Přejít na obsah

Bastypat

Uživatel
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

O uživateli Bastypat

  • Datum narození 29.7.1949

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot Partner

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Benešov
  • Stát
    Česká republika

Bastypat's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

1

Popularita

  1. Bastypat

    Přesný kód barvy podle VIN

    Zdravím, potřeboval bych také barvu - Vin VF7GJNFUC93194385. Díky
  2. Bastypat

    Partner nestartuje

    Tak jsem zkontroloval žhavky-všechny jsou v pořádku. Ale dnes ráno u nás byly -2 stupně a bez problémů jsem nastartoval, přesto, že jsem s tím nic jiného nedělal. Tak nevím co to bylo. Jinak dík za radu.
  3. Mám Partnera 1,9D z r.1999.Zatím bylo startování bez problémů, ale dnes ráno jsem nenastartoval. Žhavení zhaslo, ale i když startér točil, auto nechytlo.Nastartovat se mě pak přece jen po čvrt hodině povedlo, ale ze začátku mě to připadalo, že jde na tři válce. Za chvilku se to srovnalo a když se ohřálo,startuje normálně. Když ho nechám vystydnout, začnou problémy znova. neví někdo, kde je chyba? Dík.
  4. Bastypat

    Centrální zámek

    Ten zámek je potřeba vyměnit, nebo se dá seřídit? A jak se to dělá?
  5. Bastypat

    Centrální zámek

    Od spolujezdce centrál. zámek nefunguje. To mě nešlo nikdy. Podívám se na ty táhla.
  6. Bastypat

    Centrální zámek

    Když zamknu zevnitř, tak to zlobí taky, ale zjistil jsem, že když trochu pohnu klikou jako když chci otevřít, tak se celé auto zamkne. To samé, když to udělám klíčem zvenčí. Zamknu klíčem, zámky nic - trochu hnu klíčem jako když odemykám a auto se zamkne.
  7. Mám Peugeot Partner 1,9 D r.v.1999. Poslední dobou mám problém se zamykáním.Při otočení klíčem v zámku u dveří řidiče se ostatní dveře nezamknou vůbec, nebo až se zpožděním pár vteřin. Musím to klíčem opakovaně zkoušet až to všechno zacvakne. Musím měnit zámky, nebo je nějaké jiné řešení? Dík za radu. Bastypat
  8. Mám Partnera 1,9 D r.výroby 1999. Slyšel jsem že do Partnerů se dávaly motory typu XUD nebo DW8. Jak zjistím jaký motor mám? Vin je VF35FWJZE60210371.Dík za odpověď.
  9. Tak je problém vyřešen. Nechal jsem udělat ventily a všechny 4 výfukové byly zaklepané. Teď to startuje bez problémů.Dík za radu.
  10. Myslíš že by to bylo vůlí ventilů? Ty jsem nekontroval. Myslel jsem spíš na sytič.
  11. Ahoj, mám problém při startování když je chladno. Stačí už 5 stupňů. Auto chytne na 1 otočení po pár vteřinách začne vynechávat a z výfuku jde bílý kouř. Po chvilkovém zahřátí je to v pohodě a auto jede bez problémů. Po kontrole v servisu žhavky v pořádku. Rozvody a vstřiky nedávno dělaný. Tak nevím co je to za problém. Dík za radu.
×
×
  • Vytvořit...