Přejít na obsah

splašený tykadlo

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 3008
  • Rok výroby
    2011

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Blovice
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

splašený tykadlo's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

1

Popularita

  1. Díky jarokare. Tak jsem si to myslel, s tím rozdílem, že jsem šikovnější. A budu potřebovat 80% těch plastovejch příchytek . Příští víkend to zkusím. Díky všem.
  2. Jo, přesně tak. Tenhle obrázek ze servisboxu právě mám . Tuším, že začít pozicí 20, pak 21 ..... Ale dělal to někdo ne jen teoreticky? Dával jsem dozadu couvací kameru, musel jsem odstrojit interiér a když nevíš kde přesně zabrat, vylámeš spoustu těch plastových příchytek. Nějakej návod pro blbce by se šikl. Mám kladivo, šroubovák a Peugeota 3008 . Díky.
  3. Ahoj, potřebuji kompletně odstrojit plastové obložení 5 dveří, abych se dostal ke kabeláži. Jaký je postup? Vím, že když začnu nesprávně, buď to nepůjde tak lehce a nebo vylámu spousta příchytek. Díky za radu.
  4. Forum jsem pročítal. Mám rok 2012, tak jsem myslel že je ten motor trochu vyladěnej. Zajímá mě rešení u téhle kombinace závad u tohoto motoru. Ze servisu mne nechali klidně odjet. Bez rady, výsledku. A proč ne když dostali zaplaceno. Pokud je tedy zakarbonovaný prostor spalování benzinu, existuje jednoduchá cesta pro dekarbonizaci? Díky.
  5. Díky za odpověď Charlie. Na té diagnostice mi řekli, že možná něco se vstřikama. Víc nic. Myslíš, že určitě zakarbonovanej motor? Auto jsem nedávno koupil, tak nevím co tam bylo nebo nebylo tankováno. Já jezdím na natural 98.
  6. Dobrý den všem. Tento týden na dovolený se mi 5x objevila chybová hláška: Engine fault: Repair needed. V okolí byl servis Peugeot, tak jsem tam zajel na dia. Kde mi s tím nic neudělali. Závady byly přechodné, tak je vymazali. Jenže po pár kilometrech se to opakuje po ujetí 50-100km. Chyby z dia jsou: P1385 Informace o silném detonačním spalování/detekce při vypnutí spalování P2337 Detekce výrazného klepání/vstřikovač válce č.2 P2339 Detekce výrazného klepání/vstřikovač válce č.4 P2338 Detekce výrazného klepání/vstřikovač válce č.1 P2600 Ovládání čerpadla kapaliny chlazení turbodmychadla/přerušený obvod Prosím o radu co je v pr..... Měl někdo stejný závady. Dík za odpovědi. Venca
  7. Dobrý den všem. Tento týden na dovolený se mi 5x objevila chybová hláška: Engine fault: Repair needed. V okolí byl servis Peugeot, tak jsem tam zajel na dia. Kde mi s tím nic neudělali. Závady byly přechodné, tak je vymazali. Jenže po pár kilometrech se to opakuje po ujetí 50-100km. Chyby z dia jsou: P1385 Informace o silném detonačním spalování/detekce při vypnutí spalování P2337 Detekce výrazného klepání/vstřikovač válce č.2 P2339 Detekce výrazného klepání/vstřikovač válce č.4 P2338 Detekce výrazného klepání/vstřikovač válce č.1 P2600 Ovládání čerpadla kapaliny chlazení turbodmychadla/přerušený obvod Prosím o pomoc co je v pr..... Měl někdo stejný závady. Dík za odpovědi. Venca
  8. Dobrý den. Potřebuji poradit od někoho, kdo řešil jaký typ 2DIN autorádia použít, aby bylo funkční v Peugeotu 3008/5008. Ozvěte se prosím. Díky.
×
×
  • Vytvořit...