Přejít na obsah

jura25

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

jura25's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. jura25

    byl jsem u GLOGARA

    Když už jsme u té reklamy na servisy... Pro všechny z širokého okolí Opavy- V Bolaticích (směr Hlučín) jsou bratři Stromští a jejich servis.....Odvádějí perfektní práci,seženou opravdu všechno na všechno,super ceny,udělají každou káru.....mohu jen doporučit.
  2. jura25

    Prevodovka 206

    Já mám 206 1,9 D a dělá mi to taky,ale jen když je velká zima,nebo hodně mokro......Podle mě to buď ztuhne a nebo s e zaserou táhla(nebo něco) a drhne to......
  3. jura25

    Hlučnosť v interiéri.

    Normální to asi není.... Mrkni na silentbloky na ůchytech motoru,jestli neni některý urvaný.........
  4. jura25

    Peugeot 206 1,9 D

    Ehm...no to jsem si myslel taky,ale za poslední rok jsem měnil kotouče i desky už 2x...že bych pokaždé narazil na vadné ?? tím to asi nebude.... Když jsem je teď měnil,tak ty na kterých jsem jezdil (asi 1 rok) byly jak nové,a stejně to mlátilo jak sviňa.
  5. Zdravim Všechny,mám docela velký problem s brzdama na P206 1,9 D. Při Brždění z rychlostí cca 70km/h a více mi jdou nesnesitelné vibrace do volantu a vůbec do celého auta.... Myslel jsem že je to kotoučema,nebo deskama,ale ty jsem před asi měsícem vyměnil.Z počátku to nedělalo nic,ale postupem času se to zhoršovalo a teď se s tím nedá skoro jezdit. Mám na těch nových brzdách najeto asi 1500 km možná víc....nevím to jistě,za tu dobu to přece nemohlo odejít. Jinak,pneu mám nové,kola vyvážené ,bourané to nebylo a mám vyměněné kosti stabilizátoru přední nápravy. Už jsem fakt zoufalý,nevím co s tím. Jestli někdo můžete tak prosím poraďte.....Díky všem.
×
×
  • Vytvořit...