Přejít na obsah

lordmar

Uživatel
  • Počet příspěvků

    15
  • Registrace

O uživateli lordmar

  • Datum narození 30.6.1993

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 206

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Těšovice
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

482 zobrazení profilu

lordmar's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

1

Popularita

  1. Přesně tak, byl vysypanej (vevnitř drncal), každopádně ho mám již vyměněnej. Vyřízl se a navařil použitý univerzální Bosal. Takže téma vyřešeno
  2. ok, děkuji hlavně Hurvajzovy..Příští týden zajedu do servisu a řeknu jim tam o co jde. Pak napíšu jak to dopadlo. Dík.
  3. Tak dneska jsem zpozoroval odkud jde to syčení. Je to přímo katalyzátorový díl výfuku, nevím zda před, nebo za katalyzátorem, každopádně nejintenzivněji jsem to slyšel jak je zakroužkované na obrázku. Nějaké další rady?
  4. Dnes jsem jel a po cca 3 minutách, než se motor zahřál se kouřilo jakoby od chladiče (těžko říct, jestli to s tím souvisí)..
  5. Ahoj, poslední dobou jsem si všiml nezvyklé věci u mé 206. Stává se mi že jedu a najednou slyším takové syčení, šumění, auto najednou ztratí výkon a nereaguje na přidání plynu (dá se maximálně dojét na nejbližší odstavné místo, případně jet hodně pomalu). Když vylezu z auta tak je cítit takový smrad jako z pálené gumy. Jakmile pustím plyn, tak přestane..Je to slyšet intenzivněji při jízdě, kdy otevřu okno (buď od motoru, nebo od podvozku). Byl bych velice rád, kdyby mě někdo alespoň nasměroval. Začlo to při nastarování, kdy bylo asi tak -10 stupňů.
  6. Tak konečně vyřešeno..Byla vadná zapalovací cívka, jezdím opět jako drak
  7. Na diagnostice bylo (Bosch), ale bylo napojený v době na volnoběhu - v tento okamžik motor nezhasl, ani se nic nestalo, tudíž nic nenašla. Zkusím auto projet s napíchnutou diagnostikou a v době, kdy se problikne (cukne), případně zhasne, měla by se chyba uložit a pak přečíst..Jinak pak (kdybych nic nezjistil) obědnat pouze na zkoušku některé ty čidla (MAP senzor, zapalovací lištu, případně poraďte jaké ještě) a vyzkouším. Zkoušel jsem i měnit na zkoušku regulační ventil (krokovací motorek) a to dopadlo tak, že mi po každým startu kolísali otáčky cca 2200 - 3000 cca 3 dny (auto bylo velice citlivý na pedál a taky lehce po sešlápnutí nešel motor lehce (škubnul) a pak jsem dal původní a starý vrátil..). Ten talk před tím vším nechám zkontrolovat.
  8. Dal jsem auto do servisu, vyměnili snímač otáček a pořád to samé - hlavně po natankování (nevím, jak vůbec zjistili, že snímač je vadný). . Nějaké jiné nápady?
  9. Dobře zkusím se na něj podívat..pak napíšu..
  10. lordmar

    výber repro do 206ky

    Ahoj, já jsem měnil pouze přední a to Mac Audio APM FIRE 2,16, autorádio Pioneer 170UB, samozřejmě kompletně vy-tlumené (vnější, vnitřní) plech s ATP AntiColor S. A jsem max spokojen. Investice kolem 4000,-.
  11. Dneska mi při volnoběhu kolísaly otáčky 2000-2700. Po cca 6 hodinách se před zaparkováním zase uklidnily. Nemohl by to dělat současně i s tím cukáním dělat krokovací motůrek?
  12. Zkus vyměnit spínač na sahaře - chladiči.
  13. lordmar

    106 S16 - znasínání motoru?

    Zkusil bych vyčistit skrtící klapku a vyčistit palivovou soustavu a vstřiky nějakýma aditivama do motoru.
  14. Ahoj, nevěděl by někdo, čím může být způsobené problikávání diagnostiky a v ten samý okamžik cukání motoru (klesnou otáčky a pak se zase nahodí). Dělá to nepravidelně při studeném i zahřátém motoru. Na diagnostice nic nenašli. Preventivně byl vyměněn olej, svíčky, všechny 4 filtry, rozvody do správné polohy - byly o zub přeskočeny a stále stejný problém. Jedná se o Peugeot 206 1.1i, 44kw, r.v.99, najeto 160000km. Děkuji za každou odpověď.
  15. Ahoj, nevěděl by někdo, čím může být způsobené to, že mi nepravidelně problikává diagnostika motoru a v ten samý moment auto zacuká (klesnou otáčky a pak zase se nahodí). Na autě se preventivně vyměnil olej 5W-40, všechny filtry (olejový, vzduchový, palivový a kabinový), svíčky a ještě byly rozvody o zub přeskočený - nahodily se správně. Stále samý problém. Na diagnostice mi nic nenašly, tak by to mělo být něco mechanického. Jedná se o Peugeot 206 1.1i 44kw r.v. 1999. Děkuji za rekaci.
×
×
  • Vytvořit...