Přejít na obsah

Míša 308

Uživatel
  • Počet příspěvků

    51
  • Registrace

O uživateli Míša 308

  • Datum narození 1.10.1992

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 308
  • Rok výroby
    2012

Profilové informace

  • Pohlaví
    Žena
  • Město
    Bakov nad Jizerou
  • Stát
    Česká republika

Kontakty

  • Facebook
    Míša Procházková

Návštěvy profilu

1 002 zobrazení profilu

Míša 308's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

2

Popularita

  1. Ahoj všem, nevíte, jestli dává Peugeot záruku na brzdový valec? A jak dlouho? Asi ho budu mít v prdeli :-/ díky za každé info. Hezký večer.
  2. Ahojky, tak jsem nakonec vybrala dopředu kotouče ATE PowerDisk a destičky také ATE. Snad jsem udělala dobře. Uvažovala jsem ještě nad Zimrman ale prý se ty levnější kroutí stejně jako ATE a to ještě jsou dražší. Takže uvidíme. Snad nebudou pískat.
  3. Ahoj všem! Kluci, potřebuji poradit moje lvíče začíná brečet protože už má moc obroušené drápky a proto se chci zeptat na dvě otázky 1) Přední a zadní kotouče + přední a zadní brzdové destičky. Které? Nechci nějaký **** ani nějaký Bremba zkrátka zlatou střední cestu. Mám 308, 1.6 HDI, 2012, najeto 83 tisíc km. Poznámka: jezdím brzda, plyn, takže nejlépe něco co bude fakt držák poprosím i o cenovou kalkulaci, na kolik zhruba vyjde nákup. 2) kde nechat měnit? A popřípadě na kolik mě vyjde výměna... Diky moc všem za info a rady krásný večer P. S. PŘIDÁVÁM FOTO DESTIČEK CO TAM MÁM TEĎ.
  4. Míša 308

    Kvalitní kamera do auta

    Jj má, je tam jak přední tak i zadní
  5. Míša 308

    Kvalitní kamera do auta

    Tak jsem kluci nakonec našla značku truecam a6, má super hodnocení.
  6. Ahoj všem, byl by někdo tak hodný a poradil mi nějakou fakt kvalitní kameru do auta? Nějaká, která bude mít kvalitní video i za tmy a bude s obrazovkou. Děkuji moc a krásný večer.
  7. Díky moc za info :-)
  8. Já s autem jezdím jako prase. Proto mi to je divné....
  9. Tak to je kousek, dá se říct. Jde o to, že mě už to jednou tu chybu zjistili ale vymazali. Prý se uvidí, jestli se objeví znovu. Od té doby to ještě párkrát udělalo ale když jsem to dala tátovi projet, tak tomu zřejmě víc prislapnul než já, a od té doby je to ok a drží se to. Žádné cukani není.
  10. A odkud prosím tě jsi?
  11. Už jednou mi to na vagach ukázalo... Chybu smazal a říkal, že to občas dělá a že uvidíme jestli se chyba objeví znovu.
  12. Já nikoho takového neznám :-(
  13. Ano, manuální. Mechanik mi řekl, že to může být téměř cokoliv ale potřebuje mít přímo výsledky z diagnostiky z nějakého autorizovaného servisu, kde mají vaga přímo na Peugeot.
  14. Mám 308, 2012, 1.6.HDI 68 kW, nafta. Poslední dobou mi cuká motor... Ale vždy jen chvilku a poté to zase přestane. Dělá to pouze při udržování rychlosti. Když to prislapnu, tak ok... Turbo spina, všechno ok. Myslela jsem, jestli to nebude váha vzduchu ale uvidíme. K tomu potřebuji ten papír a vyhodnocení nějaké chyby. Už jednou mi to hodilo chybu na diagnostice a ukázalo to něco u turba. Potřebuji to jen mít černé na bílém abych to mohla začít řešit u automechanika. To za to budu platit, ikdyz mi nic nenajdou? :-/
  15. Ahoj všem, Chtěla bych se zeptat, jestli náhodou někdo neví, kolik stojí v Peugeotu napojení na diagnostiku, popřípadě vystavení nějakého dokumentu o hlášených chybách. Je nutné se předem objednat nebo mohu přijet "na blind"? Děkuji moc za odpověď. Hezký večer
×
×
  • Vytvořit...