Přejít na obsah

black7

Uživatel
  • Počet příspěvků

    28
  • Registrace

O uživateli black7

  • Datum narození 3.3.1980

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 407

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    f
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

black7's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. black7

    Kontrolka FAP + P1445

    tak problem dufam aspon na cas vyrieseny, chybalo aditivum, doplnilo sa, kontrolka zhasla. Nasledne sa spravila nutena regeneracia FAP, zevraj je zaplneny teraz na 19%. Tolko som sa dozvedel od mechanika. Auto jazdi bez problemov. Asi ho budem musiet častejsie prehnat ako doteraz.
  2. black7

    Kontrolka FAP + P1445

    nepomoze napr. nutena regeneracia pomocou diagnostiky ? a samozrejme doplnenie aditiv ak tam nebude
  3. black7

    Kontrolka FAP + P1445

    Pred pol rokom som bol na dia a tam mi ukazovalo ze mam FAP zaplneny na 28% myslim. tak asi az tolko vela to nebolo. Co sa tyka aditiva, tak neviem ci ho zapisali alebo nezapisali, no nevyskocila by kontrolka ovela skor kedze je uz skoro rok po tom ? ja som to nedoplnal, auto mam od marca 2017 a blok zo servisu je 02/2017 - doplnenie aditiva DPF. no ci je alebo nieje to pravda resp. ci to bolo fakt doplnane to neviem. a zapisane uz ani tolko
  4. black7

    Kontrolka FAP + P1445

    Hlaska sa mi rozsvietila o pol 12 vecer ked ma zastavili policajti siel som okolo 50-60 v obci a tak som zastavil, podal som doklady a kontrolka zasvietila.
  5. black7

    Kontrolka FAP + P1445

    upchatie, zaplnenie, zanesenie
  6. black7

    Kontrolka FAP + P1445

    takze tam nieje ziaden sacok alebo nieco take podobne ako spominal mechanik ano ? a je to vidiet po zdvihnuti auta ci tam v nadrzke nieco je alebo nieje ? cize ziadna mocovina, a kde zistim ci mam eloys alebo infineum ? len je cudne ze to uz nemam ked to bolo doplnane udajne pred rokom za 90eur.
  7. Zdravim, pred par dnami mi vybehla kontrolka FAP filtra a tiez " Risk of particle filter clogging: See handbook( Peugeot 407, 1,6Hdi, 2006, 186tis.km). Ako prvé mi napadlo, ze je filter upchaty tak som sa ho snazil drzat v otackach a prebehnut no nepomohlo. Dnes som bol na diagnostike a ukazalo to chybu P1445 - prilis vysoke mnozstvo aditiva ( alebo nieco take, nepamatam presne) a tak v zlozke pri aditivach písalo - minimalna hladina aditiva - nezmerane, alebo minimalna ( cital to technik tak neviem uz presne). Takze mi povedal ze je tam malo aditiva-mocoviny. Auto som kupoval pred rokom a mam par papierov zo servisu a jeden blok obsahuje polozku - aditivum do DPF - 89eur. takze to asi bolo plnene (datum 02/2017). Teraz sa pytam, tak rychlo sa to aditivum minie alebo ? V com moze byt chyba? Mechanik chce postupovat nasledovne: poriet fyzicky sacok na aditivum ci nieje deravy, ak nie je doplnit, aj je tak vymena celeho sacka ( tvrdil ze okolo 140eur a predava to len peugeot), ak len doplnenie tak okolo 90eur. Pomoze to vobec ? Auto zatial ide bez problemov, len neviem dokedy, co sa moze/nemoze stat ?
  8. black7

    Nejde klima

    Takze bol to samozrejme chladic aj v mojom pripade. Je dost cudne ze uz tam meneny bol - mechanik mi volal, ze je tam nejaky polsky- lacny. Nerozumiem ze tam niekto nieco take da, vydrzi to rok dva a tak to znova musi menit. Cize moj chladic tam je treti. Dufam ze uz vydrzi nieco. Vyslo ma to na 160eur (chladic+vymena+naplnenie)
  9. black7

    Dym z motorovej casti

    Chladic vymeneny, boli v nom 3 diery (asi dost male kedze klima v aute vydrzala tyzden), Uz konecne chladim a bez dymu Mechanik vravel, ze uz tam nebol original chladic ale nejaky polsky-lacny, nerozumiem tomu ze to niekto da do auta a po par rokoch to treba menit znova. Takze moj chladic je minimalne uz 3ti. Keby dali kvalitnejsi pri vymene, nemusel som to znova riesit ja.
  10. black7

    čištění klimatizace u 407

    Klima spravena, uz chladime ( 3 diery v chladici) Dalsi krok je odstranenie mierneho zapachu Pelovy filter som menil pri kupe auta t. j. zaciatkom marca, chcel by som vyskusat ten penovy cistic a nastriekat ho za ten pelovy filter. Mam ho vybrat uplne a tak to nastriekat a spustit klimu alebo nastriekat a vlozit tam ten pelovy filter ? Dufam ze ho nemusim znova menit po aplikovani toho cistica.
  11. black7

    Dym z motorovej casti

    Teraz ked jadzim, tak to nedymi. Cize bude to ta klima. ale najskor by to mal byt chladic si myslim.
  12. Prosim poradte, precital som par tem no nenasiel som nic k tomu. Prednedavnom som doplnal klimu, kedze bola prazdna (neviem ci to ma alebo nema suvis preto to spominam). cez vikend som trocha vybehol, len cca 100km, bolo teplo takze som mal klimu zapnutu. Teplota chladiacej kvapaliny drzi 90stupnov, teplota motoroveho oleja okolo 100 stupnov (presne v strede ukazovatela). Sahara sa toci pri zapnutej klime, ale aj tak sa mi zda ze auto je pod kapotom o dost teplejsie ako ked som klimu nezapinal. No a teraz k problemu: zastavil som doma, nechal som chvilu pobezat na volnobeh a vsimol som si trocha dymu spod kapoty. Otvoril som ju a sem tam mi tam odniekial dymilo. Pozeral som odkial no nevedel som. Niekde v okoli motora, alebo sa to odniekial prenasa. Vypol som motor a samozrejme toho dymu bolo viac kedze auto je horuce a sahara sa hned po vypnuti vypla tiez. Nemala by este nejako dochladzovat motor aspon na cas ? Chladiacej kvapaliny mam myslim dost, je samozrejme nad minimom. Niekedy v polke marca som menil rozvody, tak mi to dolievali. Neviem co s tym teraz ... Dakujem za kazdu radu Takze novy poznatok : Odvtedy som autom nikde nebol, az dnes som siel vyskusat ci sa nieco stalo, neunikla kvapalina olej ... Zohrial som motor na prevadzkovu teplotu, Teplota drzi, nikde nic nedymi zatial. Lenze pri zapnuti klimy, kompresor nezopne cize klima asi vyfucala za tyzden ako som ocakaval, takze teraz otazka... .Mohol byt ten dym z chladica klimy ? kedze este naposledy chladila (vydrzalo to cca tyzden od naplnenia).
  13. black7

    Nejde klima

    tak naco to potom robia ach tie chladice peugeotacke, to asi kazdy to mal derave casom, a co stoji ten chladic ? okolo 100eur ?
  14. black7

    Nejde klima

    bol som teraz pri aute, a pocujem ako keby jemne sycanie vpredu, myslim si ze velmi tam nema co sycat okrem chladica ale ako to ze to ten pristroj neodhalil ...
  15. black7

    Nejde klima

    myslim ze ju tam dal : UV aditiv pridanie
×
×
  • Vytvořit...