Přejít na obsah

Fan1s

Uživatel
  • Počet příspěvků

    26
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 807
  • Rok výroby
    2003

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Náchod
  • Stát
    Česká republika

Kontakty

  • Veřejný E-mail
    lokvencfrantisek@gmail.com

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Fan1s's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Fan1s

    Univerzální DO k centrálu 807

    To jsem nezkusil, bral jsem to jako hotovou věc, měl jsem odpojenou baterku radši.
  2. Fan1s

    Univerzální DO k centrálu 807

    Tak jsem to zapojil a nejde Příznaky - je to zapojeno u spolujezdce teda, do BSI, a dveře jsou mimo provoz na zámek. Zámek funguje jen jako mechanickej a nezamknu s ním celé auto. U řidiče v pohodě. Dálka nejde. Krabička od centrálu cvaká a s centrálem se mi povede celé auto odemknout, pouze pokud je ale zamčené (když je odemčené, už neslyším zámky znovu cvaknout jako to je třeba u koncernu nebo u Hondy co jsem zkoušel doma. možná u Peugeota ale OK). Zamknout už ale nejde. Když ale auto odemknu centrálem (dálkou), tak pak nejde zamknout ani klíčkem celé auto od řidiče, zamknu pouze ty jedny dveře. Po chvilce co se BSI asi uspí, tak to zapomene a klíčkem zamknu normálně celé auto v pohodě. Přikládám nějaké fotky, možná někomu pomůže, jak to vypadá u BSI, jak je to teď zapojené. Je to tak, jak jsi radil @jarokare, ale někde to vázne
  3. Fan1s

    Univerzální DO k centrálu 807

    Supr, odpoledne udělám, zatím díky moc :-)
  4. Fan1s

    Univerzální DO k centrálu 807

    U BSI to bude lepší, bude i kam dát. VF3EBRFNC130648devět/sedm Díky moc :-)
  5. Fan1s

    Univerzální DO k centrálu 807

    @jarokare díky, k zámku jsem nechtěl trhat ten polystyren a ani nevím, jestli se přes to dostanu ke konektoru, půjde to? Dneska odpo se na to vrhnu, věřím, že bude úspěch. Pak jen někde u řidiče musím najít 12V stálých a sundání spodku palubky mě asi nemine, snad to není složitý rozebírání. Měl jsem dole jen ty boky co šli snadno.
  6. Fan1s

    Univerzální DO k centrálu 807

    Tyjo, tak to zkusím, už jsem se s tím mordoval jak blbec a nic. Ten oranžový atd.. barvy popsaný, to je z toho mého plánku, chápu správně viď? Takže najít jen ten vodič, který mě při rostřihnutí zamkne.. takže rozstříham všechny a poslední to bude on, chápu :-D ..
  7. Fan1s

    Univerzální DO k centrálu 807

    Tak jsem se do toho pustil dneska, to auto je tchána, takže jsem se k tomu dřív nedostal. Bohužel se nezadařilo, pral jsem se s tím dneska celý den a nic. Odstrojil jsem si dveře, k zámku jde 6 kabelů. Proměřoval jsem je a zjistil jsem po delším bádání že při zamčeném autu je na jednom drátu (fialový) 12V a při odemčeném na druhém kabelu (1 z bilých) také. Zbytek nic. Připojil jsem centrál na X způsobů a povede se mi auto vždycky jen odemknou a to je všechno, zamknout už ne. Pokud spojím oba 12V kabliky, auto se odemkne. Pokud to mám zapojené přes centrál (krabičku od DO) dle schématu, odemknu taky, ale nezamknu. Nemá někdo radu, jak to připojit na které vodiče co? Zapojoval sem tak, aby to bylo spinané mínusem, tedy podle obrázku C na schématu. Díky moc :-)
  8. Fan1s

    Univerzální DO k centrálu 807

    xDDD dobrej penis. Myslím, že to u tý číny ja píše posestor asi ani nepůjde. O víkendu to zkusím zapojit.
  9. Fan1s

    Univerzální DO k centrálu 807

    super, to jsem potreboval vedet, ze to takhle staci. Kabel najdu a napojim to na to a bude :-) Diky.
  10. Ahoj, hledám podobné téma, ale našel jsem pouze na jiné modely. Máme doma 807čku a koupil jsem univerzální dálkové ovládání, abych to napojil ke stávajícímu centrálu. Nemá někdo nějaké schéma zapojení nebo označení pinů u BSI? Nebo to lze napojit například ve dveřích? Mám konkrétně toto ovládání, chtěl jsem dvoutlačítkové pouze a jednoduché. Jsou nějaké problémy s tím to dodělat? Když jsem to dělal kdysi na Fiatu a Octavii tak nebyl problém, tady nevím, co jsem četl u jiných modelů, někdy problém je. https://www.aliexpress.com/item/Hot-Auto-Remote-Central-Kit-Door-Lock-Vehicle-Keyless-Entry-System-Central-Locking-with-Remote-Control/32816445058.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dxJ5ElB Díky moc za každou odpověď :-)
  11. Fan1s

    2.0 RFN Antipolution fault + start

    Moc díky, zkusím se na to vrhnout, vyčistit to a prohlídnout co a jak. Kéžby to bylo jen zasrany a zatuhlý :-)
  12. Fan1s

    2.0 RFN Antipolution fault + start

    Diagnostika hlásí "přisávání vzduhu do výfuku" č. P0410 a podle softwaru Autodata to je "Secondary air injection (AIR) system-malfunction"
  13. Fan1s

    2.0 RFN Antipolution fault + start

    je to auto tchána, já u mazání chyby nebyl a přímo mi ji neříkal, já si říkal jestli to není jedna věc, něvěl jsem, že se pod tím skrývá možností vícero. Zjistím přesnou chybu a dám vědět.
  14. Ahoj, mám takový dotaz, už si nevíme rady, zkoušel jsem několik servisů a pořád nic. Máme doma 807cku, 2.0 RFN. Bohužel se potkal motor před cca půl rokem, tak je daný nový, komplet, rozvody, spojka, zapalovací lišta, svíčky, všechno. Už předtím, když jsme auto koupili hlásil palubní PC chybu Antipolution fault. S výměnou motoru změna nenastala, vím, že problém je jinde. Při špatném motoru hlásila diag. chybu na vstřikách, tak se dělali nové, tehdy to nepomohlo a pak se to potkalo. Takže teď na novém motoru jsou nové vstřiky a dá se říct, že je to komplet. Chyba se rozsvítí ihned po startu společně s kontrolkou motoru a nezhasne. Zhasne pouze, pokud ji smažu diagnostikou a cca po 20min jízdy se znovu rozsvítí. Auto jede naprosto bez problému, nepoznám nic na výkonu apod. Pouze při startu, auto nastartuji, nechám běžet na volnoběh cca 2min a pak se jakoby zakucká na 2s až skoro chcípne a hned se zase chytí a jde dál a pak už to neudělá. Tohle uděla vždycky jenom za studeného startu. Jakmile je trochu ohřátě, nikdy se nic nestane. U toho volnoběhu, je to závislé na nevím jak to popsat, takový vysavač. Po startu běží a dokud nevypne vyjet nemůžu, protože když vypíná, tak to právě takto zakucká. Má někdo zkušenost s tímto? Kde začít? Může tohle způsobovat také EGR jako co jsem tady četl v jiných tématech a nebo je již problém na tom odsávání těch splodin? Dá se to nějak vyřešit? Děkuji moc za každou odpověď :-)
  15. Díky za odpověď, zkoušel jsem startovat, několikrát, ale nemá to na to vliv. Jediný co prostě nechápu, že jsem tam napětí jednou našel a pak už ne. Prodloužím kabel a zkusím tedy to od brzdovky, nevím kde jinde by mohlo být napětí permanentně, aby to fungovalo jak má. Na konektoru od světel jsem ho prostě nenašel. Někde v pojistkách v motorovém prostoru zde psali pozici F11 a na tom 40A na přídavné ventilátory. Jedinou pojistku 40A mám na pozici 18 ale. Zkusím se nějak probojovat k tomu co píšeš ty. Díky JInak rok výroby mám 2003 a celkem bez výbavy, není tam nic extra a do ECO MODE jsem se dostal jelikož jsem si odpojil baterku radši při rozebíraní všecho.
×
×
  • Vytvořit...