Přejít na obsah

kasitaxi

Uživatel
  • Počet příspěvků

    28
  • Registrace

kasitaxi's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Tak je to vyřešený.Nakonec to byla pojistka. Jen potvora vypadala jako že dobrý,ale byla pryč. Díky za rady Pěkný večer
  2. Ahoj. Nesvítí mi levé přední světlo a žárovka to není. Nejde do konektoru proud a pojistka to taky není. Nevíte někdo prosím čím by to mohlo být? Hledal sem relátka,ale ty sem taky nenašel. Prohlížím opravárenský manual a ani z toho nejsem nějak chytrej. Dík za rady a pěkný den
  3. Obelhat by se to dalo odpojením teplotního čidla? Má ještě na něco dalšího tohle čidlo vliv? Omlouvám se za zvědavost,ale zdá se mi zbytečný,aby to odnášel startér. Dík za pochopení
  4. Nezkoušel jsem,ale počítám,že čím dýl by auto stálo.Tím hůř by chytalo a to se neděje. Naopak čím je studenější a dýl stojí,tak tím líp chytne. Po úplným vychladnutí (na druhý den) škrtnu a běží.
  5. Ahoj. Chtěl bych se zeptat,jestli někdo nemáte zkušenost se špatným startováním za tepla? Za studena chytá dobře i v mrazech. Zkoušel jsem \"hledání\" ale nějak jsem se ničeho nedopátral. Dík a pěkný večer.
  6. kasitaxi

    kuckání po startu P 309 D

    Ahoj.Moje zkušenost je taková. Dožhavování poznáš voltmetrem.(přiložíš k svíčce a po nastartování je ještě asi 10 sekund měřitelné napětí) Rozhodně R19 to má minimálně od roku 92. Motory jsou téměř totožné. Nastavení předvstřiku? Dávám přednost uchu. Hodinky sou sice přesný,ale každý motor je jinný. Kuckání bych připisoval svíčkám.(používám Bosch) a mám klid. Stejný problém sem měl,ale při nižších teplotách -15. Po výměně svíček to bylo vpořádku.
  7. kasitaxi

    ventilator kurenie funguje len na max

    To nevím,ale myslím že to bude podobný.Většinou se řídící prvky montují jako součást ventilátoru. Je nutné odmontovat z tělesa,rozebrat,najít tranzistor. Na něm odvrtat nýtky, odpájet a vyměnit. Nemáš-li s tím zkušenosti.raději to přenech elektrikáři.
  8. Podávací čerpadlo by mělo být součástí vstřikovacího. Pokud máš problé s dodávkou nafty,zkus mrknout na chcípák.Jestli cvaká. Jinak bych se do rozebírání čerpadla nepouštěl a nechal to odbornýmu servisu.
  9. kasitaxi

    ventilator kurenie funguje len na max

    Ovládací jednotka je součástí ventilátoru a nachází se u spolujezdce. Měl sem ten samí problém a vyřešil sem ho koupením jiného ventilátoru na vrakovišti. cca 1500 kč. Nepodařilo se mi totiž zjistit tip tranzistoru. Možná tady někdo poradí Tím by se oprava určitě zlevnila. Pěkný den
  10. kasitaxi

    jak otestovat poloosy?

    Jak máš velkou důvěru k zmiňovanýmu servisu? No asi bych to odvezl zpět,ať to vyřeší.Jsou přeci servis. Osobně bych se do toho podíval sám,ale stálo-li to peníze nechal bych je to opravit. Rozhodně se ještě raději ujisti,že to není siletblok motoru. Poznáš to zkouškou při zatažené ručce se snažit jako by kvaltem zatížit motor.Jakoby se rozjíždět tam a zpět.Pomocník mrkne na motor jak moc se mele ve vymezeném prostoru. Těžké takhle posoudit. Je to nutné vydět.
  11. kasitaxi

    Zadní brzdy - Bubnové..

    Ahoj. Mám P 405d,ale myslím že to bude podobný. Tak ti jen napíšu jak do toho. Určitě je to uvolněné obložení paken. Nutná výměna. Co se týče sundání bubnu.Je nutné sundání kola.Odšroubovat 1-2 šrouby na čele bubnu (záleží na tipu). Buben zřejmě pujde dolu velmi těžce (vzhledem k závadě) Zbytečně do něj netluč (rány se přenášejí na ložisko). šikovnej stahovák bude nejvhodnější řešení. Pokud máš zkušenost s doštelováním samostavu,tak přes díru od šroubu zkus šroubovákem povolit samostav. Hodně to ulehčí stahování bubnu.
  12. kasitaxi

    jak otestovat poloosy?

    Ahoj. Trochu vás tady sleduju Připadá mi zbytečný měnit celou poloosu,pokud není ohnutá. Měl sem stejný problém a byla to vůle v kinetickým kloubu. Na parkovišti to taky slyšet nebylo. Až po rozebrání byla vůle cítit a to jen trochu. Co tada tačít tímto?
  13. kasitaxi

    Juuj ten vykon...

    Ahoj. Zkoušel si filtry? (Vzduchovej,palivovej)
  14. kasitaxi

    STOP

    Ahoj. Jen ze zvědavosti.Jak si prosim dopadl? Opravdu to byla nefungční vrtule? Pěkný večer
  15. kasitaxi

    STOP

    Ahoj. Zkus se třeba mrknout jestli ti svítí brzdoví světla. Vím že to moc nesouvisí,ale třeba na Toledu začne blikat kontrolka žhavení (pokud ty světla nesvítí) Jinak určitě poradí manual.Pěkný den
×
×
  • Vytvořit...