Přejít na obsah

christophervlk

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

O uživateli christophervlk

  • Datum narození 8.3.1997

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 406
  • Rok výroby
    1997

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Třebíč
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

christophervlk's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Dobrý den, jedná se o vozidlo peugeot 207sw r.v. 2012. Má to malou monochromatickou obrazovku s oranžovým podsvícením (jedná se o verzi bez navigace). Chtěl bych se zeptat zda někdo nemáte prostředky nebo kontakt na někoho kdo by do tohoto vozu zvládnul nainstalovat češtinu. Nebo zda vůbec tato čeština existuje. Zkoušel jsem hledat a psát různě, a všude dělají jen verzi s navigací. Předem všem děkuji za rady.
  2. Zdravím, P 406 1.8 16V 81kw 1997. mám takový problém, když nastartuju otáčkoměr mi najede +- na 2200 otáček a tam se drží ať se děje cokoliv. popřípadě o malinký kousíček se hne (motor má dobré otáčky). Máte nějaké zkušenosti nebo rady jak to vyřešit, mám možnost vyměnit celé budíky na zkoušku, myslíte si že to pomůže nebo to bude něčím jiným? Děkuji za rady.
  3. christophervlk

    Nelze nastartovat.

    Tak už jsem na to přišel, byl to ten nárazovej spínač... díky moc chlapy za rady :))))))))
  4. christophervlk

    Nelze nastartovat.

    Diky mockrát vyzkouším a dám vědět jk to dopadlo
  5. christophervlk

    Nelze nastartovat.

    Při prvním startu to mělo snahu chytnou, a při dálším už nic, myslím si že tam byl zbytek benzínu. Viděl bych to tak že se od známého půjčím palivové čerpadlo zkusím ho tam dát, pokud nic tak tak vyměním palivový filtr (nevím kdy byl měněn) a když ani to nepomůže tak to dám do. servisu na diagnostiku. Snad se mnou budete souhlasit.
  6. christophervlk

    Nelze nastartovat.

    Imobilizér je odstavený. Dobře hned vyplním profil.
  7. Zdravím, mám problém s P406 1.8 16V 81kw r.v.1997. předem upozorňuji že jsem amatér a v autech se moc nevyznám. Auto vše v pohodě a zničeho nic nechce nastartovat, ani nemá snahu, pouze se točí startér a nic. Zkoušel jsem jinou cívku a nepomohlo. Odhaduji že by mohlo jít o něco zkrz palivové čerpadlo. Když jsem na to koukal tak jsem podle rady zkoušel jestli tam jde proud a to tímto způsobem: "Vzal jsem 12V žárovku, a na každý kontakt jsem dal jeden drát, jeden přivedl na kostru a druhý jsem postupně zkoušel na každý drát co vede do čerpadla, a potom různě mezi sebou" jestli jsem to udělal dobře a nejde tam proud tak jak tuto závadu vyřešit? pokud jsem to udělal špatně a proud tam jde tak jak zjistím jestli je špatné čerpadlo, nebo pouze ucpaný filtr nebo něco takového? A kdybych se pletl úplně a s čerpadlem by to nemělo vůbec nic společného, co by to mohlo být? Opakuji že jsem naprostý amatér tak doufám že mě tu neukamenujete. Předem mockrát všem děkuji za rady.
×
×
  • Vytvořit...