Přejít na obsah

AndyWest

Uživatel
  • Počet příspěvků

    72
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 308
  • Rok výroby
    2015

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Ine
  • Stát
    Jiné...

Návštěvy profilu

1 156 zobrazení profilu

AndyWest's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. AndyWest

    Spojka - cukani

    no ja si pripadam ked sa to stane ako totalny amater, tiez sa este stale ucim na tom jazdit :)
  2. zdar, chcel by som sa opytat ci z vas niekto ma ako znovu aktivovat jukebox? kupil som si 308 t9, mala jukebox a 16GB micro SD kartu ( 6.9gb mapa a 6.9gb jukebox ) ale vdaka novym mapam a firmwaru som tam dal 32gb kartu, mam komplet nove mapy ale nejak zmizol Jukebox.. ako nie je to az tak strasna tragedia, mam 2x USB ale chcel by som to nazad.
  3. AndyWest

    Spojka - cukani

    mam ten isty problem a ma ich kopec dalsich ludi.. uz som si myslel ze idem menit spojku aj s dvojhmotou atd, atd.. ono vraj tie silentbloky a drziaky motoru/prevodovky vraj su z dajakeho ineho materialu aby to moc nezatazovalo auto a pohltilo zvuk, cize ak je tam teplo tak su trochu maksie a tym padom sa motor viac posuva/naklana pri rozbehu... je to otravne, skusal som sa hrat so spojkou pri rozbehu atd, atd, jednoducho to je vraj tak a vzdy to trochu trha .. . ano, ked je motor studeny. tak je to fajn, ale ak sa urobi viac km a dobre sa zohreje tak blbne .. ono mozno treba pre istotu kuknut silentbloky ci nie su popraskane atd, atd... nejak som sa naucil s tym zit ..
  4. AndyWest

    407 2.0 HDI zdochne

    no mam dalsi zaujimavy pripad a hned dva:) v pondelok rano som siel do prace, asi 20km, vsetko v pohode, ziaden dym, HDI si pekne a kultivovane priadlo, ziadny extrem... po ceste domov, pri rozbiehani alebo respektive pri zatazi som spozoroval zvuk ako keby ventilov.. ako starty dajaky traktor, tak prve co ma napadlo ze som natankoval benzin na miesto nafty, ale nic take sa nestalo. auto bolo uplne v pohode, ziaden dym alebo strata vykonu, nic, len ten zvuk ventilov. olej v poriadku, stale na urovni, na druhy den to uz prestalo. Dalej, napriklad dnes, stojim si na cervenej, neutral, motor si pradie a zrazu ako keby zachrochtal :)) a opat ziaden dym, ziadna strata vykonu, ziaden ubudok oleja.. nic..
  5. AndyWest

    407 2.0 HDI zdochne

    ok, kuknem na to ak bude ok pocasie.. ozaj, mam ho aj vybrat a nejak vycistit alebo len vystriekat ten konektor niecim? rozmyslam som WD40, aspon to fungovalo na lave zadne svetlo ...
  6. AndyWest

    407 2.0 HDI zdochne

    no jo, zbehnem do servisu nech to zdvihnu, hned to aj dajako vycistim, teda ak sa tam ma co vycistit.. ono ten problem je fakt dost na nervy, rozbieham sa z cervenej, auta za mnou a naraz sup a auta za mnou su skoro v mojom kufri :))))
  7. AndyWest

    407 2.0 HDI zdochne

    no ty boha:) asi sa tam zhora nedostanem .. sakris
  8. AndyWest

    407 2.0 HDI zdochne

    sakra, tak teraz som zmateny kde ten snimac najdem ?:))))
  9. AndyWest

    407 2.0 HDI zdochne

    baffy: pozriem to... to je vlastne ten snimac otacok vackoveho hriadela ?
  10. AndyWest

    407 2.0 HDI zdochne

    tiez dobry napad krtek2... bateria sice bola menena asi pred pol rokom, ale pozriet to mozem.. rozmyslam aj nad EGR, ale asi dost tazko sa k nemu da dostat... i ked nemyslim ze EGR na to bude mat vplyv.
  11. AndyWest

    407 2.0 HDI zdochne

    praveze diagnostika toho moc neukazala.. ono ked sa to stane, tak ani palubovke nic nesvieti.. zkusal som odpojit vahu vzduchu, sice som mal EML and auto furt nadavalo ze je pokazeny motor, ale to sa nejak nevyriesilo..
  12. Zdar, rozmyslam ci vie niekto pomoct... obcas sa mi stane ze auto zdochne.. na sekundu.. idem napriklad z cervenej, alebo z krizovatky, preradujem a zrazu okolo 1800 otacok auto zdochne ( az ma to hodi do predu, kompresia je svina:))) ) ale hned naskoci ako keby sa nic nedialo, fakt ze na sekundu... vacsinou to je pri rozbehu, ale neviem ci sa to deje pri teplom alebo studenom motore. mozem jazdit mesiac bez tohto problemu a zrazu za jeden den sa mi to stane aj 3 krat... dajaky napad?
  13. AndyWest

    zadne okno

    mal som ten isty problem, nechal som okno zatvorene, dal dole tapacir a odpojil konektor na takych 20-30 sekund, potom som ho zapojil znova a prestalo to.. asi sa to muselo dajako zresetovat, ale uz je to v pohode... teda zatial.
  14. AndyWest

    Spojka + setrvačník

    sakris, cize bude asi treba aj novy starter hernajz :)) ale auto mam rad... teda ked sa na neho pozeram cez okno :))))))
  15. AndyWest

    P407 versus P406

    Ja som tiez takmer kupil ciernu 407 SW Executive, plna vybava okrem satelitu, 1 majitel od novoty, rocnik 2006, dohodol som sa na cene, vsetko ok, ked uz som mal konecne predane moje mondeo a peniaze na nu, tak kym som siel pre nu tak majitel ju predal za viac penazi :))) a ja som zostal tyzden bez auta kym som nasiel dalsiu, ale v tej modro-striebornej metalize..
×
×
  • Vytvořit...