Přejít na obsah

Jirhanka

Uživatel
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

O uživateli Jirhanka

  • Datum narození 1. únor

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 206+
  • Rok výroby
    2006

Profilové informace

  • Pohlaví
    Žena
  • Město
    Sokolov
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

700 zobrazení profilu

Jirhanka's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

2

Popularita

  1. Zdravím. Hledala jsem zda to tu už nebylo ale nic jsem nenašla, možná jsem špatně hledala. Praskla mi lišta pátých dveří na 206 SW rok výroby 2006. Bohužel se mi nedaří ji sehnat na žádným vrakovišti a 4000 za novou se mi moc dávat nechce. Nevíte někdo o nějaké nebo nemáte tip kde ji koupit levněji. Taky bych se chtěla zeptat, upadl z ní ten kryt spínače zámku, ten je jejjí součástí nebo se kupuje zvlášť?
  2. Jirhanka

    Klimatizace

    Děkuji za uvítání Jde o to, že když jedu jen kousek tak otevřu okýnka aby se napřed vyvětralo, v tu dobu ji vypnu. Děje se to za jízdy ale nevšimla jsem si že by se to dřív stalo, nefouká to, protože je vše vypnuté ale spíše proudí. S klimou nemám moc zkušeností, nikdy předtím jsem ji neměla.
  3. Zdravím. Mám problém s horkým vzduchem z ventilátoru. Mám 206 sw 1,6 benzín ( 112000km) r.v. 2006,s automatickou klimou. Když ji vypnu tlačítkem Of a mám nastavené mřížky kolečkem na vnější okruh tak mi proudí do auta přes ně opravdu horký vzduch, když jí zapnu do jakéhokoli jiného režimu tak to přejde. Nevíte někdo čím by to mohlo být a cca kolik si mám připravit na opravu?
  4. Zdravím, koukala jsem že jsou tu lidičky co umí podle vin zjistit spoustu informací o autě. Mohla bych prosím požádat i já? Vin - VF32KNFUA47628961 (dovoz z Německa) Vim že už tady toto téma je ale nepovedlo se mi se připojit. Děkuji
  5. Tak auto nakonec skončilo zpět u prodejce. Ukázalo se že nemá origo klíče a bohužel imobilizér to přestal akceptovat, prostě nenastartoval. Prý zatím nikdo nepřišel na to co s tím, jestli zprovoznili kufr netuším.
  6. Dobré ráno. Děkuji za odpovědi. Tak jsem zjistila že se musím ještě dost věcí o tomhle autíčku naučit abych ze sebe nedělala hlupáka. Samozřejmě jsem v intervalu výstrahy. Mám ho teprve 2 týdny a je tam spousta chytrých věcí který v tom prvním nebyly. Jenom doufám že mě tohle nevypeče, u prvního to začalo zaseklým kufrem a skončilo imobilizerem, auto nenastartovalo a nikdo neví co s tím.Jinak jsem ráda že se můžu zeptat aniž by se mi někdo smál, děkuji
  7. Dobrý den, mám dotaz, bliká mi stále ukazatel venkovní teploty na displeji (typ- přiložený obrázek) ostatní údaje jsou v pohodě, nevíte čím by to mohlo být? mám 206 SW r.v 2006
  8. Děkuju moc za rady, snad přijdeme na to v čem je zrada. Mít auto bez kufru by mi moc platné nebylo.
  9. Myslíte všech dveří? Auto zabliká když použiji centrál. Zkoušela jsem i zamknout a odemknout klíčkem a nic.
  10. Nejde ani sklo, slyšet také nic není. Vypadá to jako by kufr zůstal zamčený.
  11. Dobrý den.Mám dotaz. Koupila jsem 206 SW r.v.2004, kufr se 2x otevřel normálně, pak zůstal zamčený. Prodejce to odvezl, prý nechal vyměnit zámky, při zkoušce se kufr 5x otevřel a po šesté zůstal zavřený. Nakonec měla být chyba někde v centrálu, takže to prý opravili. Při převzetí šel kufr normálně otevřít. Ujela jsem cca 1km a kufr jsem opět neotevřela. Setkal se s tím někdo z Vás? Děkuji za rady a tipy.
×
×
  • Vytvořit...