Přejít na obsah

Sniper17

Uživatel
  • Počet příspěvků

    596
  • Registrace

O uživateli Sniper17

  • Datum narození 17.2.1982

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 306
  • Rok výroby
    1997

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Most
  • Stát
    Česká republika
  • Nálada
    Jede, zlobí a zase jede ale je můj :-)

Návštěvy profilu

5 166 zobrazení profilu

Sniper17's Achievements

Kecka

Kecka (4/6)

241

Popularita

  1. Zdravím všechny, není tu někdo v okolí Mostu kdo by měl dílnu a byl by ochoten mi vyměnit spojku na Peugeotu 405 1.9D ? servisy mají dost plno. Kam jsem volal tak čekací doba od 2 týdnů vejš.
  2. Sniper17

    Co jste dnes udelali...

    Dneska jsem si vzal první prášek na boreliozu a nebudu dělat nic
  3. Sniper17

    7 days to die :D :D

    Podle všeho mají a mě z nich mr..e, je to podle mě odezvou serveru ale vzhledem k tomu že o tom nevím nic moc jen to jsem se dozvěděl od strejdy Googla tak jsem odkázán jen na radu.
  4. Sniper17

    Homo kloub?

    Nasvědčuje to tomu že to kloub bude, jak píšeš o rejdu tak to zkus a uvidíš. Na vadný kloub bych na dovolenou nejel ( tedy alespoň já osobně) někde rupne úplně a je starost a pokažená dovolená. Jednou jsem si myslel na P 306 že je kloub v háji a byl to silentblok v rameni. Výměna kloubu není nic složitého a je to za chvilku.
  5. Zdravím všechny IT profesionály, mám dotaz ohledně rozdílného času ve hře 7 Days to Die ( ne já to nehraju) , synovec to zapne stejně tak jeho kamarád ale oba mají ve hře jiný čas a je to nehratelné v tu chvilku. Tlumočím jen to co mi řekl nevíte někdo proč ? Jiné servery jim to dělají taky a i když prý založí svůj. Oba se na mapu dostanou ale nevidí se. Díky za rady pokud nějaké budou.
  6. Sniper17

    P 405

    Pánové tak je to pořešené, opravdu byl problém v kabelech nad spojkou nechápu jak ale dva totálně prodřené a jak se spojka sešlápla došlo ke spojení a chcíplo to. Všem moc děkuji za rady a ochotu Jirka.
  7. Sniper17

    P 405

    Zavzdušnění mě napadlo jako první ale zavzdušněné to není, vyměnil jsem i ventil na čerpadle vše stokrát prolezl startuje na brnk jak studené tak teplé.
  8. Sniper17

    P 405

    Nene motorem pokud brzdím tak ok ale jak dobržduju třeba na kruháč a podřadím prostě zhasne, hned jak otočím klíčkem běží jak hodinky. Napadlo mě že spojka už je na tom dost blbě je možné že by měla vliv ?
  9. Sniper17

    P 405

    Nafta je kvalitní ale zaměřím se na to. Napadl mě ještě a teď asi budu plácat blbosti ventil na čerpadle který ovládá vtok nafty do něj a jo a fakt nevím jak se jmenuje
  10. Sniper17

    P 405

    Zdravím všechny, prosím o radu ohledně chcípání motoru u P 405 1.9D 51kw. Jde o to že za jízdy pokud brzdím a podřazuji prostě zhasne, volnoběh drží v pohodě a motor šlape jak má. Prolezl jsem od hadiček po čerpadlo ale nikde nic, jak zhasne tak stačí otočit a běží jak nic. Jsem z toho už na prášky a nejhorší je že to udělá snad pokaždé na kruháči a pak tam stojím jak trotl
  11. https://www.auto.cz/peugeot-405-t16-1993-1995-raketa-se-lvem-mela-turbo-a-ctyrkolku-137169?utm_source=facebook&utm_medium=dave&fbclid=IwAR3OWWzK-L3vNEd2zfp3_gEVkBy8lKwqVXI-DYYUXKYQQtzZbVnxK65v-bY
  12. Sniper17

    Motor nejde chcípnout

    Omlouvám se nějak jsem se sem nedostal teď, no je to divný ale sací ok a přitom ten podle toho co jsem koukal tak zničil ale rozpadl se výfukový.
  13. Sniper17

    Motor nejde chcípnout

    Takže věc se má tak že na třetím válci vlastně vubec nebylo těsnění dříku ventilu, jako bylo tam ale všude okolo. Nechápu jak se mu to povedlo, hlava se veze na srovnání a vše se rovnou nechá udělat.
  14. Sniper17

    Motor nejde chcípnout

    Je to debil jsem mu říkal co se do toho ...... když neví. Hlava byla dole a dělal to s ním nějaký automechanik a kuchař v jednom
  15. Sniper17

    Motor nejde chcípnout

    Vývěva je na konci vačky, hlava podle něj je stejně potřeba sundat, já u toho nejsem jen co mi řekne a leze to z něj jak z chlupaté deky. Přiznal se že když dával to těsnění dříku ventilu tak jeden dost pochroumal podle mě to bude ono i tam údajně něco chrastí. Jedu tam navečer tak zjistím více .
×
×
  • Vytvořit...