Přejít na obsah

HaBaKuK_cZ

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 207
  • Rok výroby
    2009

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Praha 9
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

HaBaKuK_cZ's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. HaBaKuK_cZ

    Peugeot 207 CC - autosedačka

    Vajíčko i autosedačku jsem vozil jenom vepředu, upřímně by mě nenapadlo to vzadu ani zkoušet, protože tam prostě není místo. i vepředu to s místem není žádná hitparáda. Schválně odpoledne zkusím dát sedačku i dozadu a pošlu fotku, dát tam vajíčko je naprostá utopie.
  2. HaBaKuK_cZ

    Vypalujuce sa ziarovky 207

    Je možné že se to v rámci faceliftu zlepšílo? měl jsem 207cc 2008 předFL, světla s parabolou a za dva měsíce jsem měnil dva kousky, pak mi auto zbořili. teď mám už dva roky pofacelift model s čočkou a za ty dva roky jsem měnil jednu jedinou žárovku. Obojí 1,6 Vti.
  3. já si to myslel. Je nějaká rozumná šance to dodělat, nebo už je to moc velkej zásah?
  4. Zdravím vespolek, je možné aktivovat přisvěcování do zatáček i když v autě nemám ESP? světla jsou ta lepší, s čočkou, kabelový svazek do světel plně osazený. Peugeot 207cc, 1,6 Vti, rv.2009 po FL
  5. Ahoj, mám 207cc s 1,6 Vti s najetýma asi 20kkm a ta čtyřka se mi ozývá uplně stejně, jsem z toho trochu nesvůj, protože predchozí (stejné) auto tyhle zvuky vůbec nevydávalo a to mělo nalítáno taky někde kolem 100k. Zhoršuje se to nějak?
  6. Tak mě napadá, jestli to nemůže být tím, že je ten vlnovec novej - tuhej a přenášejí se přes něj vibrace dál na výfuk?
  7. přesně tak. Jakou značku výfuku jsi dal? Jediný co mě napadá je, že je Bosal vevnitř špatně udělanej a drnčej v něm přepážky... nebo někde nějakej krycí plech, ale nic jsem na pohmat nenašel.
  8. Ahoj vespolek, Pořídil jsem si starší 207čku, 1,6 VTi, a mám takový zvláštní problém - když ráno nastartuju auto a vyrážím do práce, je vše krásně tiché, nic nevibruje, prostě normální, pohoda. Po zahřátí motoru / výfuku se ale při přidání plynu začne auto ozývat jako kdybych měl díru ve výfuku, v pedálech jsou cítit vibrace, nicméně když jedu piánko tak nic. Výfuk byl komplet (střední + zadní díl měněný)... tipy co by mohlo být ještě špatně?
×
×
  • Vytvořit...