Přejít na obsah

shrewe

Uživatel
  • Počet příspěvků

    61
  • Registrace

  • Vyhraných dnů

    1

shrewe vyhrál naposled 30. duben 2020

shrewe měl nejlépe hodnocený obsah!

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 309
  • Rok výroby
    1989

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Bratislava
  • Stát
    Slovenská republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

shrewe's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

38

Popularita

  1. shrewe

    Peugeot 309 GR 1.3

    Hotovo:) Zrepasovana naprava, nove tlmice, brzdove valceky a lanka... Velka vdaka patri susedovi za pomoc.
  2. shrewe

    Peugeot 309 GR 1.3

    Auto bez katu dostane EK na Slovensku len na rok. Konecne sme sa pustili do vymeny zadnej napravy. Podla zaznamov povodneho majitela by mala byt este povodna.
  3. shrewe

    Peugeot 309 GR 1.3

    Zohnal este jednu sadu rovnakych diskov aj so stredovymi krytkami v slusnom stave. Takze jedny 13ky budu na predaj zo 106ky, naozaj vo velmi peknom stave kto by mal zaujem. Ked bude cas ich hodim do inzercie.
  4. shrewe

    Peugeot 309 GR 1.3

    Dakujem. Medzitym preslo auto emisnou kontrolou bez straty kyticky. Oplatilo sa vrtat v motore cez zimu:)
  5. shrewe

    Peugeot 309 GR 1.3

    Dakujem velmi pekne. Dnes presla emisnou kontrolou bez zavahania, mame na rok pokoj. Chystam sa na plavak v nadrzi, budik neukazuje ked je menej ako polovica. Snad to bude prkotina.
  6. shrewe

    Peugeot 309 GR 1.3

    Konecne prezute, tymto koncia vonkajsie upravy:)
  7. shrewe

    Peugeot 309 GR 1.3

    Karburator Solex 32bisa9 precisteny a lahko zrepasovany pomocou opravnej sady, nove sviecky so vzduchovym fitrom. A startujeme skoro na brnk:) Dalsi krok povytahovat supermarketove preliaceniny pomocou PDR a prelestit karoseriu...
  8. shrewe

    Peugeot 309 GR 1.3

    ... a podarili sa mi zohnat original 13" elektrony, este hladam jednu sadu...
  9. shrewe

    Peugeot 309 GR 1.3

    Mensie upratovanie, najdi dva rozdiely
  10. shrewe

    Peugeot 309 GR 1.3

    Typ pristrojov netusim, ale spiatocku to ma este pri jednotke. Podla servisky predane 05/89, r.v. este prezistim. Od kedy bol vo vyrobe FL? Napr. na kufrovych vzperach boli este znaky Talbotu. Skoda tych aut, pracujem blizko firmy, co likviduje autovraky a tento rok tam uz zopar 309 dovliekli. Vsetko ale 3dv a po FL. Auto urcite nafotim, ale neskor lebo je vonku pod plachtou a riesil som zazimovanie 405ky vid foto posledneho odpocinku:)
  11. shrewe

    Peugeot 309 GR 1.3

    Dakujem, urcite pridam viac fotiek. Len keby viac casu bolo... Na Slovensku bola povinna vymena starych SPZ okolo roku 2004, preto uz nenajdes prihlasene auto s povodnou SPZ. Nastastie mam stary technicky preukaz s povodnou znackou, ktory zaroven aj potvrdzuje iba jedneho majitela na Slovensku. Vcera som vymenil vzpery kufra, malickost ale potesi:)
  12. shrewe

    Peugeot 309 GR 1.3

    Diky, si ma potesil:) Zatial tazko startuje za studena, teple chyta na brnk. Bude to este boj. V kastliku som nasiel origo dokumenty so serviskou, prehliadky orazene po 5tis km.
  13. Ahojte, predstavujem Vam nas novy prirastok, zachraneny v poslednej chvili pred zosrotovanim. Jedna sa o rocnik 1989, asi jeden z poslednych pred FL. Motor 1.3 karburator. Dovezeny v r. 1992 z Holandska po vlastnej ose, odvedy garazovany do minuleho roku. Po 1. Majitelovi na Slovensku. Povodny lak, vyzera ze bude stacit prelestit a vytiahnut par preliacenin od parkovania. Skoro ziadna viditelna korozia. Zatial len prva fotka od prevzatia, cez zimu musim dat doporiadku hlavne mechaniku. Obavam sa, ze ma ten karburator este potrapi Je to tuctovka, ale presvedcil ma stav, tak preco si neurobit radost:)
  14. Tu je ta indicka fesanda:)
  15. Tak po roku mame natocene cez 5000km, vacsina v mestkej dzungli, absolutne spolahlivy a hlavne pohodlny skuter pre moju telesnu schranku:) Len pre zaujimavost, na jesen nam pribudol do serie Django 125 Allure (este karburator) povodne mysleny ako nahrada za Vespu. Nadsenie z dizajnu vydrzalo iba par dni, mne ani manzelke nesadol. Tak siel na Vianoce do sveta. Takze hladanie nahrady pokracuje...
×
×
  • Vytvořit...