Přejít na obsah

petokat

Uživatel
  • Počet příspěvků

    179
  • Registrace

O uživateli petokat

  • Datum narození 5.12.1981

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 407
  • Rok výroby
    2004

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Veľké Kapušany
  • Stát
    Slovenská republika

Kontakty

  • Veřejný E-mail
    petokat@azet.sk

Návštěvy profilu

1 128 zobrazení profilu

petokat's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

7

Popularita

  1. petokat

    Osvětlení kufru sedan

    tak tak ja mam tiez nalepeny pasik a svieti velmi dobre,ale zaroven som tam nechal aj ziarovku,lebo pasik stale trochu svietil. teraz je to ok.
  2. čaute chalani,tak dnes som sa trochu pustil do tych dveri. a zistil som že kable ktoré prechádzajú cez dvere sú úplne inej farby ako tie ktoré idu k ovládačom pre okna a k dalším konektorom ktore su pod čalunením. Takže ma napadlo že tie káble ktoré prechádzajú cez prechodku vo dverách sa musia v niečom rozdeľovať. A vôbec nemám ponatia že kde. Nevedeli by ste mi s tým niekto poradiť.alebo schému že ako je to v tých dverách pozapájané. Veľmi by mi to pomohlo.
  3. ahoj,tak aby toho nebolo málo tak ja mám podobný problém. Najskôr to začalo nefunkcným DO,po výmene batérie v DO a znovu sparovaním s autom to stále nefunguje a prisiel som nato že mi zároven nefunguje vyhrievanie spätného zrkadla,tak isto naklapanie a el. ovladanie okien vpredu kedže mam iba predne el. ovladané,ale spolujazdcove na strane spolujazdca otvorím iba zo strany vodica ich neotvorím. mam podozrenie na kabelaž vo dverách. a neviem ci by to mohlo mať súvis s DO. teraz je vonku dosť zima tak to nieje moc príjemné sa šprtať kolo auta,kedže garáž nemám. Nemate niekto nejaký navod ako tu prechodku vo dverách rozobrať,aby som nieco neulomil? vdaka za kazdú radu.
  4. asi ti neotvára tie dvere centrál.
  5. Tak tak Honza ma pravdu bude to pravé ložisko,ja som ho asi pred mesiacom tiež menil. pokiaľ si trochu zručný tak to zvládneš aj sám doma.
  6. petokat

    Výměna přístrojovky

    áno musíš, Ja som tiež menil budíky a prepisalo mi to km žiaľ smerom hore. Smerom dole ti to už neprepíše.
  7. petokat

    Čierne dymenie pri akceleráci

    Ja som mal podobný problém,tiež s egr. U mňa vyčistenie nepomohlo tak som ho zaslepil a potom dal softverovo odstrániť. A je pokoj. Tie egr-ka blbnú asi všetkým.
  8. petokat

    P407 zvýšení podvozku

    nad tymito gumami do pruzin rozmyslam aj ja. Mate na mysli taketo? http://www.autosk.sk/Gumy-do-pruzin-c8_0_1.htm Alebo pod pruzinu?
  9. petokat

    Netoči se ventilator

    netoči sa ani ked je zapnuta klima?
  10. petokat

    Nefunkční DO

    Treba spárovať kľúč s autom.
  11. petokat

    klíčenka P407

    máš na mysli toto? ja som to menil a vyzera to super
  12. Najjednoduchšie to zmeráš asi tak že odpojiš plus pol a medzi bateriu a svorku dáš multimeter. (pokiaľ ho vlastníš
  13. petokat

    nejmladší vlastník 407ky

    A ako si zatiaľ spokojný s autíčkom?
  14. petokat

    Nová baterie - Economic mode

    no akosi sa nam tema zvrtla. Mimochodom RollRoll,postúpil si nejako so svojím problémom? Skušal si merať aký je odber z baterie v kľude?
  15. petokat

    Nová baterie - Economic mode

    ja mam zase tu z lidla a nabíja vyborne,pokiaľ nabíjaš vybitu bateriu a aj sama ukonči nabíjanie a prepne na udržiavacie napätie,mam to odskúšane a mam ju asi 6rokov. Ale musel som si kupiť ešte jednu,ktora nabíja aj keď chcem bateriu iba dobiť,kdešto u tej z lidla to nebolo možne pretože nespustila nabíjanie.
×
×
  • Vytvořit...