Přejít na obsah

Mishelina

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

O uživateli Mishelina

  • Datum narození 21.7.1990

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 206

Profilové informace

  • Pohlaví
    Žena
  • Město
    Plzeň
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Mishelina's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Mishelina

    Teče olej

    Takže diagnóza zní proražená olejová vana. O co nevím, ale díkybohu to není proražený blok motoru ani nic extrémně závažného.
  2. Mishelina

    Teče olej

    Dám, zítra se to snad dozvím. I tak dík.
  3. Mishelina

    Teče olej

    Z pohledu bezradně stojící před autem
  4. Mishelina

    Teče olej

    Po té ráně ujela ještě cca 200m na parkoviště....motor nechcípnul, nic se nezměnilo...pokračovala jsem dál jako by se nic nestalo...až po zaparkování jsem zjistila ten olej. Ona to nebyla bůhvíjaká rána, spíše taková tlumená...ale slyšet to bylo no.
  5. Mishelina

    Teče olej

    Dobrá, ozvu se hned jak mi řeknou...i tak dík
  6. Zdravím, mám Peugeot 206, 1.1. Dnes při jízdě domů, pár metrů od domu, se ozvala rána a na parkovišti koukám, že mi kape z motoru olej. Mrkla jsem, kolik ho zbylo ve vaně a nezbylo tam v podstatě nic. Podotýkám, že nejšpinavější od oleje byla levá strana té vany. Nikam už samozřejmě nepojedu, na zítra mám sjednaný odtah do servisu, ale mám trochu vítr, co by to tak mohlo být. Nevěděl by někdo možnosti? Díky moc
  7. Heh, dobrá tedy, jen že mě to celkem vyděsilo A děkuji
  8. Ahoj, potřebuji radu. Mám Peugeot 206 1.1, r.v. 2000. Dnes ráno jsem normálně nastartovala a chtěla jsem se rozjet. Potřebovala jsem přejet menší obrubník, jenže to klouzlo, málo plynu a chcíplo mi to (ano, moje chyba ). No každopádně jsem chtěla znovu nastartovat, motor sice naskočil, ale vylétly mi otáčky, docela drsným způsobem začaly kolísat a zvuk motoru, no neumím to moc k něčemu přirovnat...zkrátka jak kdyby naskočil jen "napůl". Tak jsem to chcípla a podruhé zas to samé. Tak jsem to opět chcípla a chvíli počkala a pak už naskočil normálně a v pohodě jsem odjela. Jenže mi to nedá spát. Autům nerozumím, vůbec netuším, co by to mohlo být. V pondělí jedu do servisu kvůli výměně brzd, tak to servisákovi určitě řeknu, ale i tak bych ráda alespoň orientačně věděla, co by to mohlo být. Moc děkuji.
×
×
  • Vytvořit...