Přejít na obsah

jurkoo

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 807
  • Rok výroby
    2008

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    V lese
  • Stát
    Slovenská republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

jurkoo's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Dakujem za perfektny popis demontaze. Mne prestal ist hlavny ventilator. Bocne pri dverach fungovali. Tak som to rozobral, ale ventilator ako mrtvy, vobec sa neroztocil pod napatim. No niekde som nasiel, ze na ventilatore pod napetim (pri zapnutom fukani) treba odpojit konektor regulatora otacok a na ventilatore spojit kontakty, tak som skusil a pomohlo. Ventilator sa hned zapol na plny vykon a po pripojeni toho regulatora ide zase krasne. Tak snad aj toto niekomu pomoze.
  2. ahoj, ja mam na stitku na dverach tlaky penu: normalne vpredu 2.7, vzadu 2.5, plna zatez vpredu 2.7 vzadu 3.4. pred tyzdnom som sa vratil z anglicka, a na 4000km som mal spotrebu podle PP 7.9 (realne 7.5) pri priemerke 85. boli sme 2 dospeli a 3 deti a nalozeny kufor a nemecko sme sli takmer cele 150kmh. pneu som mal podla stitku na max. zataz, a mal som este zimne pneu. cakal som ovela vyssiu spotrebu, auto ma teda prijemne prekvapilo.
  3. Ahoj, mam podobny problem. Ako si to nakoniec vyriesil? Diky.
  4. Ahojte, nepoznate prosim overeny servis na peugeoty v brezne alebo v poprade? Potrebujem vymenit zhavice a par dalsich veci na 807cke 2.2hdi. Dakujem.
  5. som tu takmer novy, doteraz som nic s autom neriesil hoci ho mam rok a pol. mam 2.2hdi, 125kw fap ano priemer podla PP 7,6 na 100 tis. km, realne 7,2 priemernu rychlost mam okolo 55-60
  6. jurkoo

    807 spotreba

    Ahojte, podla coho vypocitava spotrebu PP? Ja tam mam o cca 1 liter viac ako realne. Na PP mavam tych 7.5 az 8 a realne podla tankovania a km tych 6.5 az 7.5. Jazdim prevazne trasy 10 az 50km takym beznym stylom (ziadna brzda ani pretekar). Km mam realnych 220 tis, FAP je original a este funguje - auto malo do 200 tisic jedneho majitela a len Peugeot servis. Diky.
×
×
  • Vytvořit...