla špatná jenom hřídel ale doobjednano i těsnění a pal. čerpadlo lamelové které bylo prasklé a drážka na pero vymlacena viz foto jak tam ta vačka mlátila.Proto to nejelo protáčelo se na hřídeli.Vše poskládáno a vše teď funguje děkuji všem za rady.
  8. Ještě mám otázku to horní víko vaček si nalepil normálně na tenkou vrstvu mot. silikonu nebo nějaké speciální?Děkuji za radu už to mám skoro rozdělané .
  9. A to čerpadlo se povolí jenom to víko,rozpůlí a vymění se ta hřídel?
  10. Ahoj mám ten samý problém akorát mně už to nejede tlak čerpadla 0 je nějaké úskalí rozdělat vršek motoru nebo to jde bez problémů? Co bylo s hřídelí čerpadla? Mám ji jenom malinko vymacklou od unasece bude to v pohodě?myslím že by s novým unašečem mohlo fungovat.dekuji za rady je tohle častá závada?
  11. Bedatravnik

    trubky k webastu.

    Dnes uděláno bráchovi z nerez vlnovce na 2.2hdi. funguje a super prace díky za tip.Jen mně už moc nedrželo v prichytkach tak pojištěno el. paskama.Staci 2m.
  12. Tak stejný problém jako měl markuson - kabely proklepané ve svazcích co jdou od BSI na motor - a to v obou tam kde jde i kostra a dva žluté kabely a v tom druhém kde je cca 10drátů.Hlásilo chybu ABS ESP a hlavně IMBOLISER.Děkuji za tip kde to hledat, doufám že další svazky budou ok, nebo máte zkušenost že takhle trpí i jiné svazky?
  13. Ahoj mate nekdo fotky kde vyvrtavate diry pro privareni matek napravnice? Kdyztak prosim na martin.travnicek@email.cz.Dekuji je to na 2.0hdi 100kw ale asi je to u vsech stejne nebo jestli ma nekdo jiny zpusob sem s nim diky
×
×
  • Vytvořit...