Přejít na obsah

jakub_2510

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

O uživateli jakub_2510

  • Datum narození 25.10.1995

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 406

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Pata
  • Stát
    Slovenská republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

jakub_2510's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Ja mám celkom opačný problém na sedane, vymenil som pružiny za nové a po predchádzajúcej skúsenosti som dal zosilene aby to bolo vyššie vzadu a teraz sa mi to zdá moc vysoko.
  2. jakub_2510

    Com2000

    Objednal som s AUTO samozrejme, na to som si dal pozor, keďže rád využívam všetky funkcie. Teraz keď mrzne ma skôr trápi iný problém, že mi nejdú ostrekovače, zrejme zamrzne čerpadlo, ale nebudem to je do inej témy.
  3. jakub_2510

    Com2000

    Ja mám práve ten s klasickým káblom a plieskom a kúpil som ho z Francúzska, ale tiež to bude nejaká Čína keďže stál 15 euro, tak snáď to pôjde. Škoda že keď som kupoval prvý som si to nerozobral a nepozrel sa akú páčku mám, lebo som najprv kúpil s tým plochým káblom, ale našťastie na Slovensku tak som ju vrátil a dali peniaze späť. Aspoň si ma upokojil, že by to už malo ísť.
  4. jakub_2510

    Com2000

    Páčku si kupoval kde? Vrakac či ebay? Pretože mne po zapnutí stretavacich nešli a blikala kontrolka svetiel, išli len jednotky a hmlovky. Po vybratí páčky a vrátení tej istej naspäť nejde už vôbec svetlá zapínať a po zapnutí kľúča hneď bliká kontrolka svetiel. Bude stačiť vymena páčky alebo mám kúpiť celý com 2000 nový?
  5. nafta tam je evodiesel zo slovnaftu, najprv to chytilo a zhaslo, a odvtedy len točí a nechyta plus ako bonus to vypísalo economy mode active, tak či to nebude mať aj s tým niečo, lebo auto je už deň vo vyhrievanej garáži a baterka nabitá a naštartovať nechce, len stále točí
  6. Presne tento istý problém postihol aj mňa P 406 2.0hdi 66kw točí minútu a ani neskytne, balonek jsem mackal a taky nic, večer auto išlo v pohode a ráno už nestartovalo
×
×
  • Vytvořit...