Přejít na obsah

Ipkiss

Uživatel
  • Počet příspěvků

    31
  • Registrace

O uživateli Ipkiss

  • Datum narození 17.1.1991

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 407
  • Rok výroby
    2006

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Michalovce
  • Stát
    Slovenská republika

Návštěvy profilu

675 zobrazení profilu

Ipkiss's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

2

Popularita

  1. Ipkiss

    Diagnostika lexia

    Chlapi dik za postrehy.....nakoniec som na to prisiel stacilo nainstalovat aktualny ovladac pre sietove pripojenie wlan/lan, mozno niekomu pomoze
  2. Ipkiss

    Diagnostika lexia

    To iste aj ked to spustim ako administrator...
  3. Ipkiss

    Diagnostika lexia

    V demone...
  4. Ipkiss

    Diagnostika lexia

    Ahojte, Mam nainstalovany diagbox, windows 7 32bit, pri aktivacii ked zadam scary01 mi stale vyhadzuje chybu0, docital som sa tu ze treba vypnut wifi aj ze po instalacii restartovat comp ale nic nepomaha neviete kde mozem robit chybu?
  5. Ipkiss

    Klimatizacia- vyrieseny problem

    Zdravím Vás, Neviete niekto, ako je to s cistenim a naplnenim klimatizacie pri zlomenej klapke na spolujazdcovej strane? Je stym problem alebo v pohode mi to zrobia v peugeote? Za odpoved vopred dakujem.
  6. No vravel, že mu na diagnostike po vynulovany množstva aditiva hlasilo ze to ma nejaky skrat.....auto som na vykend potreboval tak dalej sa tomu nevenoval, ale uz je zasa unho v servise tak to da premerat elektrikarovi a uvidi sa co to tam vlastne bude za problem
  7. No vravel, že mu na diagnostike po vynulovany množstva aditiva hlasilo ze to ma nejaky skrat.....auto som na vykend potreboval tak dalej sa tomu nevenoval, ale uz je zasa unho v servise tak to da premerat elektrikarovi a uvidi sa co to tam vlastne bude za problem
  8. Ahojte všetci, tak aj mne minuly tyžden vyhodilo hlášku nízka hladina aditiva FAP, tak som to dal doplnit svojmu mechanikovi, ale pri vynulovaní cez DIA zistil že ten motorček/čerpadlo, ktorý to vstrekuje do nádrže je pravdepodobne v prdely, tak by som sa Vás chcel spýtať či sa náhodou niekto nestretol s týmto problémom.....a ešte autom pojdem asi nejakych 1000km regenerácia mi určite prebehne a nechcel by som veľmi aby prebehla bez aditiva neviete či môžem pred tankovaním manuálne vstrieknúť to aditívum do nádrže a aké množstvo? Vravel mi že by to malo byť 2g na nádrž, tak len či náhodou mi nevie, niekto, niečo bližšie k tomu povedať. Ďakujem.
  9. Ipkiss

    ako ziskat mapy rt3

    Zdravím Vás... Mohol by som aj ja poprosiť o link na mapy pre SK,CZ,PL,HU. Vopred ďakujem
  10. Ahojte vsetci... Nenasiel by sa tu niekto kto by mi zaslal ten navod na demontaz egrka lebo nejako tie strakiho fotky mi nezobrazuje. Dakujem.
  11. Ipkiss

    regenerace FAP

    Ale ja mam sedan......ked dam kryt zadneho brzdoveho svetla dole tak mam tam iba kabelaz na samotne svetlo ohrev nikde
  12. Ipkiss

    regenerace FAP

    Hlavne mi ide o to aby som vedel kedy prebieha regeneracia a vedel si to odsledovat tou diodou myslys husy krk na kufri? ak ano tak potom kabelaz ohrevu by mala viest od poistkovej skrinky v kufri nie? A ako by sa to dalo riesit inak?
  13. Ipkiss

    regenerace FAP

    Zdravim Vas... Rad by som si napojil led diodu na ohrev zadneho okna aby mi signalizovala kedy prebieha regeneracia pdf, len neviem ako sa dostat k el. kabelazi ohrevu zadneho okna kde by som to mohol pripojit.......bol by niekto ochotny a poradil mi?
  14. Ahojte... Tak aj mne neotvara tlacitko 0 dneska som sa do toho pustil ze vymenim kabelaz ale nepomohlo takze asi budem mat chybu v tlacitku??.....ale nevedel som ho vibrat neviete mi niekto poradit ako na to??
  15. Mohol by som aj ja poprosit o zaslanie toho postupu
×
×
  • Vytvořit...