Přejít na obsah

Honza1977

Uživatel
  • Počet příspěvků

    57
  • Registrace

O uživateli Honza1977

  • Datum narození 13.8.1977

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 306
  • Rok výroby
    1996

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Titul
    Bc.
  • Město
    Praha 10
  • Stát
    Česká republika

Kontakty

  • Veřejný E-mail
    jan.skoda@post.cz

Návštěvy profilu

1 351 zobrazení profilu

Honza1977's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

17

Popularita

  1. Ahoj, omlouvám se za zdržení, VIN doplněno
  2. Hezké dopoledne, moc prosím někoho znalého o radu, jakým momentem a v jakém pořadí se dotahují šrouby víka ventilů u motoru RFT, je to 306 S16 110kW. Bohužel se mi nepodařilo nikde najít, chystam se na výměnu těsnění. Předem moc díky!
  3. Honza1977

    Splněný sen S16

    Trochu oživím svého miláčka.. Sice nic zásadního se neudálo, ale někomu (třeba mně:-) udělá radost i nová páčka světel, kterou jsem téměř po roce doslova vyhrabal jako zapomenutou "skladovku" v menším e-shopu s autodíly v Praze. Kromě toho jsem sehnal za super peníze u Domanského i orig.přední kotouče a destičky, to ještě čeká na výměnu. A začínám se porůznu shánět po dílech a dělat si zásobu když se něco objeví, stále častěji zjišťuju, že to nebude taková sranda cokoli na tohle auto v budoucnu sehnat..:-(
  4. Moc hezký auto, tahle kombinace barvy a interiéru se mi vždycky líbila ze všech nejvíc. Tak ať dobře jezdí, a hodně slunečných dnů!
  5. Díky všem v Domanském na Čerňáku. Tam mají ještě Peugeoty rádi, a podle toho to vypadá. Nikam jinam už nepojedu.
  6. Honza1977

    Splněný sen S16

    Tak to jo, to už se dá nazvat "dílama" Takže se asi brzy uvidíme to vypadá
  7. Honza1977

    Splněný sen S16

    Print: Joo a kde..v Domanskem? Tak dily je silny slovo jen vzduch.filtr a tu tuzku :-) .. ted uz jsem tam objednany u Stepana na pr.tlumice a pruziny. A ta barva se fakt tak jmenujesice uz to neni asi ta Sigma blue co pred 20ti lety ale je to ona :-)
  8. Máš krásný záhadný auto. Já podle prvotních příznaků bych hned řekl alternátor...ale podle proudu co píšeš asi blbost. Tak nevím. Kostra....? Já vím..kravina, ale někdy....
  9. Honza1977

    Rekonstrukce 306ky

    Joo..sponzora, to chce každý auto..i moje. Ale ta Le Mans....to je prostě bomba. Na tom prostě MUSÍŠ začít dělat. S těma rukama co máš.....
  10. Honza1977

    Rekonstrukce 306ky

    Skvělá práce gratuluju a ať se s ním pěkně jezdí. Tak, a teď se koukej pustit do te Le Mans!
  11. Ja se rad prijedu podivat, sice jsem nikoho z Vas zatim nepoznal osobne ale aspon o duvod vic prijet. Nejspis pojedu sam, nebo maximalne s dcerou takze stan to jisti, prihlasku vyplnim, odeslu, a budu se tesit, konec :-)
  12. Honza1977

    Splněný sen S16

    Tak jsem zazil mensi muka s objednanim opravne tuzky na moji 306. Vedel jsem ze to je Sigma modra...ale kod uz byl u tlumice trochu necitelny. U Domanskeho to vyhodnotili jako KNQ...ale ja to desifroval jako MENQ. Tak uvidime. Des. Asi neni sranda si uz na tyhle auta objednat nic...ani barvu :-)
  13. Honza1977

    Splněný sen S16

    Super rada, diky :-) Urcite, to hodlam praktikovat. Ber to, tak ze jsem zacal Peugeotem zase jezdit po nejakych 18ti letech...takze se jeste trochu hledam. Byl jsem zatim slovy ve dvou servisech, ted mi Kuba doporucil, tak zkusim a kdyz to bude faj tak zustanu. I pro me by to bylo jednodussi :-)
  14. Honza1977

    Splněný sen S16

    Tak zkusim. Diky. A Kopecky...nic moc myslis?
  15. Honza1977

    Splněný sen S16

    Zrovna Domansky...ten je od te dilny asi 200m.
×
×
  • Vytvořit...