Přejít na obsah

packo4

Uživatel
  • Počet příspěvků

    43
  • Registrace

O uživateli packo4

  • Datum narození 21.5.1996

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 406
  • Rok výroby
    2003

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Nitra
  • Stát
    Slovenská republika

Návštěvy profilu

707 zobrazení profilu

packo4's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

2

Popularita

  1. Zdravím už pár dní pozorujem že mám stále mastný obal tohoto filtra neviem presne ako sa to volá ale niekto z vás určite vie. Stretol sa stým už niekto ? Utriem to a vždy na ďalší deň to je mastné. Dík za každú radu prikladám foto.
  2. Okej zajtra to pomerám dik este raz
  3. Aha tak to ani nebudem vyberat ale ta foto mi nejde kruti kruti ale nenacita
  4. No tie myslím tie nemáš niekde na foto prosím ťa ?
  5. Hej hej pozriem to skúsim ho ešte raz dobre očistiť prípadne dajú sa tie malé žhavičky nejako vymeniť ?
  6. Aha tak ešte raz dík pozriem to tú krabičku som mal už otvorenú a viem že ten kábel bol zaoxidovaný takže to zajtra prezriem.
  7. Ďakujem chalani pozriem to ale čo sa týka kúrenia tak to ide hneď aj keď je studený motor ani nie minúta a už ide teplý vzduch. Ale pozriem to aj tak ešte raz díky
  8. Zdravím páni je tu niekto kto vie ako správne zapojiť toto relé ? Myslím tie hrubé / silové káble bolo menené minulý rok a nie som si istý či je zapojené správne káble sú rozdielne jeden má očko v tvare krúžku a druhý má tvar štvorca ktoré má byť kde zapojené ? Diagnostika mi píše chybu P0380 - Obvod přídavného topení - zkrat obvodu na plus-pól batérie. Vďaka za každú pomoc. Peugeot 406 , 2.0 HDi 80kW, RHZ, R.V 2003
  9. packo4

    Nefunkční výhřev zadního okna

    U mňa zas pomohlo vymeniť komplet panel kúrenia ale zasa ja mám už model s BSI nešla mi ani klíma ani ohrev zadného okna po výmene za druhý panel všetko ok.
  10. PROBLÉM VYRIEŠENÝ pomohla vymena panelu a funguje tak ako má už funguje aj klíma aj zadný ohrev okna a vypína sa spolu s kľúčom :-)
  11. Nazdar ludia uz par dni riesim taky problem ze ked zapnem klucik tak si panel kurenia sam pamata hodnotu 30°C a ohrev predného okna vzdy ked nastavim inu a vypnem kluc tak si ju pamata chvilu ale po nasledujucom starte skoci spat na 30°C. Dalej ked zapnem ohrev zadneho okna tak mi to iba preblikne na 2 sekundy zhasne. Panel sa mi nevypina s klucom ale az 5 minut po vypnuti klucika. Nestretli ste sa stym niekto ? Moze to byt vadny panel alebo aj nieco ine ? Dakujem za kazdu odpoved.
  12. packo4

    P406 - zlý štart

    Myslím tak ze tie očká boli odpojene zo zhavicov
  13. packo4

    P406 - zlý štart

    Relé som kupoval v intercars čisto nové. A ja viem ze aj to bude piplacka ale pôjde na 100% Ja neviem zistiť či cvaka lebo keď odocim klucikom tak mi cvakaju asi 4 súčiastky... A ešte taká blbá vec keď sme merali prúd z relé na zhavice tak som ho nameral ale tuším že to bolo naprázdno bez zataze ale to je asi blbosť či?
  14. packo4

    P406 - zlý štart

    Škoda aj tak dik..
  15. packo4

    P406 - zlý štart

    Náhodou schemu verzii mux nemáš lebo auto je 2003 a stará asi nepasuje ako tak pozerám.
×
×
  • Vytvořit...