Přejít na obsah

Yexew

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

O uživateli Yexew

  • Datum narození 17.8.1997

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 406
  • Rok výroby
    2003

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Zilina
  • Stát
    Slovenská republika

Návštěvy profilu

710 zobrazení profilu
  • VMC

Yexew's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Zdravím, mám problém so spínačom v pravých zadných dverách rok 2003 - BSI ide o to že som si ťahal kábel na osvietenie spodku dverí. To tam síce už bolo ale nefungovalo aj ked bolo v BSI aktivovane tak som natiahol z modreho konektoru pin.15 kábel do zeleneho konektora vo vodičových dverách. Osvetlenie začalo zrazu fungovať no nesvietilo zadné interierove svetlo, ktore začalo svietiť hned ako som znovu zapojil stary kabel naspäť do modreho konektora na pin.15. to píšem preto ak by to malo nejaku súvislosť ale problemom je spinanie zadnych pravých dveri.. Ide tam 12V a ked ich v konektore skratujem tak mi tu proste nezobrazi že su tie dvere otvorene ale ked to urobim na druhej strane tak mi to zobrazi na displeji... Tým pádom nechapem ako to je možne nakolko do konektora ide 12V ale pri zopnuti bud dverami alebo natvrdo to aj tak nenasníma..
  2. Yexew

    P406 Airbag

    Dobrý večer. Rozhodol som sa vymeniť tu malú plastovú somarinku v smerovke kedže mi preskakovala. Ako som odcvakol z volantu airbag čakalo ma nemilé prekvapenie. Z troch kablov ktore vedu z komplexu smerovky stieračov atd bol jeden zapojený, pravdepodobne klaksón a dalšie dva tam len vyseli a neboli na nich konektory. Viem o tom že auto bolo burane a že airbagy strelili s tým že ich vymenili okrem spolujazdcovho kde treba kúpiť aj celu palubovku. Chcel by som sa spýtať stretli ste sa už niekedy s niečím podobným? A bude treba kúpiť celý komplex s konektormi alebo sa daju tie dva konektory kúpiť aj osobitne? Na fóru som hladal no nič podobné som nenašiel, ak existuje rovnaka téma vopred sa opsravedlňujem.
  3. Yexew

    406 HDI Klima - nespíná

    Díky moc za info. Ani neuveríš ako som rád že sa nebude musieť niečo robiť s tým relé nakoľko mám toho na opravu stále dosť. Necituj přímo předchozí příspěvky, díky.
  4. Yexew

    406 HDI Klima - nespíná

    Ďakujem za odpoveď. No chladiva tam pravdepodobne bude málo ak vobec niečo ale zarazilo ma že pri spustení klímy nepočuť žiadne cvaknutie (ako napr keď pustím vyhrievanie zadného okna) ktoré by naznačovalo jej spustenie kedže ako som niekde čítal ževraj to cvaká. Dokonca sa ani vetrák v predu netočí keď tu klímu zapnem ale ten sa točí len málokedy kedže teplota vody je vždy max do 90°C. Len som chcel vedieť či to je normálne, ak náhodou niekto vie alebo sa s tým už stretol, že to necvaká ak tam je málo toho chladiva alebo to je už hotové, nechcem zbytočne vyhadzovať peniaze za chladivo keby ta klíma naozaj nešla. Necituj přímo předchozí příspěvky, díky.
  5. Yexew

    406 HDI Klima - nespíná

    Ahoj. Ak by ste mi vedeli pomôcť ja mám problém tiež ohľadom klimatizácie. Všetko ohľadom teploty funguje ako má až na A/C. Keď ho stlačím nestane sa absolútne nič žiadne cvaknutie ani zmena teploty nič. Cez vetráky stále prúdi rovnako teplý vzduch ako je vonku. Ale raz sa mi stalo že po prejdení cca 10-15km začalo z prieduchov prúdiť chladnejší vzduch ako bol vonku. Inak jazdou po meste do 15km teplota vobec neklesá. Neskúšal som jazdiť dlhšie či to iba tak dlho trvá kým klíma nabehne nechcem zbytočne míňať naftu ale ak bude treba nie je to problém skôr by som sa Vás chcel spýtať. Prečítal som tu už dosť diskusii ohľadom tohto problému ale to že po vyššie spomínanej príhode sa mi stalo s tým chladným vzduchom mi dava nádej že to nie je staré známe relé. Chcel by som sa Vás spýtať myslíte že to je problém len chladiaceho prípravku alebo to je naozaj to relé a spomínana príhoda bola len výnimka? Ďakujem za odpovede. Auto 406 2.0HDI 66kw 2003/1 ostatné veci či to je MUX neviem povedať auto mám len pol roka zatial sa v ňom moc nevyznám ani klímu som doteraz neako moc nepotreboval. Taktiež sa mi stáva teraz že pri budíkoch mam kontrolku chladiacej kvapaliny ale je tam vždy iba ak už bola zohriatá a schladila sa pod 70 stupňov až dokým zas nedosiahne 90 stupňov potom zas zhasne. Teraz v lete ak auto stojí na slnku tak ma tam kontrolka vždy čaká. Ak by to malo niečo spoločné s tým.
×
×
  • Vytvořit...