Přejít na obsah

LubomirL

Uživatel
  • Počet příspěvků

    121
  • Registrace

O uživateli LubomirL

  • Datum narození 2.10.1991

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 406
  • Rok výroby
    1999

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Kosice
  • Stát
    Slovenská republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

LubomirL's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

10

Popularita

  1. Paradny postup. Prave som to spravil. Ide to vyborne. Heheh. Palec hore ;D
  2. LubomirL

    Nadrz 406 HDi

    Nedal by sa uzaver nahriat vo vriacej vode a natiahnut ? Neskusal to niekto ?
  3. LubomirL

    Nadrz 406 HDi

    Super ... mna to napadlo tiez pilovat ... ale radsej uberiem z matice ako z nadrze. Kazdopadne asi zozeniem druhu nadrz. Ono totizto aj ked by som to riesil s tym pripravkom asi by som aj tak neutiahol tu maticu na doraz lebo by sa tiez rozrltiahla a nakoniec asi praskla. Ine riesenie uz asi neexistuje co ? Ako to riesit sposobom vyssie.
  4. Dobry den. V Peugeote som bol objednat uzaver na podavacie cerpadlo s tym ze podla vinka mam mat ten ktory mi poslali. Samozrejme ze nesedel na zavyt. Ako dovod mi oznamili ze od nafty sa po tych rokoch roztiahol plast na hrdle. Podavacie cerpadlo mi presne sedi a gumicku treba trocha naspanovat ale sedi tiez. Tak ze neni volne polozena ale nasunuta. Neviem vsak co je na tom pravdy ci sa moze plast napit od nafty a uzaversa potom neda dotiahnut. Uzaver som ponadrezoval po obvode a nakrutil na hrdlo no podavacie cerpadlo netesni tak ako by malo. Co mi pomoze v tejto situacii ? Existuje viacej priemerov tych uzaverov alebo bude treba vymenit nadrz ? Bude nadrz z ineho auta dobra ? Poradte co s tym ? Dakujem. Peugeot 406 Break 2.0 HDi RHZ 80 kW r.v.99
  5. Tu je nahlad na nejake info o tych vstrekoch.
  6. Dobry den. Mozno blba otazka ale za opytanie nic nedam. Cisto teoreticky by pasovali vstrekovace z 1.4 HDi motora na 2.0 HDi motor ? Pokial viem tak na RHZ 80 kW sa vstreky nekoduju takze by to auto malo fungovat. A tlak paliva je nizsi ako u novsich modeloch s mensim obsahom a elektronika ma asi tiez to iste napatie ... Chcem len zistit ci by sa dali prehodit a ci by to fungovalo ? Alebo este z akeho motora by pasovali vstreky na 2.0 HDi 80kW RHZ ? Nevie niekto poradit ? Dakujem.
  7. LubomirL

    Peugeot 406 nestartuje

    Mal som ten isty problem s tym snimacom impulzov na kluke ... Na RHZ ma mat okolo 300 ohm pokial si pamatam. Tiez tocil a nenaskocil po vymene vsetko ok. A ked tak uz vymenit aj snimac na vacke. Fakt nema vyznam sa tu hadat a navazat. Ja som asi este sopliak oproti 90% ludi tu na fore a tiez niektore prispevky pisem jak mongol. Treba mat trpezlivost a kazdy nech poradi ako vie. Zaklad je pomoct niekomu kto potrebuje. Krtek 2 mi vo vela veciach pomohol a tiez niesom nejaky mechanik ani znalec. Este som tu nevidel nieco take ...
  8. Predam ci nepredam ? Potrebujem vstreky ... turbo ... intercooler ... servo ... zadnu napravu spravit ... vyvarit prahy ... aktualne zrepasovat uz aj altik ... zadny motorcek stieracov ... Nema niekto nejaky dobry a lacny zdroj ?
  9. Dakujem za odporucania bratu. Tie konektory som vsetky kontroloval a vsetko som aj prestriekal sprejom na kontakty. Bolo to ciste. Poistky som doplnil. Elektrikar mi vsak nasiel aj tak jednu zlu na vonok dobru poistku. Skusal to cez okruh so ziarovkou. LOL Jedno opravim a druhe vybehne. Pred chvylou mi preblikla chyba dobijania ci coho ani som nestihol precitat v tej anglictine. No a idem vyvarat prahy ... Chybu Electronic ignition fault mi aj tak svieti furt. A dalsia vec ze motor ide jak slimak. Zda sa mi ze aj viacej klepe ked mu pridam. Ako keby bol priduseny. Mam sice deravy cooler ale myslim ze to kvoli turbu neide dobre lebo je to tam cele zasrane od toho oleja. Ked uz sa pustam do zachrany toho kočiara tak chcem nech to aspon ide ako tak .... teraz ledva 110 km/h vytiahnem ... a spotreba do aleluji ... Krtek diky za info a foto. Chcem este zachranit tu kočerhu. Nech mi posluži ku stavbe ešte aspon.
  10. Ak mozem poprosit niekoho kto sa v tom lepsie orientuje alebo ma auto v podobnej vybave ci by nemohol porovnat tie poistky ze ci mi tam nechybaju nejake. 406 Break ,2.0 HDi 80 kW RHZ r.v. 9. 99 Predne okna elektrika ,digi automat. klima ,mam aj ten elektricky radiator v tom ,dazdovy senzor ,dorabany pp a neviem co by este pomohlo pre lepsi prehlad. Ako som pisal vyssie prestalo fungovat ovladanie kurenia ,ani nesvieti ten panel s displajom a prestali ukazovat budiky a nesvietia ani kontrolky absolutne ziadne. Akurat iba kontrolka baterky ale ta iba pred startom svieti ako predtym. Inak nic. Ani STOP ani olej ani zhavenie ... proste nic. Predtym vsetko fungovalo. Ďakujem vopred poistka F3 chybala ,zo schemy kt.som tu niekde nasiel ,po vymene mi aspon začali svietit Airbag ,olej a kontrolka pásov. Zbytok nefunguje. ZISTENÁ ZLÁ NA VONOK DOBRÁ 5A POISTKA. CHYBA IGNITION FAULT ĎALEJ SVIETI NO MOTOR BEŽÍ !!! ĎAKUJEM ZA OCHOTU A POMOC V TOMTO PRÍSPEVKU
  11. A tu su poistky v motorovom priestore. Zo schemi poistiek co som tu nasiel sa neviem vysomarit. Je to aj zle vitatelne.
  12. Ahojte. Spinacku som menil. Skusal som menit aj ten kruzok na nej a bez zmeny. Auto uz funguje -zrejme bol problem s kabelazou ale nevieme preco to ide ,lebo na diag sa dalo spojit len s BSI no dalej do RJ motora nas uz nepustilo. Zacali sme startovat so sprejom a auto ide. Zrejme sme pokyvali s kablami a to pomohlo. Mam vsak dalsi problem kt.nastal pri kontrole a skusani poistiek. Prestali mi ukazovat budiky na pristrojovke a prestalo fungovat ovladanie kurenia. Typ je ten novsi s dig.klimou. Za kazdy postreh vopred dakujem.
  13. Vsetko sa rozsvieti ako stale pred startovanim. Svieti. Myslim si ze to bude kabelazou. Musim to vsetko tiez asi skontrolovat okolo motora. Fakt neviem co tomu moze byt. Zase do toho pchat eurace ...
×
×
  • Vytvořit...