Přejít na obsah

Dupy

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Dupy's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Dupy

    sedašky na peugeot 806

    Prodám 2ks sedaček do třetí řady, cena za obě 7200,- Kč, prodej jen komlet. PRODÁNO [upravil dne 29.10.2008 Dupy]
  2. Dupy

    závada HDI

    Mě to taky občas svítilo a nesvítilo, občas to při rozsvícené kontrolce jelo, občas ne, takto jsem to praktikoval 1/2roku, až do úplného zhošení. Závada byla v regulátoru tlaku nafty. Cena v Peugeot servis cca 11.000,- normální prodejna náhr.dílů cca. 4500,-, od té doby auto jezdní v pohodě, ale bez diagnostiky těžko určit závadu.
  3. Dupy

    závada HDI

    po dobu užívání auta (2roky) tankuji jenom na: SHELL, JET a OMV.
  4. Mám problém s motorem HDI 80kW, občas se rozsvítí kontrolka "chod motou" občas to při rozsvícené kontrolce jede občas nejde motor nad 3tis. otáček, tak jsem navštívil servis a po diagnostice: Přechodná závada - soulad mezi snímačem a regulátorem tlaku nafty. Soulad mezi proudem regulátoru a tlakem nafty. Po výmazu závady kontrolka chodu motoru okamžitě zhasla a auto jezdí zase normálně, do servisu předáno s rozsvícenou kontrolkou. Neměl jste někdo výše uvedenou závadu nebo netušíte co to může být za poruchu, v servisu, že to je snímač nebo regulátor cena 19500,- Kč za oba díly
  5. Dupy

    zadni plato

    Jestli můžu poradit tak na e-bay.de se dá plato občas koupit, já ho tam pořídil za 43,- EUR
  6. Dupy

    lišty

    Sháním plastové lišty pod plato pro 5místnou verzi, tzn. pro velké plato, lišty mají zakončení kam se dá zacvaknout plato. Nepřekáží vám někomu nebo tip kde se dají sehnat?
  7. Dupy

    obytny prives za auto

    Mám taky C. Evasion 2.0HDi (80kW) a obytný přívěs 1300kg, do kopců se motor nepřehřívá, motor táhne dobře (trasa Liberec - Praha na 5ku až 4ku), větší opotřebení předních pneumatik maximálně 2sezóny (ověřeno i na předchozích autech) zadní náprava zatím OK, s karavanem a Evasionem ujeto cca 5.000km, spotřeba od 9,5l do 10,5 litru. Jinak zatím s autem spokojenost.
×
×
  • Vytvořit...