Přejít na obsah

kpzetka

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 3008
  • Rok výroby
    2016

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Dobruška
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

kpzetka's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

1

Popularita

  1. 308SW rok výroby 2014 motor 1,2 130 k, po 3 letech provozu , měsíc po servisu, závada motoru. Za 200 opraveno bez vysvětlení. To samé další rok. Tentokrát za 1500 nový software ( který ale prý byl ve svolávačce) a další dva roky nic.
  2. kpzetka

    bezklíčové startování

    tak si sám odpovím, byla to baterka v dálkovým ovladači. To se na lokomotivě nestávalo při startování tlačítkem.
  3. Zdravím, po 4 letech provozu , ujeto 40 tis. km, náhle nešlo auto otevřít dálkovým ovladačem, následně po manuelním otevření nešlo tlačítkem nastartovat. Po použití návodu dle příručky nastartováno. Baterie při použití nabíječky CTEK je po 3 hodinách OK, auto nyní startuje a odemyká zcela bez problémů. Má někdo podobnou zkušenost? Peugeot 308SW II 130k 1,2 Pure Tech
  4. dnes mi v servisu řekli, at´ raději používám BA98. Po 30 tis. se mi rozsvítila kontrolka motoru, zatím vyřešeno smazáním a novým nahráním, ale do budoucna to může být výměna lambda sondy a tady zrovna přijde na 5 táců. Jinak taky poslední rok přidávám VIF.
  5. kpzetka

    Jak šlape motor 1.2 PureTech 130k

    tak jo.1,2 pure tech 96kW po prvním nadšení - zakoupeno v roce 2014 - po skončení tříleté záruky ( přesně 1,5 měsíce po) kontrolka porucha motoru. jestli to je lambda sonda, tak jsem našel na webu, že zrovna do tohodle auta stojí 5 tis. Už hledám, který auto... Tak uplynul rok a po servisu zase po 1,5 měsíci ta samá závada . V prvním případě za diagnostiku 501 kč a nic jinýho s tím nedělali, ted´jsem zvědavej s čím přijdou.
  6. kpzetka

    MY PEUGEOT APP

    asi provedli upgrade po bolševicku, mám ten samý problém. Apku jsem smazal
  7. Zdravím, jaké máte zkušenosti s touto apkou? Mě fungovala pár dní s 308, ale s 3008 odmítá spolupracovat. Prostě mi chybí ikona volantu a nevím jak to oživit ,kdyby mi někdo poradil, bych bych moc rád
  8. kpzetka

    vypínání S&S

    je to tak - "oteplilo" se a kontrolka už nesvítí.
  9. kpzetka

    vypínání S&S

    díky všem, na jaře se ozvu
  10. Auto v provozu od září, nyní po nastartování je blokování S&S vypnuté, samo se aktivuje po cca 5 min. a i když je motor prohřátý na 80°C , po stisknutí kontrolka chvíli bliká a pak se opět rozsvítí. Po opětovném startu se ihned rozsvítí. Má někdo podobnou zkušenost?
  11. kpzetka

    Nový Peugeot 3008

    nová 3008 je hezký auto, kromě exteriéru se liší od předchozí verze interiérem z 308, má mnoho dalších doplňků, takže jsem rád, že jsem koupil starou verzi v září - jak se znám tady by mi asi milion nestačil.
×
×
  • Vytvořit...